Kmkk kullanıcısının son içeriği

1. Kmkk

Yardım Telefonum ısınıyor ve sahte rom

Fake rom dan dolayı öyle bir problem olacağını sanmıyorum, yazılımsal bir problem olsa wipe data yapınca geçmesi gerek zaten
  2. Kmkk

Yardım Telefonum ısınıyor ve sahte rom

Cihazınızda fake rom var ondan dolayı güncelleme almıyorsunuz, redmi note 13 pro 5g için yetkili hesap maliyeti çok yüksek bu cihaz için değmez diye biliyorum ama genede yaptırmak veya daha net bilgi almak istiyosanız H.kadioglu hocamıza yazabilirsiniz.
  3. Kmkk

Yardım Redmi Note 13 Pro+ 5G (Çin) Bootloader Kilidi Açma Sorunu

Global cihazlarda ücretli şekilde açabilirsiniz, ancak bildiğim kadarıyla şuan çin cihazları açılmıyor
  4. Kmkk

HyperOS Mi 14 Ultra güncelleme ROM'u

Cihaz server kayıtlımı ?
  5. Kmkk

Çözüldü Direnç kayıtta güncelleme ve rom yükleme sorunsuz olurmu?

Yetkili hesap ile yükliyeceğimi biliyorum hocam ve benim bildiğim normal stok romların hepsini flashlayabiliyorum ama siz genede anlatsanız iyi olur, kullandığım telefon yazılımsal kayıtlı redmi note 13 pro plus ve buna rom atamıyorum bundan dolayı yeni 13 pro plusa geçip direnç kayıt yaptiricam.
  6. Kmkk

Yardım Xiaomi 13T Pro Cihazım Su Aldı

Bildiğim kadarıyla 30 dakika'ya kadar Max 1.5 metreye dayanması gerek ama sizinki tuzlu su olduğu için sorun olabilir, bence garantiye gönderin şansınızı deneyin.
  7. Kmkk

Çözüldü Direnç kayıtta güncelleme ve rom yükleme sorunsuz olurmu?

İyi forumlar, direnç kayıtlı redmi note 13 pro+ 5g cihaza IMEI gitmeden güncelleme ve (yetkili hesap ile) rom yükleme sorunsuz şekilde yapabilirmiyim ?
  8. Kmkk

Yardım Mi Mesaj ve Rehber uygulaması yardım

Ben poco X6 pro da denedim gelmedi ondan poco diye eklemedim hocam
  9. Kmkk

Yardım Redmi k60 pro rom

Bl kilidiniz açık mı?
  10. Kmkk

Yardım Dirençli Kayıt Sonrası Telefondaki Gariplikler

Her cihaz içinmi geçerli tam bilgim yok ama bazı cihazlar için bu şekilde diye biliyorum, H.kadioglu hocamıza yazarsanız daha net bilgi alabilirsiniz
  11. Kmkk

Yardım Mi Mesaj ve Rehber uygulaması yardım

(Telefonunuz mi serisi yada redmi serisi ise) telefonu sıfırladıktan sonra bölgeyi Hong Kong seçerseniz Xiaomi arama ve rehber uygulamadı geliyor, arama kaydetme vs herşey sorunsuz çalışıyor, ben Redmi note 13 pro+ 5g cihazda, global romda bu şekilde kullanıyorum. Fakat ne yazık ki mesaj...
  12. Kmkk

Yardım Dirençli Kayıt Sonrası Telefondaki Gariplikler

Bildiğim kadarıyla server kaydı için sonradan yerleştirilen direncin sökülüp yerine telefonun orjinalindeki direncin geri takılması gerekir
  13. Kmkk

Rom HyperOS versiyon düşürme

Bildiğim kadarıyla genelde doğru şekilde rom yüklemek sorun yaratmıyor ama isterseniz kontrol edebilirsiniz
  14. Kmkk

(BİLDİĞİM KADARIYLA) 1-garantiniz iptal olur ama işlem bittikten sonra kilidi kapatırsanız tekrar garanti kapsamına girer / normal mi flash uygulamasını kullanarak rom atarsanız IMEI sorunu yaşamazsınız (mi flashdan rom atarken "clean all" seçeneğini seçip işlemi yapın. ------ 2-işaretlediginiz...
  15. Kmkk

Ayarlar > telefon hakkında kısmını SS atarmisiniz
Üst Alt