kkustul kullanıcısının son içeriği

1. K

REDMİ NOTE 2 hatta şebeke yok hatası

merhaba ilgin için çok teşekkürler ben ilk başta sim kart yuvasını değiştirdim sonrasındada sim kartı değiştirdim sonrasındada aynı dediğin işlemleri yaptım ama sonuç değişmedi ilk başta avea hat vardı şu anda turkcell hat var aynı sorun devam ediyor aslında benim sıkıntım sorunun adını...
  2. K

Redmi Note 2 Prime Sinyal Sorunu

bu arada sim kartı 2. slotta da denedim, sim kartı daha önceden değiştirmiştim, sorun donanımsal olabilirmi acaba, donanımsal ise nerede yaptırabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. K

Merhaba, dün modem dosyasını twrp üzerinden yükledim(bunu yaparken telefonu rootlamayıda öğrenmiş oldum), wipe cache dalvik cache yaptım ve telefonu reboot ettim. 2-3 saat sıkıntısızdı ama sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. başka ne yapabilirim acaba.
  4. K

Hocam twrp yi telefona nasıl kuracağım google play den mi indirmem gerekiyor. genelde anlatımlar telefona twrp kurulumundan sonrası için yapılmış. Birde benim telefon rootsuz galiba. telefonu nasıl rootlarım diye baktığımda iyi bir kaynak bulamadım. dolayısıyla tıkandım malesef.
  5. K

Stock Recovery
  6. K

telefonda recovery moda geçerek yapıyorum.
  7. K

redmi note 2 prime. note 3 pro da var ama sorun note 2 de
  8. K

Hocam update.zip failed uyarısı alıyorum
  9. K

hocam wipe and cache yaptım. Modem yükleme basamaklarında hata mı yapıyom bilemiyom. Guide varsa yardımcı olabilir misiniz?
  10. K

tamam inşallah.
  11. K

onuda denedim ama sonuç aynı. eski rom u yada yeni bir rom yüklediğimde önce çok güzel gidiyor. tamam çözüldü herhalde diyorum 7-8 saat sonra aynı sorun yine başlıyor
  12. K

bende tel gayet güzel çalışıyordu. bir anda bu sorunla karşılaşmaya başladım. acaba donanımsal bir sorun olabilirmi.
  13. K

2g 3g yada lte sonuç aynı şu an kullandığım miui 7 global 6.5.27 beta
  14. K

3 4 adet rom denedim hem global hemde developer romlar ama sonuç her defasında aynı oldu
  15. K

"NON-HLOS.bin" bu dosya her şeyi sıfırlayarak yazılım yüklenince düzelmiyor mu? bu dosyanın çalışanını internette bulabileceğim yer varmı. yada arkadaşta aynı telefondan var onun telefonundan alabilirmiyim.
Üst Alt