Kmx2021 kullanıcısının son içeriği

1. K

Rehber Batarya Kalibrasyonu

Cihazim mi 13 pro full parlaklıkta bu şekilde sonuç
  2. K

Rehber Batarya Kalibrasyonu

Bir sorum olucak pil döngüsü 17 batarya sağlığı 90 orijinal batarya değişikliği yapmıştım sürekli rom değişmek batarya sağlığını düşürür mü
  3. K

Diğer Pil süreleriniz (ve bendeki garip "Diğer" pil tüketimi)

Modülü banada atsana hocam
  4. K

Ben global kullanıyorum bir kaç ayar yaptım kalibrasyon ve uygulama optimazyonu felan şuan güncel yüzde 30 şarjım kaldı 5.45 saat ekran süresi alıyorum
  5. K

Değerler iyimidir sizce pil sağlığı 98 şarj döngüsü 7 hyper os 2.0 global rom yüklü
  6. K

Yardım Mi 13 Pro batarya değiştirmem gerekiyor mu? Pil döngüsü 886.

Governor sabit olarak walt ile geliyordu ben dengeli moda aldım
  7. K

iyi olabilir ama normalden hızlı şarj gidiyor governor kısmını walt'dan schedutil ayarladım cihaz serin ama yine bir yoğunluk seziyorum 1080 de ekran çözünürlüğü kullanıyorum
  8. K

Telefonu yurt dışı 2 el aldım server kayıtlı ama oyunlarda ısınma çok oluyor batarya sağlığı ekde eklediğim fotoğraf da mevcut orijinal batarya buldum tavsiyeniz nedir
  9. K

Rom Mi10 T/ Pro (Apollo) Aosp EternalDarkness Android 13.0

dostum wowifi nasıl aktif ettin söylermisin pdc tool üzerinden bir türlü yapamadım
  10. K

İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Yurt dışı aldım MIUI 14 yükledim yoğun kullanımda 8.30 10 saat arası ekran süresi alıyorum bazen ise 2 gün şarj etmediğim oluyor gece boyu yüzde 1 şarj harcamayan bir cihaz ben yüzde 5 de şarj ediyorum düzenli bir şekilde root atılmasını da tavsiye etmiyorum cihazi 1 aydır kullanıyorum batarya...
  11. K

Ana Başlık Mi 11 Lite 5G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

Düzenli şarj sonrası aldığım ekran süresi oyun da oynuyorum flim video izliyorum
  12. K

Yardım Mi 10t Pro ekran süresi hakkında

Söyle soylim sana reis yazılımsal olmaz batarya ile ilgili sorun vardır custom eu rom kurup gereksiz bloatware uygulaması kaldırıp kullanın 12 13 saat ekran süresi alıyorum video flim wp ins vs vs
Üst Alt