Koktay_x kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü IMEI gitmeden rom değiştirme

oldu da silindi twrp tekrar yüklersin ha modem ve efs yedeklerini hafıza kartına at sağlama al :) orochi abi bu işlerin piridir android yokken o vardı :)
  2. K

Rom HyperOS 1.0.9.0 UNOINXM (zircon) güncellemesi geldi

Sanmıyorsunuz ama dosya ekine ss attım velsahıl kelam yanlış bir terim kullanıyorsunuz insanlar burayı bilgi edinme amaçlı kullanıyor yanlış bilgi vermek olmaz!
  3. K

Rom HyperOS 1.0.9.0 UNOINXM (zircon) güncellemesi geldi

Hocam bu çift direnç dediğin ne oluyor sadece tek bir direnç sökülüp yerine 47k takılıyor siz her sim için ayrı direnç mi yapılıyor sanıyorsunuz?
  4. K

Uygulama Twitter/X Revanced - Piko

Hocam dün güncelleme gelmiş yeni sürümü atar misiniz
  5. K

Soru Direnç kayıtlı telefonda hyperos geçmek

Redmi K60 Pro socrates Snapdragon 8 Gen 2 Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.
  6. K

Uygulama Twitter/X Revanced - Piko

bugün indirme özelliği kayboldu
  7. K

İnceleme Çin cihazlarda Band 20 aktivasyon işlemi

konuyu okumadan yorum yapınca böyle kaldırıyorsun işte :D :D :D
  8. K

Soru Redmi note13 pro+5G 16/512

Band20 donanımsal değil hocam geçen bir yazılımcı arkadaş açmış hatta ben bunun konusunuda açtım açtığım konuya bakabilir misiniz?
  9. K

Soru Redmi note13 pro+5G 16/512

S.a arkadaşlar telefonun arkasındaki etikette cihaz kodunun son hanesi C içindeki yazılımda İ çin cihazına hindistan kırması global yüklenmiş ve merak ettiğim nokta ben buradan kendi cabamla çin romuna geçebilir miyim? eğer geçersem çin romuyla kilit açabilir miyim? Direnç işlemi şuan...
  10. K

Çözüldü imdat telefon fastboot modunda dönüyor

boot kilidini aktif ettin sadece :)
  11. K

Aranan kan bulundu :) hocam biz bu olayı nasıl çözeriz policyman xml gibi dosyalar nedir ne için kullanılır bizi aydınlat
  12. K

eklediğim görüntüde yazıyor
  13. K

Xiaomi 13 Ultra Çin cihazlarda Band 20 aktivasyon işlemi başarı ile tamamlanmıştır. Method paylaşılmayacaktır, satılık değildir, işlem yapılmayacaktır. Boşuna sorarak kendinizi yormayın. İşlem sonrasında 3G'de sorunlar çıkabiliyor. Yakın zamanda onu da çözeceğim. Bu bir blogpost'tur. İşlem...
  14. K

Soru Redmi note 13 pro 5g Çin veya global rom olduğu nasıl anlaşılır ?

hocam çin cihazına global rom atınca band20 çalışır mı? açıkçası band20 olayı donanımsal mı yazılımsal mı onu merak ediyorum.
  15. K

Rehber Xiaomi Cihazlarına Twrp Recovery Kurma Rehberi [Evrensel Yöntem]

kurarken bu hatayı aldım nasıl aşarım
Üst Alt