Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bugün arayanlar ulaşamadığını söyledi çok şaşırdım . Çünkü 4.5 g full çekiyordu telefon ve internette gezinebiliyordum arama yapabiliyordum. Şimdi ara ara başka telefondan aradım kendimi gerçekten de ulaşılamıyor mesaj gelmiyor. WhatsApp tan geliyor sadece. Ben de sim 2 ye taktım kartı...
Merhaba arkadaşlar Mi9tpro aldığım günden beri beni tatmin etmedi. Soğudum cihazdan. Pubg mobile oynarken ekranda gözle gezerken dokunmatik titreme oluyor. Aim(oku) tutturmak istediğim yerde bazen takılıyor. Dürbün actigimimda kimi zaman az kimi zaman epeyi tabiri caizse zangir zangir titriyor...
Sa hocam. Mi 9t pro 128gb cihazım IMEI işleminden sonra şebeke problemi yaşıyorum . Redmi 5/plus cihazıma taktigim Turkcell hattım 4g çekerken mi 9t pro ya takıyorum bazen 4g çoğu zaman h+ çekiyor . IMEI atttigim yer uzaktan bağlantı ile bağlanıp qprst ile k20pro yazılı qcn dosyası yükledi ...
Hocam hala halledemediysen cevaplayın. ben de aynı sorunu yaşamıştım. Twrp sürümü 3.3.1-22 olmali.forumda mevcut Recovery - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-22 Tek Tuş Yükleme Aracı (Alternatif Eklendi)
Daha sonra şuradan indirip aynı şekilde guncelledigin twrpden zip olarak...