Kmkk kullanıcısının son içeriği

1. Kmkk

Yardım Redmi Note 9 Rom atılmasına rağmen..

Fastboot moda giriyorsa cihaza uygun başka bir recovery (TWRP, OrangeFox vs.) kurup, ardından custom rom kurmayı deneyebilirsiniz. Youtube de "redmi note 9 custom rom" araması yaparsanız rehberlere ulaşabilirsiniz. Kesin açılır diyemiyorum sadece aklıma geldi denemekte yarar var, sorumluluk...
  2. Kmkk

Yardım Redmi Note 9 Rom atılmasına rağmen..

Miui 12 yüklendikten sonra recovery menüde altta kırmızı bir yazı varmı ?
  3. Kmkk

Çözüldü Direnç değişimi yapıldığını nasıl anlarız?

Bilmiyorum, tahminimce android güvenlik paketi tarihi olabilir
  4. Kmkk

Evet, oranın kırmızı renkte P1 yada P1.1 yazması direnç işlemi yapıldığı anlamına gelir. Bildiğim kadarıyla ayarlardan sıfırlarsanız sorun olmaz, sorumluluk size aittir.
  5. Kmkk

Soru Leica camera

İyi forumlar, hyperOS 2 için bildiğiniz leica camera uygulaması varmı, stock kamerası uygulaması ayrı - leica camera uygulaması ayrı şekilde kurabileceğim. Leica kamerayı live PHOTO özelliği için kullanmak istiyorum
  6. Kmkk

Çözüldü Çin cihaz kilit acma

30 günden fazla bile oldu, Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon)
  7. Kmkk

Çözüldü Çin cihaz kilit acma

Benim çin bölgeli hesabım var ama mi hesabı eklemeye çalıştığımda the system is being upgraded (sistem yükseltiliyor) hatası veriyor
  8. Kmkk

Bu cihaz için yazdığınız (SNSMIXM) sürüm kodunda bir rom yok, yani cihazınızda fake rom var, H.kadioglu hocamıza yazın yardımcı olur
  9. Kmkk

Çözüldü Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

Hocam bu yazıyı okuyunca aklıma birşey takıldı, çin model cihaza yetkili ile global rom yüklenirse *** hatası verir açılmaz yazmışsınız, çin model zircon cihazlara global rom yüklenince nasıl sorunsuz açılıyor?
  10. Kmkk

Yardım Redmi Turbo 4 Global ROM hakkında

Telefonunuzun güncellemeleri otomatik geliyorsa beklemeniz daha iyi olur
  11. Kmkk

Rodin kodu cihazın kod ismidir, attığım linkte direk global sürümleri görüceksiniz. 1745229328 (Telefonda mi hesabı ve Google hesabı varsa çıkış yapabiliyorsanız 2'sindende çıkış yapın) 1-Romu indirin ve C:/ diskine atın 2-mi flash en son sürüm indirin ve kurun 3-uygulamayi açın ve en üstteki...
  12. Kmkk

Bende redmi turbo 4 için cevap verdim. Download Xiaomi Redmi Turbo 4 Firmware ROM TWRP (rodin) bu linkte rodin kod adlı redmi turbo 4 telefon için global rom dosyalarını bulabilirsiniz.
  13. Kmkk

Global rom içinde Türkçe ve birçok dil desteği olan ve Google servislerinin bulunduğu rom'dur.
  14. Kmkk

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

Olur hocam evde olursam size özel mesajla burdan ulaşırım, teşekkürler hayırlı geceler
  15. Kmkk

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

4-5 gün önce ilk deneyişimde sıkıntı yoktu, cmd ekranını kapadım birdaha denemeye çalıştım o gün bu gündür açılmıyor hocam, phytonda sıkıntı olacağını düşünmüyorum kurduktan sonra aynı duruyor hiçbir ayar değişikliği falan yapılmadı phytonu doğrudan açmadım bile kurulduğu gibi duruyor şuan
Üst Alt