Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süredir mi5s cihazımda LineageOs 16.0 kullanıyorum.Bence başarılı bir rom, memnunum.Yaşadığım bir problem var.Mesela Chrome'dayım, ana ekran tuşuna basıyorum.Ya hiçbir şey olmuyor ya da aynı parmak izi okur gibi kısa bir titreşim alıyorum.4-5 tıklamanın ardından ana ekrana...
Ön kamerayı tamire yolladım, arka kameraya toz kaçırıp yolladılar. Cihaz kabuldeki kadına dedim buna toz kaçırmışsınız, arkada bi temizleyin diye. Servis kaydı açmamız lazım dedi. Açınca da 15 günden önce cihazımı alamayacağımı bildiğim için ortada kaldım.Zaten 15 gün kalmış serviste, bir 15 gün...
Switch 2G/3G uygulamasını yükledim ama çalıştırınca "Sim kartlar & mobil ağlar" sekmesine gidiyor sadece. İşi kolaylaştırıyor ama tek dokunuşla halletmiyor. Sizin tavsiye ettiğiniz bir tane var mı? Ücretli/ücretsiz farketmez
Saygılar
Pil tasarrufu için kullanmadığım zamanlarda 4g'yi kapatıp 2g'ye geçiyorum. Ama bu geçişi yapabilmek için ayarlara gidip en az 5 tıklama yapmam gerekiyorfacepalm~~. Bunu ana ekran kısayoluyla yapmam mümkün müdür? Şimdiden teşekkürlerangel~~
1554065523
MacroDroid ile tek tuşla 2g/4g geçişi...
Merhabalar,
Forumda yeniyim.Program çok kullanışlı duruyor.
Telefonu sadece adb'de bağlamak yetmiyor galiba. Fastboot da şart gibi duruyor, doğru mudur?
Benim daha önceden cmd arayüzü üzerinden adb ile sildiğim (mi5 miui global 10.2 üzerinde) paketler:
com.facebook.appmanager...
MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum üzerinden indirip telefonda "downloaded_rom" a atıp kurdum. Öncesinde 8.2.2.0 kullanıyordum. Onda uygulama ikonu çevresi saydamdı. Şimdi ikonların etrafı beyaz olmuş. Bu hiç hoşuma gitmedi. İlk izlenimim böyle
Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım. İlk önce 8.1.4.0 ı aldı cihaz. Şimdi 8.2.2.0 iniyor. Bölgeyi tekrar Türkiye'ye çevirince sıkıntı olmaz di mi?
Herkese merhaba,
2016 Ekim'den bu yana Mi5 32gb beyaz kullanıyorum. Cihazı ilk aldığımda 7.2.3.0 MAAMIDC vardı. Yanlış hatırlamıyorsam güncelleyici ile toplam 3 kere otomatik update aldı. Şu an 8.1.2.0 MAAMIDI olarak gözüküyor. Acaba cihaz güncelleme almaya devam edecek mi? Eğer öyleyse cihaz...
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Mi5 özellikleriyle hoşuma gitti. Türkiye'de 4g hizmete girmeden önce mi5 4g frekansının Turkcell ile en iyi uyumu gösterdiği ile ilgili bir yazı gördüm. Şu an ki durum nedir acaba? Diğer operatörlerde sıkıntı var mı?