Kmnd kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Bluetooth sorunu

Arkadaşlar redmi note 8 cihazıma Bluetooth kulaklık ile bağlanınca 2 saniye de bir ses kesiliyor. Kulaklığı başka cihazlarda deneyince gayet düzgün çalışıyor. Ne yapmalıyım?
  2. K

Yardım Redmi note 8 sinyal sorunu

Arkadaşlar redmi note 8 kullanıyorum. Ne wifi, ne bluetooth, ne de hattım doğru düzgün çekmiyor. Wifi de bile yanımda başka redmi note 8 ile girince internet normalken, kendi telefonumla girince 300 ms den aşşağı almıyorum. Bluetooth desen, Kablosuz kulaklık bağlamaya çalışıyorum telefonu kulak...
  3. K

Yardım Redmi Note 8 sinyal sorunu

Arkadaşlar redmi note 8 kullanıyorum. Ne wifi, ne bluetooth, ne de hattım doğru düzgün çekmiyor. Wifi de bile yanımda başka redmi note 8 ile girince internet normalken, kendi telefonumla girince 300 ms den aşşağı almıyorum. Bluetooth desen, Kablosuz kulaklık bağlamaya çalışıyorum telefonu kulak...
  4. K

Yardım Redmi Note 8 Şarj sorunu

Arkadaşlar benim telefonun şarjı normalde beni baya idare ediyordu,ama ne olduysa bi anda telefonun şarjı 2 kat hızlı bıtmeye basladı telefonla yarım saat internette dolaşsam bile şarj yarıya iniyor yapabilecegim bişey varmı?
  5. K

Soru Güncelleme

Merhaba arkadaşlar ben bugün gelen son güncellemeyi yanlışlıkla yok saydım bunun varmıdır bi çözümü yapabilmem için
Üst Alt