Kmlkzy kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım mi 10t cihazım hard brick oldu .

merhabalar mi 10 t cihazıma eu rom miui 13 yüklerken cihaz brick oldu ve hiçbir tepki vermiyor. ücretli destek verecek birisi varmı edl modda rom atıcak uzaktan bağlatıylada olabilir şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
  2. K

Yardım Android 12 kamera uygulaması kayboluyor

Merhabalar android 12 pixel rom yükledim ve diğer android 12 romların hepsini denedim ama kamera uygulaması kayboluyor kendi kendine. Play storeden google kamera uygulamasını indiriyorum ama hata veriyor kapanıyor sebebi nedir acaba ?
  3. K

Yardım Android 12 ROM Türkçe Çeviri

Merhaba arkadaşlar. Xda sitesinde paylaşılan bir android 12 rom var bunu birisi türkçeye çevirip atabilirmi konu olarak, çok makbule geçer gerçekten anlamadığım için konu açtım buraya şimdiden ilginiz için teşekkürlerimi beyan ederim. Link : [ROM][12.0][APOLLO/APOLLOPRO] PixelPlusUI [OFFICIAL]...
  4. K

Yardım cihazım fastboot modda kaldı.

Teşekkür ederim güzel anlatımınız için.
  5. K

evet cihazda imei vardı zaten şuan baktım imei duruyo ama güncelleme yaparsam imei gidermi diye soruyorum size..
  6. K

şuan fastboot rom attım hocam telefon açıldı. ama eski bir miui sürümü miui 10 olarak açıldı. güncellersem imei gidermi acaba ?
  7. K

ben anlamadım konusurken hiçbişey olmaz diyolar şimdi inşallaha kaldı iş.
  8. K

merhabalar stoya nın vermiş oldugu rog edition romu yüklemeye çalışırken orange twrp de format data yapın demiş ben data yaptım şuanda twrp gittti ve yüklemeye çalıştıgımda tekrar telefonun kendi fastbootu geliyor ve sistem açılmıyor yardım edin lütfen.
  9. K

Çözüldü Mi 9 t pro ilk defa rom yükleme

teşekkürler. aradığım cevap buydu.
  10. K

Çözüldü Mi 9 t pro ilk defa rom yükleme

Merhabalar Mi 9 t pro cihazıma rom yükleyecem fakat imei hangi şartlarda gider ne yaparsam imei gider korkuyorum imei gidecek diye. Telefonuma twrp yükledim twrp menüsüne girdiğimde benden şifre istedi. Telefonu yeniden başlatınca twrp siliniyor. Rom önerileriniz nedir pubg oynuyorum...
  11. K

Yardım poco f2 pro pubg

titreme derken spray felan atarkenmi yoksa durduk yere titreme mi oluyor ? eğerki spray atarken oluyorsa aynı sorun bendede var onun için saçma sapan bi jiroskop sensörü olduğu için yapacak bişey yok malesef :(
  12. K

Soru Poco f2 pro android 11 twrp hakkınd?

Ben bu cihazı root yapamam mı şimdi ?
  13. K

Soru Poco f2 pro android 11 twrp hakkınd?

Merhabalar Miui 12.2.1 global kararlı rom ve android 11 cihazda twrp yüklesem çalışırmı ? Sorun yaşayan arkadaşlar varmı telefon brick olur diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum...
  14. K

Soru Android 11 root nasıl yapılır ? Poco f2 pro

Evet pubg için yapıcam rootu ama android 10 da gözüküyordu dosyalar 11 de gözükmüyor ne yazıkki.
  15. K

Soru Android 11 root nasıl yapılır ? Poco f2 pro

Es file manager de android data dosyası boş gözüküyor sebebi nedir acaba ?
Üst Alt