Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona hard reset attım açıldı ve kurulum yaparken " Fabrika ayarlarına döndükten sonra kilidi aç " ve " Cihazınız fabrika ayarlarına geri döndürüldü, cihazınızın kilidini bir önceki şifrenizle" yazan bir yazı geliyor şifre yerine kullandığım şifreleri yazıyorum kabul etmiyor. Reset atarken...
Bu romda kamerada vs bazı programlarda sıkıntı olur mu? Bu rom işlerine bayadır bakmıyorum eskiden custom romlarda sıkıntı çıkıyordu öyle bir problem olmaz değil mi?
Arkadaşlar galeriden bir fotoğrafı siliyorum. Ya kara bir şekilde gözüküyor insta-twitter-face gibi uygulamalarda. Ya da WhatsApp da foto gönderirken sildigim fotoğraf hala var gibi duruyor. Ama galeride yok sildim yani. Bunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar 24 Hours Wallpaper diye geçen tema veya duvar kağıdı her ne ise bende bozuldu. Sürekli akşam saati gibi koyu gözüküyor. Bunu nasıl duzeltebilirim?
Mi 9 SE telefonuma Global Rom kurdum. MIUI 10.3.4.0 sürümü kuruldu. MIUI 11 olması için ne yapmam gerekiyor? Bir de "En Son Paket İndir" seçeneğine tıkladığımda 2GB dosya indirme yapıyor ve güncelliyor. Bunu istediğim kadar yapabiliyorum neden olabilir?