Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birkaç hafta önce başladı, play store neredeyse her uygulamaya incompatible hatası veriyor ve service framework, play store cache data silmek işe yaramadı, update kaldırıp apkpure indirdim bana mısın demedi, rom ile böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? ya da kalıcı bir çözümü var mı arkadaşlar?
Temiz bir AbhiX Rom'u daha geldi, kimine göre 12.6 EOL'dan daha iyi, deneyip bizzat test edebilirsiniz. Ufak tefek birkaç sorunu var gibi duruyor, deneyen arkadaşlar yazabilir.
Bağlantı:
https://miuiports.edunil.com/introducing-abhix-rog-spark-edition-miui-12-q-based-on-masik-p/
Rog eleven'a bugün update geldi. İlgili bağlantı:
Introducing AbhiX ROG Eleven (v2 for tulip) - Miui11 Android Q » MIUI Ports
1633619673
Dediğiniz gibi ben de EOL kullanıyorum, son zamanlarda sıkıntı yaşamasam da öncesinde telefonu kapatıp açana kadar bazı uygulamaları açmama, parmak izi...
AbhiX ROG'un yeni ve farklı bir sürümü yayınlandı geçtiğimiz günlerde, henüz bizzat denemedim ama bağlantıyı buraya atıyorum:
https://drive.google.com/file/d/1TVrkFNpIG7I4a-Kv7bCIwEPC0-P5nJX4/edit
ilk izlenimlerime göre eu'dan geçtiğim halde çok stabil bir rom, iyi uğraşılmış. umarım ilerleyen zamanlarda android 11'i de port ederler, başka da hiçbir sorun yok
teşekkür ederim cevabınız için, ben de titanium backup alternatifiyle uygulama yedeği alıyorum ama bazı dosyaları dediğiniz gibi kendim de güvenceye alıp öyle sileceğim
Şahsen ben de bu rom'a geçmeyi düşünüyorum ama data'yı sildiğimde eski rom'un backup'ını restore edebilir miyim onu merak ediyorum, edemezsem uygulamalar ve uygulamlara dair bütün verilerin silinmesi demek oluyor bu, onu göze almak istemedim. Siz eski rom'da data backup yapıp buna geçtiğinizde...
Mystic OC biraz fazla batarya yediği için OC olmayan modeline geçmek istiyorum lakin elimde şu anda miui 11'in boot yedeği var, miui 12 kuruluyken bu boot yedeğine dönersem sistem sorun yaşar mı, ya da OC olmayan modeline geçmek için direkt yeni kerneli uygulasam yeterli mi, stock'a geçip...
Mystic Kernel'i yeni EU 12 ile kurdum, sistem kernel version'u da uyuyor lakin ayarları değiştirmem için herhangi bir uygulama kurulmadı, bir şey mi kaçırıyorum? Teşekkür ederim şimdiden