Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba;
Çift sim direnç kayıtlı 13T pro var. İki sim slotu içinde plakaları ben vermiştim zamanında. Her hangi bir sorun yok.
Başka bir cihaz için bu plakalardan birisine ihtiyacım var. Yani çift sim yerine tek sim kayıtlı hale çevireceğiz 13t pro'yu.
İşlem yapıldığı zaman sadece...
Arkadaşlar selam;
BL kilidi açık olanlara Global DC Rom'u tavsiye ederim. Gereksiz uygulamalar yüklü gelmiyor. Ayrıca kurulum sırasında bölge olarak Honk Kong seçerseniz Xiaomi arama ve rehber uygulaması ile geliyor ki kayıt yapabilirsiniz. Mesajlaşma uygulaması Google ama onu da kullanmam...
Bir kaç mesaj evvel yazmıştım, yineleyeyim..
Arkadaşlar BL kilidi açımı konusunda ki deneyimimi aktarayım.
Malumunuz hali hazırda kullandığım 14TPro ya ilaveten bir adet daha 14t pro satın aldım. Yeni telefona uzun zaman önce açılmış bir MI hesabı ekledim. Saat 19.00 da mi...
Arkadaşlar BL kilidi açımı konusunda ki deneyimimi aktarayım.
Malumunuz hali hazırda kullandığım 14TPro ya ilaveten bir adet daha 14t pro satın aldım. Yeni telefona uzun zaman önce açılmış bir MI hesabı ekledim. Saat 19.00 da mi topluluk uygulamasından kilit açma başvurusu yaptım. Kabul etmedi...
Aşağıdaki sorumun cevabını öğrendim. Mevcut kilit açma süresi içinde sadece 1 adet cihazın kilidini açabilirmişim. Bu hakkımı eski 14t pro'da kullandığım için aynı hesapla başka bir cihaz açamıyorum.
Yeni cihaza başka bir mi hesabını ekledim, onun üzerinden işlem yapmayı deneyeceğim.
Kolay...
Server kaydı detayı çok öenmli değil bu hususta. e-Sim aktif olunca fiziksel SIM2 deaktif oluyor. Siz e-Sim'i deaktif yapınca da fiziksel SIM2 tekrar aktif olacak.
SIM2'deki imei numaranız TR'de kayıtlı ise sorun yaşamanız olası değil.
SIM2'deki TR hattınızı yurt dışında da kullanmak...
Server kayıtlı cihazınızda SIM1 ve SIM2 için iki ayrı imei numarası mevcuttur. Bunlardan SIM2 kayıtlıdır. SIM1 ise kayıtsız olup TR'de 4 ay çalışır.
e-SIM aktif ettiğinizde fiziksel SIM2 deaktif olacaktır. Bu durumda yurt dışına çıkarken fiziksel sim kartınızı SİM1'e takıp SIM2'yi boş bırakın...
Arkadaşlar merhaba;
Mi 14T Pro'da server, direnç ya da ileride yazılım işlemlerinin yapılabilmesi için illa ki BL kilidi açık mı olmalı?
BL kapalı da olsa server ile tek sim, direnç ile çift sim, ilerde yazılım çıkarsa yazılım ile çift sim kayıt mümkün olur mu? Teşekkürler,