kmrbfare kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

O zaman sisteme temiz bir kurulum yapayım, teşekkürler
  2. K

birkaç hafta önce başladı, play store neredeyse her uygulamaya incompatible hatası veriyor ve service framework, play store cache data silmek işe yaramadı, update kaldırıp apkpure indirdim bana mısın demedi, rom ile böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? ya da kalıcı bir çözümü var mı arkadaşlar?
  3. K

Rom AbhiX ROG Spark Edition - MIUI 12 Q (Based on Masik P)

Temiz bir AbhiX Rom'u daha geldi, kimine göre 12.6 EOL'dan daha iyi, deneyip bizzat test edebilirsiniz. Ufak tefek birkaç sorunu var gibi duruyor, deneyen arkadaşlar yazabilir. Bağlantı: https://miuiports.edunil.com/introducing-abhix-rog-spark-edition-miui-12-q-based-on-masik-p/
  4. K

AbhiX ROG Eleven - MIUI 11 Masik X 11.3 Based

Dönüt için teşekkürler, data backup yaptığım vakit tekrar kurabilirim
  5. K

Rog eleven'a bugün update geldi. İlgili bağlantı: Introducing AbhiX ROG Eleven (v2 for tulip) - Miui11 Android Q » MIUI Ports 1633619673 Dediğiniz gibi ben de EOL kullanıyorum, son zamanlarda sıkıntı yaşamasam da öncesinde telefonu kapatıp açana kadar bazı uygulamaları açmama, parmak izi...
  6. K

AbhiX ROG'un yeni ve farklı bir sürümü yayınlandı geçtiğimiz günlerde, henüz bizzat denemedim ama bağlantıyı buraya atıyorum: https://drive.google.com/file/d/1TVrkFNpIG7I4a-Kv7bCIwEPC0-P5nJX4/edit
  7. K

ilk izlenimlerime göre eu'dan geçtiğim halde çok stabil bir rom, iyi uğraşılmış. umarım ilerleyen zamanlarda android 11'i de port ederler, başka da hiçbir sorun yok
  8. K

teşekkür ederim cevabınız için, ben de titanium backup alternatifiyle uygulama yedeği alıyorum ama bazı dosyaları dediğiniz gibi kendim de güvenceye alıp öyle sileceğim
  9. K

Tamamdır teşekkürler
  10. K

Şahsen ben de bu rom'a geçmeyi düşünüyorum ama data'yı sildiğimde eski rom'un backup'ını restore edebilir miyim onu merak ediyorum, edemezsem uygulamalar ve uygulamlara dair bütün verilerin silinmesi demek oluyor bu, onu göze almak istemedim. Siz eski rom'da data backup yapıp buna geçtiğinizde...
  11. K

Kernel Redmi Note 6 Pro Mystic-Kernel X5.2 [AOSP/MIUI] [TULIP]

bakayım dostum, teşekkürler
  12. K

Mystic OC biraz fazla batarya yediği için OC olmayan modeline geçmek istiyorum lakin elimde şu anda miui 11'in boot yedeği var, miui 12 kuruluyken bu boot yedeğine dönersem sistem sorun yaşar mı, ya da OC olmayan modeline geçmek için direkt yeni kerneli uygulasam yeterli mi, stock'a geçip...
  13. K

Anladım, incelemelerde uygulama görünce kafam karışmıştı, teşekkür ederim OC versiyonunu kullanıyorum, bakalım nasıl.
  14. K

Mystic Kernel'i yeni EU 12 ile kurdum, sistem kernel version'u da uyuyor lakin ayarları değiştirmem için herhangi bir uygulama kurulmadı, bir şey mi kaçırıyorum? Teşekkür ederim şimdiden
  15. K

MIUI 12 Redmi Note 6 Pro Eu Miui 12.0.1.0

Hiçbir şey silme diyorsun yani, tamamdır teşekkür ederim vaktin için
Üst Alt