Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fastboot moda giriyorsa cihaza uygun başka bir recovery (TWRP, OrangeFox vs.) kurup, ardından custom rom kurmayı deneyebilirsiniz.
Youtube de "redmi note 9 custom rom" araması yaparsanız rehberlere ulaşabilirsiniz. Kesin açılır diyemiyorum sadece aklıma geldi denemekte yarar var, sorumluluk...
Evet, oranın kırmızı renkte P1 yada P1.1 yazması direnç işlemi yapıldığı anlamına gelir. Bildiğim kadarıyla ayarlardan sıfırlarsanız sorun olmaz, sorumluluk size aittir.
İyi forumlar, hyperOS 2 için bildiğiniz leica camera uygulaması varmı, stock kamerası uygulaması ayrı - leica camera uygulaması ayrı şekilde kurabileceğim. Leica kamerayı live PHOTO özelliği için kullanmak istiyorum
Hocam bu yazıyı okuyunca aklıma birşey takıldı, çin model cihaza yetkili ile global rom yüklenirse *** hatası verir açılmaz yazmışsınız, çin model zircon cihazlara global rom yüklenince nasıl sorunsuz açılıyor?
Rodin kodu cihazın kod ismidir, attığım linkte direk global sürümleri görüceksiniz.
1745229328
(Telefonda mi hesabı ve Google hesabı varsa çıkış yapabiliyorsanız 2'sindende çıkış yapın)
1-Romu indirin ve C:/ diskine atın
2-mi flash en son sürüm indirin ve kurun
3-uygulamayi açın ve en üstteki...
Bende redmi turbo 4 için cevap verdim. Download Xiaomi Redmi Turbo 4 Firmware ROM TWRP (rodin) bu linkte rodin kod adlı redmi turbo 4 telefon için global rom dosyalarını bulabilirsiniz.
4-5 gün önce ilk deneyişimde sıkıntı yoktu, cmd ekranını kapadım birdaha denemeye çalıştım o gün bu gündür açılmıyor hocam, phytonda sıkıntı olacağını düşünmüyorum kurduktan sonra aynı duruyor hiçbir ayar değişikliği falan yapılmadı phytonu doğrudan açmadım bile kurulduğu gibi duruyor şuan