Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar mi 10 t cihazıma eu rom miui 13 yüklerken cihaz brick oldu ve hiçbir tepki vermiyor. ücretli destek verecek birisi varmı edl modda rom atıcak uzaktan bağlatıylada olabilir şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
Merhabalar android 12 pixel rom yükledim ve diğer android 12 romların hepsini denedim ama kamera uygulaması kayboluyor kendi kendine. Play storeden google kamera uygulamasını indiriyorum ama hata veriyor kapanıyor sebebi nedir acaba ?
Merhaba arkadaşlar.
Xda sitesinde paylaşılan bir android 12 rom var bunu birisi türkçeye çevirip atabilirmi konu olarak, çok makbule geçer gerçekten anlamadığım için konu açtım buraya şimdiden ilginiz için teşekkürlerimi beyan ederim. Link : [ROM][12.0][APOLLO/APOLLOPRO] PixelPlusUI [OFFICIAL]...
merhabalar stoya nın vermiş oldugu rog edition romu yüklemeye çalışırken orange twrp de format data yapın demiş ben data yaptım şuanda twrp gittti ve yüklemeye çalıştıgımda tekrar telefonun kendi fastbootu geliyor ve sistem açılmıyor yardım edin lütfen.
Merhabalar
Mi 9 t pro cihazıma rom yükleyecem fakat imei hangi şartlarda gider ne yaparsam imei gider korkuyorum imei gidecek diye.
Telefonuma twrp yükledim twrp menüsüne girdiğimde benden şifre istedi. Telefonu yeniden başlatınca twrp siliniyor.
Rom önerileriniz nedir pubg oynuyorum...
titreme derken spray felan atarkenmi yoksa durduk yere titreme mi oluyor ?
eğerki spray atarken oluyorsa aynı sorun bendede var onun için saçma sapan bi jiroskop sensörü olduğu için yapacak bişey yok malesef :(
Merhabalar
Miui 12.2.1 global kararlı rom ve android 11 cihazda twrp yüklesem çalışırmı ?
Sorun yaşayan arkadaşlar varmı telefon brick olur diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum...