KnownOzGuR kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom Redmi Note 14 Pro Plus için en son güncel ROM'lar

Silinmedi ama hidden settingle kapatıyorum devre dışı bırakıyorum ben onları bütün gereksiz google uygulamalarını
  2. K

Rom Redmi Note 14 Pro Plus için en son güncel ROM'lar

Son sürüm global romla mi mesaj ve rehber uygulaması geldi çalışıyor.. Apkmirrordan yükleyin yada güncelleyin.. Mi 14 ultra cihazımdada aynısı oldu onada geldi hyperos 2.2 de geldi hepsi
  3. K

Çözüldü Güç Tuşu Sorunu

Ayarlar Ek Ayarlar Kapat veya Yeniden Başlat seçeneğinden istediğinizi seçebilirsiniz
  4. K

Soru Fake rom mu yüklü?

Teşekkürler bl kilidi açık ama maalesef.. hyperos gelmiyor
  5. K

Soru Fake rom mu yüklü?

Bu rom fakemi?
  6. K

HyperOS Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs 1.0.9.0.UMAEUXM EEA (Global) Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Telefon üzerinden fasboota girip yüklesem bi sıkıntı olurmu bl kilidi açık. Tam anlamıyorum bu işlerden ☺️
  7. K

Çözüldü mi 11 ultra arka ekran açılmıyor?

Bende iki saat uğraştım mesajını gördüm benimkise öyleymiş deliriyodum teşekkürler
  8. K

Yardım Lte Band Sıkıntı olur mu

Mi 10i Yurtdışı Aldım Yalnız bu telefonda band 20 yok sanırım çok pişman oldum ama iş işten geçti.. Sizce çok sıkıntı olurmu
  9. K

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ben ilk Türkiyeye Geldiği andan itibaren kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
  10. K

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Banada az önce geldi kurdum ama temiz bir kurulum yapmam gerekecek tam ekran menüyü kullanamadım bir türlü
  11. K

Soru Poco x3 nfc kılıf önerisi

N11de Kılıfları var stok bitmeden aldım 49 liraya 2 tane var acele edin. 1606944355 https://m.n11.com/xiaomi-poco-x3-kilif-karbon-desen-tam-koruma-silikon-P409875397 https://m.n11.com/xiaomi-poco-x3-nfc-kilif-auto-focus-deri-gorunumlu-silikon-P380612055 Ben 2.den aldım.
Üst Alt