Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazınızda fake rom var ondan dolayı güncelleme almıyorsunuz, redmi note 13 pro 5g için yetkili hesap maliyeti çok yüksek bu cihaz için değmez diye biliyorum ama genede yaptırmak veya daha net bilgi almak istiyosanız H.kadioglu hocamıza yazabilirsiniz.
Yetkili hesap ile yükliyeceğimi biliyorum hocam ve benim bildiğim normal stok romların hepsini flashlayabiliyorum ama siz genede anlatsanız iyi olur, kullandığım telefon yazılımsal kayıtlı redmi note 13 pro plus ve buna rom atamıyorum bundan dolayı yeni 13 pro plusa geçip direnç kayıt yaptiricam.
Bildiğim kadarıyla 30 dakika'ya kadar Max 1.5 metreye dayanması gerek ama sizinki tuzlu su olduğu için sorun olabilir, bence garantiye gönderin şansınızı deneyin.
(Telefonunuz mi serisi yada redmi serisi ise) telefonu sıfırladıktan sonra bölgeyi Hong Kong seçerseniz Xiaomi arama ve rehber uygulamadı geliyor, arama kaydetme vs herşey sorunsuz çalışıyor, ben Redmi note 13 pro+ 5g cihazda, global romda bu şekilde kullanıyorum. Fakat ne yazık ki mesaj...
(BİLDİĞİM KADARIYLA)
1-garantiniz iptal olur ama işlem bittikten sonra kilidi kapatırsanız tekrar garanti kapsamına girer / normal mi flash uygulamasını kullanarak rom atarsanız IMEI sorunu yaşamazsınız (mi flashdan rom atarken "clean all" seçeneğini seçip işlemi yapın.
------
2-işaretlediginiz...