kokanche kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Silinebilir **

Silinebilir **
  2. K

Soru SORU: Redmi Note 9 Pro (tianma panel) için TWRP

Merhaba; Redmi note 9 pro (tianma panel) için TWRP'de son durum nedir? Tianma panellerdeki sorun dolayısıyla takip işlemi kolay olması bakımından ayrı bir konu açmak daha faydalı olacak diye düşündüm. Teşekkürler,
  3. K

Soru Mi6 - Miui11 - Global kararlı için ROOTSUZ Gcam var mı?

Arkadaşlar merhaba; Miui 11 gelene kadar Mi6 cihazımda rootsuz şekilde Gcam kullanıyordum. Güncelleme gelince Gcam'de açılmamaya başladı. Hali hazırda banka uygulamaları da kullandığım için cihazın rootsuz olması lazım. Miui 11 için rootsuz Gcam nasl kurulur, fikri olan var mı? Teşekkürler,
  4. K

Yardım Telefonu Güncelledik den (10.4.1) Sonra Klavye Gözükmüyor

Kurulum sırasında Swiftkey kullanmayın, Gboard kullanın. Ana ekranı görünce de swiftkey'i kaldırıp yeniden kurun..
  5. K

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

EU romlarda telefon kulaklığı ve hoparlör ses seviyesi normalde yüksek mi? Yoksa yükseltmek için dolby'mi kullanıyorsunuz? Teşekkürler,
  6. K

Yardım Menü ve geri tuşunun 1, 2 dakika kadar çalışmaması

Telefon sıfır. 24 saati yeni doldu.
  7. K

Yardım Menü ve geri tuşunun 1, 2 dakika kadar çalışmaması

Mi5s 3/64 de şöyle bir durum var. Telefonu yeniden başlat tığım zaman menü ve geri tuşu 1, 2 dakika kadar çalışmıyor. Daha evvel bunu yaşayan oldu mu? Teşekkürler,
  8. K

Xiaomi Mi5 İmei

Arkadaşlar selam; 1-) Mi5 telefonlar kayıt ettirilmeden, IMEI atılıp çalıştırılabildiğine göre nereden (Türkiye, Çin .. vs), ve hangi web sitesinden (aliexpress .. vs) uygun fiyatlı Mi5 edinebilirim (Adres olarak Türkiye, Almanya veya Amerika verebilirim)? 2-) Satın alırken özellikle dikkat...
  9. K

Yardım Xiaomi Mini Bluetooth Speaker

Kesinlikle katılıyorum size.
  10. K

Cihazı söktüm. Oldukça kolay. Pili devre dışı bıraktım. Bir muddet bekledim kondansotorlerde ki enerji tükensin diye. Sonra pili devreye aldım. Cihaz yine aynı tepkiyi verdi. Ya entegresinde yer alan ufak program hasar gördü yada bluetooth radyosu arızalandı. Sanırım çözümeyecegim. Bir...
  11. K

Şu adreste cihazın nasıl söküleceği fotoğraflar ile anlatılmış. http://goughlui.com/2015/05/01/review-teardown-xiaomi-mi-mini-bluetooth-4-0-speaker-ndz-03-ga/ Cihazı söksem ve bataryasını çıkarsam. Biraz bekleyip sonra tekrar batarya bağlantısını lehimleyerek tamamlasam başarılı olabilir...
  12. K

Reset tuşu yok malesef. Kombinasyonu ise bulamıyorum.
  13. K

Hayir, görmüyor. Normalde cihaz açıkken mavi led yaniyor olması lazım. Power butonuna basılı tutunca da eşleşme moduna geçip mavi, kirmizi yanip sonmeli. Şimdiki durumda cihaz açılınca 1 saniye kadar mavi yaniyor ve hemen ardindan morumsu bir renk alıyor, sabit yanıyor (sanırım ayni anda...
  14. K

Arkadaşlar merhaba; Siyah renkli, yuvarlak Xiaomi Mini Bluetooth Speaker(NDZ-03-GA) kullanmaktayım. Birkaç gündür cihaz eşleşme moduna geçmiyor. Açılmaya açılıyor. Önce mavi, 1 saniye sonra da morumsu led sürekli olarak yanıyor. Power butonuna basılı tuttuğumda normalde eşleşme moduna geçmesi...
  15. K

Yardım Mi4 LTE Deneyimim

İşte bu menüde zil sesi şiddeti ile bildirim sesi şiddetini ayrı ayrı kontrol edebiliyor olmamız lazım. Ama malesef edemiyoruz.
Üst Alt