kokanche kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Çift sim direnç kayıtlı 13T pro, tek sim kayıtlı hale nasıl çevrilir?

Arkadaşlar merhaba; Çift sim direnç kayıtlı 13T pro var. İki sim slotu içinde plakaları ben vermiştim zamanında. Her hangi bir sorun yok. Başka bir cihaz için bu plakalardan birisine ihtiyacım var. Yani çift sim yerine tek sim kayıtlı hale çevireceğiz 13t pro'yu. İşlem yapıldığı zaman sadece...
  2. K

Rom 14T Pro için sorunsuz bir ROM tavsiyesidir. * Global DC Rom * mi rehber uygulaması mevcut * gereksiz uygulamalar yok denecek kadar az.

Arkadaşlar selam; BL kilidi açık olanlara Global DC Rom'u tavsiye ederim. Gereksiz uygulamalar yüklü gelmiyor. Ayrıca kurulum sırasında bölge olarak Honk Kong seçerseniz Xiaomi arama ve rehber uygulaması ile geliyor ki kayıt yapabilirsiniz. Mesajlaşma uygulaması Google ama onu da kullanmam...
  3. K

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Bir kaç mesaj evvel yazmıştım, yineleyeyim.. *********** Arkadaşlar BL kilidi açımı konusunda ki deneyimimi aktarayım. Malumunuz hali hazırda kullandığım 14TPro ya ilaveten bir adet daha 14t pro satın aldım. Yeni telefona uzun zaman önce açılmış bir MI hesabı ekledim. Saat 19.00 da mi...
  4. K

İlk denemede oldu. mi hesabı baya eski hocam. Şöyle, böyle 7-8 yıllıktır.
  5. K

Denemedim ama olacağını sanmıyorum.
  6. K

Arkadaşlar BL kilidi açımı konusunda ki deneyimimi aktarayım. Malumunuz hali hazırda kullandığım 14TPro ya ilaveten bir adet daha 14t pro satın aldım. Yeni telefona uzun zaman önce açılmış bir MI hesabı ekledim. Saat 19.00 da mi topluluk uygulamasından kilit açma başvurusu yaptım. Kabul etmedi...
  7. K

Yardım Android 16 şarjı içiyor resmen

Çin romunda ne gibi farklar var?
  8. K

Aşağıdaki sorumun cevabını öğrendim. Mevcut kilit açma süresi içinde sadece 1 adet cihazın kilidini açabilirmişim. Bu hakkımı eski 14t pro'da kullandığım için aynı hesapla başka bir cihaz açamıyorum. Yeni cihaza başka bir mi hesabını ekledim, onun üzerinden işlem yapmayı deneyeceğim. Kolay...
  9. K

Soru 14T Pro Server Kayıtlı Cihazda E-Sim Kullanımı

Server kaydı detayı çok öenmli değil bu hususta. e-Sim aktif olunca fiziksel SIM2 deaktif oluyor. Siz e-Sim'i deaktif yapınca da fiziksel SIM2 tekrar aktif olacak. SIM2'deki imei numaranız TR'de kayıtlı ise sorun yaşamanız olası değil. SIM2'deki TR hattınızı yurt dışında da kullanmak...
  10. K

Etmemesi için tereddütünüz nedir? Neden "çalışmayacağını" düşünüyorsunuz?
  11. K

Server kayıtlı cihazınızda SIM1 ve SIM2 için iki ayrı imei numarası mevcuttur. Bunlardan SIM2 kayıtlıdır. SIM1 ise kayıtsız olup TR'de 4 ay çalışır. e-SIM aktif ettiğinizde fiziksel SIM2 deaktif olacaktır. Bu durumda yurt dışına çıkarken fiziksel sim kartınızı SİM1'e takıp SIM2'yi boş bırakın...
  12. K

Soru 14t pro stabil rom

Merhaba; Taiwan'da romunda, orjinal miui arama ve mesajlajma uygulamaları var mı?
  13. K

Soru 14t pro stabil rom

Rusya gayet iyi..
  14. K

Soru Mi 14T Pro Server, Direnç ve Yazılım için BL kilidi açık mı olmalı?

Arkadaşlar merhaba; Mi 14T Pro'da server, direnç ya da ileride yazılım işlemlerinin yapılabilmesi için illa ki BL kilidi açık mı olmalı? BL kapalı da olsa server ile tek sim, direnç ile çift sim, ilerde yazılım çıkarsa yazılım ile çift sim kayıt mümkün olur mu? Teşekkürler,
Üst Alt