Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, 2 kere 13 pro+ aldım ikisindede hocamıza kayıt yaptırdım, ikiside çift sim kayıtlı, sorunsuz güncelleme alıyor, ikisindede en son gelen HyperOS2.0.9.0 yüklü
5G ibaresi model isminde geçmektedir.(Redmi Note 13 Pro+ 5G). Fakat 5G CE diye ayrı bir model yoktur.Bu cihaz için CE ibaresi yoksa çin cihazıdır, çin cihazı ile global arasındaki farklılıkları yukarıdaki mesajda yazdım, bu cihaz piyasada çoğunlukla çin cihazı satılıyor. Genel bir Bilgi: CE...
Bilgisayara gerekli driverleri kurun ve ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçeneklerinden "USB hata ayıklama" - "USB üzerinden yükle" - "USB hata ayıklama(güvenlik ayarları)" ayarlarını açın ve birdaha deneyin
Fastboot moda giriyorsa cihaza uygun başka bir recovery (TWRP, OrangeFox vs.) kurup, ardından custom rom kurmayı deneyebilirsiniz.
Youtube de "redmi note 9 custom rom" araması yaparsanız rehberlere ulaşabilirsiniz. Kesin açılır diyemiyorum sadece aklıma geldi denemekte yarar var, sorumluluk...
Evet, oranın kırmızı renkte P1 yada P1.1 yazması direnç işlemi yapıldığı anlamına gelir. Bildiğim kadarıyla ayarlardan sıfırlarsanız sorun olmaz, sorumluluk size aittir.
İyi forumlar, hyperOS 2 için bildiğiniz leica camera uygulaması varmı, stock kamerası uygulaması ayrı - leica camera uygulaması ayrı şekilde kurabileceğim. Leica kamerayı live PHOTO özelliği için kullanmak istiyorum
Hocam bu yazıyı okuyunca aklıma birşey takıldı, çin model cihaza yetkili ile global rom yüklenirse *** hatası verir açılmaz yazmışsınız, çin model zircon cihazlara global rom yüklenince nasıl sorunsuz açılıyor?