Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi saatim sadece belirli saatler arasında uyku takibi yapmakta gün içindeki uykuları vs asla tutmuyor, özellikle bu son dönemlerde sabahlayıp sabah uyumaya başladığım için hiç uyku takibi yapmıyor sanki uyumamışım gibi. Bu sorunu çözebilmemin bir yolu var mıdır? Bilen...
Garantili cihaz daha 2 gün oldu alalı ancak mevcut rom tr romu ve 12.0.7 bazı özelliklerini kullanamadığım için çok sıkıntı çekiyorum o yüzden globale geçmek istiyordum. Önerdiğiniz gibi macera aramayayım o halde, 12.0.8le düzeliyor zaten beklediğim özellikler, bilginiz varsa 12.0.8 hangi...
Şu anda telefonumda 12.0.7 sürümü kurulu telefonun kendisi en güncel sürüm olarak kurdu ancak araştırdığımda 12.0.8 olduğunu gördüm romunu yükledim ancak sistem 12.0.8e eski bir rom diyip yüklemiyor. Çözüm önerisi veyahut bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Telefon : Redmi Note 9
Yani son kullanılanlar menüsünde üstüne basılı tutup kilitleyemiyorum önbelleği temizlediğimde uygulamada kapanıyor, ben kilitleyip kapanmamasını istiyorum ama basılı tuttuğumda ayarlar sekmesi açılıyor
Başlıkta tam anlatamadım ancak bu arka plandaki uygulamaları vs kapattığımız alanda üstüne basılı tuttuğumda ayarlar açılıyor bunu kilit,ekran bölme vs gibi özellikleri geri getirmenin bir yolu var mı ?