Kmkk kullanıcısının son içeriği

1. Kmkk

Çözüldü Çin cihaz kilit acma

Bendede şuan çin hesabı olmasına rağmen, sistem yükseltiliyor lütfen daha sonra deneyin uyarısı veriyor, hiç bir yerde çözümünü bulamadım
  2. Kmkk

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Evet, 2 kere 13 pro+ aldım ikisindede hocamıza kayıt yaptırdım, ikiside çift sim kayıtlı, sorunsuz güncelleme alıyor, ikisindede en son gelen HyperOS2.0.9.0 yüklü
  3. Kmkk

Çalışmaz, fake rom güncelleme almaz, sorunsuz güncelleme almasını istiyorsanız (kayıt yaptırmadıysanız çift sim kayıtda olur) H.kadioglu hocamız ile iletişime geçebilirsiniz.
  4. Kmkk

Telefonundaki HyperOS sürümü nedir
  5. Kmkk

Soru Redmi 13 Pro Plus Çin ve Global farkı

5G ibaresi model isminde geçmektedir.(Redmi Note 13 Pro+ 5G). Fakat 5G CE diye ayrı bir model yoktur.Bu cihaz için CE ibaresi yoksa çin cihazıdır, çin cihazı ile global arasındaki farklılıkları yukarıdaki mesajda yazdım, bu cihaz piyasada çoğunlukla çin cihazı satılıyor. Genel bir Bilgi: CE...
  6. Kmkk

Yardım adb cihazımı görmüyor

Bilgisayara gerekli driverleri kurun ve ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçeneklerinden "USB hata ayıklama" - "USB üzerinden yükle" - "USB hata ayıklama(güvenlik ayarları)" ayarlarını açın ve birdaha deneyin
  7. Kmkk

Yardım Redmi Note 9 Rom atılmasına rağmen..

Fastboot moda giriyorsa cihaza uygun başka bir recovery (TWRP, OrangeFox vs.) kurup, ardından custom rom kurmayı deneyebilirsiniz. Youtube de "redmi note 9 custom rom" araması yaparsanız rehberlere ulaşabilirsiniz. Kesin açılır diyemiyorum sadece aklıma geldi denemekte yarar var, sorumluluk...
  8. Kmkk

Yardım Redmi Note 9 Rom atılmasına rağmen..

Miui 12 yüklendikten sonra recovery menüde altta kırmızı bir yazı varmı ?
  9. Kmkk

Çözüldü Direnç değişimi yapıldığını nasıl anlarız?

Bilmiyorum, tahminimce android güvenlik paketi tarihi olabilir
  10. Kmkk

Evet, oranın kırmızı renkte P1 yada P1.1 yazması direnç işlemi yapıldığı anlamına gelir. Bildiğim kadarıyla ayarlardan sıfırlarsanız sorun olmaz, sorumluluk size aittir.
  11. Kmkk

Soru Leica camera

İyi forumlar, hyperOS 2 için bildiğiniz leica camera uygulaması varmı, stock kamerası uygulaması ayrı - leica camera uygulaması ayrı şekilde kurabileceğim. Leica kamerayı live PHOTO özelliği için kullanmak istiyorum
  12. Kmkk

30 günden fazla bile oldu, Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon)
  13. Kmkk

Benim çin bölgeli hesabım var ama mi hesabı eklemeye çalıştığımda the system is being upgraded (sistem yükseltiliyor) hatası veriyor
  14. Kmkk

Bu cihaz için yazdığınız (SNSMIXM) sürüm kodunda bir rom yok, yani cihazınızda fake rom var, H.kadioglu hocamıza yazın yardımcı olur
  15. Kmkk

Çözüldü Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

Hocam bu yazıyı okuyunca aklıma birşey takıldı, çin model cihaza yetkili ile global rom yüklenirse *** hatası verir açılmaz yazmışsınız, çin model zircon cihazlara global rom yüklenince nasıl sorunsuz açılıyor?
Üst Alt