Klymenoz kullanıcısının son içeriği

1. Klymenoz

Soru Fabrika ayarlarına döndükten sonra kilidi aç

Telefona hard reset attım açıldı ve kurulum yaparken " Fabrika ayarlarına döndükten sonra kilidi aç " ve " Cihazınız fabrika ayarlarına geri döndürüldü, cihazınızın kilidini bir önceki şifrenizle" yazan bir yazı geliyor şifre yerine kullandığım şifreleri yazıyorum kabul etmiyor. Reset atarken...
  2. Klymenoz

Soru Mi9 SE telefonuma hangi ROM u kurmalıyım

Telefonumda Global rom kullanıyorum superwallpaper gibi şeyler güncelleme ile gitti ben hangi romu kurmalıyım?
  3. Klymenoz

Yardım Sildigim Fotoğraflar Gözüküyor

Arkadaşlar galeriden bir fotoğrafı siliyorum. Ya kara bir şekilde gözüküyor insta-twitter-face gibi uygulamalarda. Ya da WhatsApp da foto gönderirken sildigim fotoğraf hala var gibi duruyor. Ama galeride yok sildim yani. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. Klymenoz

Yardım Galerimde siyah resimler var

Arkadaşlar galerimde bazı yerlerde secilemeyen, tiklanamayan siyah resim? gibi şeyler var. Bunlar nereden geliyor? Bunları nasıl silebilirim?
  5. Klymenoz

Yardım Mi 9 SE 24 Hours Wallpaper Bozuldu

Arkadaşlar 24 Hours Wallpaper diye geçen tema veya duvar kağıdı her ne ise bende bozuldu. Sürekli akşam saati gibi koyu gözüküyor. Bunu nasıl duzeltebilirim?
  6. Klymenoz

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Mi 9 SE telefonuma Global Rom kurdum. MIUI 10.3.4.0 sürümü kuruldu. MIUI 11 olması için ne yapmam gerekiyor? Bir de "En Son Paket İndir" seçeneğine tıkladığımda 2GB dosya indirme yapıyor ve güncelliyor. Bunu istediğim kadar yapabiliyorum neden olabilir?
  7. Klymenoz

Recovery Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

Benim IMEI repair li Mİ 9 SE var. TWRP falan yüklü ve EU romu yüklü. Ben globale geçmek istiyorum en kolay şekilde nasıl geçebilirim?
  8. Klymenoz

MIUI 11 Mi9 SE Global EU MIUI 11 Nasıl Kurabilirim

Anladım peki telefonun otomatik güncelleme alması için ne yapmam gerekiyor?
  9. Klymenoz

MIUI 11 Mi9 SE Global EU MIUI 11 Nasıl Kurabilirim

Merhaba, IMEI atılmış mi9 SE aldım. Şu an MIUI 10 yüklü ve güncelle butonuna basınca resimdeki uyarıyı veriyor. Nasıl 11 yükleyebilirim?
  10. Klymenoz

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Peki ne yapmam gerekiyor tam olarak bu işlerden anlamıyorum.
  11. Klymenoz

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Arkadaşlar bu güncellemeyi indirip manuel yaparsam telefondaki dosyalar kaybolur mu? Ayarlardan güncelle tuşuna basınca tepki vermiyor basılı tutunca resimdeki uyarıyı veriyor.
Üst Alt