knnsz kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Redmi 10 ekran gidip gelme sorunu

Redmi 10 telefonumda aşağıda video gösterdiğim gibi gidip geliyor. Sorun ne olabilir? Bazen açılıyor ama nadir
  2. K

Yardım Redmi Note 12 Pro Plus Nfc yok!!

Nasıl atıldığını tam olarak bizde bilmiyoruz 🙂
  3. K

Direnç kayıtlı hocam, gene de gider mi imei?
  4. K

Donanımsal olarak varmı bilmiyorum ama ayarlarda nfc yok. Bi yolu varmıdır ?
  5. K

Yardım Mi10T Root nasıl kaldırırım?

Telefonda magisk bile yüklü değil yüklediğim de magisk rootu görmüyor 😃 1685508834 Magisk nasıl yükleyebilirim 1685508909 Magisk kurup halledemessem bunu deneyeceğim teşekkürler.
  6. K

Yardım Mi10T Root nasıl kaldırırım?

Arkadaşlar telefona imei repair yapıldı. Bankacılık uygulamalarında sıkıntı yaşıyorum, bu yüzden rootu kaldırmak istiyorum. Nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz? Miui Sürümü: 14.0.1 Kararlı Twrp yüklü değil, root ne şekilde atıldı bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  7. K

Yardım Karşıya Ses Gitmiyor ?

Askeriye de olduğum için flash lama yapamam güncelleyiciden başka bir rom yükleme şansim varmi
  8. K

Formattan sonra donanimsal arıza olmaz diye düşünüyorum
  9. K

Bu işlem fabrika ayarlarina cevirmenin aynisi degilmi
  10. K

Stock rom kullanıyorum. Askeriyede olduğum için rom flashlayamam tekrar sıfırlasam sıkıntı çözülürmü acaba
  11. K

Birini aradığımda veye beni aradığında karşı tarafa sesim gitmiyor. Konuşmayı kapatıp tekrar aradığımda ses gidiyor sıkıntı ne olabilir. (Bu sıkıntı telefonu sıfırladıktan sonra olmaya başladı.)
  12. K

Soru Güncelleme hakkında

Evet cift ekran ozelligi ve bira kac ozellik gelmiş
  13. K

Soru Güncelleme hakkında

şöle diyim ben rom flashladım daha yeni yani içinde daha hiç bişey yok 8.5.1.0 a güncelleyip bide sıfırla yapıp tertemiz kullanmak istiyorum onun için öle yapayım dedim
  14. K

Soru Güncelleme hakkında

Arkadaşlar güncellemeden sonra telefonu sıfırlamaya gerek varmı internette bazı terimler duydum böle de
  15. K

Rom MiuiPro 7.9.7 TR ( Mi Max Prime ) & ( Helium )

Banada tam tersi şarji iyi gibi geldi telefondan olsa gerek MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt