kokanche kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom 14T Pro için sorunsuz bir ROM tavsiyesidir. * Global DC Rom * mi rehber uygulaması mevcut * gereksiz uygulamalar yok denecek kadar az.

Şu mesajıma bir bakın : Rehber - Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro
  2. K

Soru Yazılım kayıt mı yoksa server kayıt mı? Nasıl anlaşılır?

Hocam işlem sırasında ilgili numarayı ben vermiştim. Xiaomi numarası değil zaten. Bu işlem yapılalı 5-6 ay oluyor.
  3. K

Dirençli değil. Hem kontrol ettim hem de işlem uzaktan bağlantı ile yapıldı.
  4. K

Arkadaşlar merhaba; 14T Pro'da yazılım kayıt mı yoksa server kayıt mı yapıldığı nasıl anlaşılır? OTA'dan güncelleme alınca, ADB'den rom atınca malum numaralar silinmiyor. Ancak cihaz ayarlarından fabrika ayarlarına dönünce numaralar silindi. Sonra ilk işlem sırasında alınan yedekten yeniden...
  5. K

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Videoya gerek var mı?
  6. K

Soru Redmi Note 14 4G için HyperOS 2 Güncellemesi Hâlâ Gelmedi

Arkadaşlar merhaba; Anneme dün satın aldığım Türkiye cihazı Redmi Note 14 4G modeli OS1.0.6.0.UOGTRXM romu le geldi. Hali hazırda OS2.0.207.0.VOGTRXM romu mevcut ama cihaz güncelleme almıyor. Bölge değişimi vs olmadı bir türlü. Cihaz yeni olduğu için bootloader kilidi kapalı. Bu haldeyken...
  7. K

Yardım Silinebilir **

Silinebilir **
  8. K

Soru SORU: Redmi Note 9 Pro (tianma panel) için TWRP

Merhaba; Redmi note 9 pro (tianma panel) için TWRP'de son durum nedir? Tianma panellerdeki sorun dolayısıyla takip işlemi kolay olması bakımından ayrı bir konu açmak daha faydalı olacak diye düşündüm. Teşekkürler,
  9. K

Soru Mi6 - Miui11 - Global kararlı için ROOTSUZ Gcam var mı?

Arkadaşlar merhaba; Miui 11 gelene kadar Mi6 cihazımda rootsuz şekilde Gcam kullanıyordum. Güncelleme gelince Gcam'de açılmamaya başladı. Hali hazırda banka uygulamaları da kullandığım için cihazın rootsuz olması lazım. Miui 11 için rootsuz Gcam nasl kurulur, fikri olan var mı? Teşekkürler,
  10. K

Yardım Telefonu Güncelledik den (10.4.1) Sonra Klavye Gözükmüyor

Kurulum sırasında Swiftkey kullanmayın, Gboard kullanın. Ana ekranı görünce de swiftkey'i kaldırıp yeniden kurun..
  11. K

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

EU romlarda telefon kulaklığı ve hoparlör ses seviyesi normalde yüksek mi? Yoksa yükseltmek için dolby'mi kullanıyorsunuz? Teşekkürler,
  12. K

Yardım Menü ve geri tuşunun 1, 2 dakika kadar çalışmaması

Telefon sıfır. 24 saati yeni doldu.
  13. K

Yardım Menü ve geri tuşunun 1, 2 dakika kadar çalışmaması

Mi5s 3/64 de şöyle bir durum var. Telefonu yeniden başlat tığım zaman menü ve geri tuşu 1, 2 dakika kadar çalışmıyor. Daha evvel bunu yaşayan oldu mu? Teşekkürler,
  14. K

Xiaomi Mi5 İmei

Arkadaşlar selam; 1-) Mi5 telefonlar kayıt ettirilmeden, IMEI atılıp çalıştırılabildiğine göre nereden (Türkiye, Çin .. vs), ve hangi web sitesinden (aliexpress .. vs) uygun fiyatlı Mi5 edinebilirim (Adres olarak Türkiye, Almanya veya Amerika verebilirim)? 2-) Satın alırken özellikle dikkat...
  15. K

Yardım Xiaomi Mini Bluetooth Speaker

Kesinlikle katılıyorum size.
Üst Alt