Klymenoz kullanıcısının son içeriği

1. Klymenoz

Soru Fabrika ayarlarına döndükten sonra kilidi aç

Telefona hard reset attım açıldı ve kurulum yaparken " Fabrika ayarlarına döndükten sonra kilidi aç " ve " Cihazınız fabrika ayarlarına geri döndürüldü, cihazınızın kilidini bir önceki şifrenizle" yazan bir yazı geliyor şifre yerine kullandığım şifreleri yazıyorum kabul etmiyor. Reset atarken...
  2. Klymenoz

Recovery [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ben bunu attım fakat telefon FASTBOOT modunda kaldı çıkamıyorum.
  3. Klymenoz

Soru Mi9 SE telefonuma hangi ROM u kurmalıyım

Bu romda kamerada vs bazı programlarda sıkıntı olur mu? Bu rom işlerine bayadır bakmıyorum eskiden custom romlarda sıkıntı çıkıyordu öyle bir problem olmaz değil mi?
  4. Klymenoz

Soru Mi9 SE telefonuma hangi ROM u kurmalıyım

Telefonumda Global rom kullanıyorum superwallpaper gibi şeyler güncelleme ile gitti ben hangi romu kurmalıyım?
  5. Klymenoz

Rom Mi 9 Se Global Kararlı v12.0.1.0 QFBMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar ben guncelledim fakat miui12 wallpaperlari temaları bende gözükmüyor.
  6. Klymenoz

Yardım Sildigim Fotoğraflar Gözüküyor

Gizli dosyaları gösterme kapalı. Galeri uygulamasının ön belleğini de temizledim hala devam ediyor.
  7. Klymenoz

Işin enteresan tarafı dosya konumunda yok. Screenshot alıp silmiştim klasör boş ama screenshot aldığım görüntü gözüküyor.
  8. Klymenoz

Arkadaşlar galeriden bir fotoğrafı siliyorum. Ya kara bir şekilde gözüküyor insta-twitter-face gibi uygulamalarda. Ya da WhatsApp da foto gönderirken sildigim fotoğraf hala var gibi duruyor. Ama galeride yok sildim yani. Bunu nasıl çözebilirim?
  9. Klymenoz

Rom Mi 9 Se Global Kararlı v11.0.4.0 QFBMIXM İndirme Bağlantısı

Acaba MIUI 12 ne zaman gelir?
  10. Klymenoz

Uygulama Ay modu

11. Klymenoz

Yardım Galerimde siyah resimler var

Hayır kullanmıyorum.
  12. Klymenoz

Yardım Galerimde siyah resimler var

Arkadaşlar galerimde bazı yerlerde secilemeyen, tiklanamayan siyah resim? gibi şeyler var. Bunlar nereden geliyor? Bunları nasıl silebilirim?
  13. Klymenoz

Yardım Mi 9 SE 24 Hours Wallpaper Bozuldu

Hep karanlık mod kullanıyordum ve Wallpaper değişiyordu. Şimdi karanlık modu kapattım beyaza döndü demek ki artık değişmek lazım.
  14. Klymenoz

Yardım Mi 9 SE 24 Hours Wallpaper Bozuldu

Arkadaşlar 24 Hours Wallpaper diye geçen tema veya duvar kağıdı her ne ise bende bozuldu. Sürekli akşam saati gibi koyu gözüküyor. Bunu nasıl duzeltebilirim?
  15. Klymenoz

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Mi 9 SE telefonuma Global Rom kurdum. MIUI 10.3.4.0 sürümü kuruldu. MIUI 11 olması için ne yapmam gerekiyor? Bir de "En Son Paket İndir" seçeneğine tıkladığımda 2GB dosya indirme yapıyor ve güncelliyor. Bunu istediğim kadar yapabiliyorum neden olabilir?
Üst Alt