Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar redmi note 8 cihazıma Bluetooth kulaklık ile bağlanınca 2 saniye de bir ses kesiliyor. Kulaklığı başka cihazlarda deneyince gayet düzgün çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar redmi note 8 kullanıyorum. Ne wifi, ne bluetooth, ne de hattım doğru düzgün çekmiyor. Wifi de bile yanımda başka redmi note 8 ile girince internet normalken, kendi telefonumla girince 300 ms den aşşağı almıyorum. Bluetooth desen, Kablosuz kulaklık bağlamaya çalışıyorum telefonu kulak...
Arkadaşlar redmi note 8 kullanıyorum. Ne wifi, ne bluetooth, ne de hattım doğru düzgün çekmiyor. Wifi de bile yanımda başka redmi note 8 ile girince internet normalken, kendi telefonumla girince 300 ms den aşşağı almıyorum. Bluetooth desen, Kablosuz kulaklık bağlamaya çalışıyorum telefonu kulak...
Arkadaşlar benim telefonun şarjı normalde beni baya idare ediyordu,ama ne olduysa bi anda telefonun şarjı 2 kat hızlı bıtmeye basladı telefonla yarım saat internette dolaşsam bile şarj yarıya iniyor yapabilecegim bişey varmı?