Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ilgin için çok teşekkürler
ben ilk başta sim kart yuvasını değiştirdim
sonrasındada sim kartı değiştirdim
sonrasındada aynı dediğin işlemleri yaptım ama sonuç değişmedi ilk başta avea hat vardı şu anda turkcell hat var aynı sorun devam ediyor
aslında benim sıkıntım sorunun adını...
bu arada sim kartı 2. slotta da denedim, sim kartı daha önceden değiştirmiştim, sorun donanımsal olabilirmi acaba, donanımsal ise nerede yaptırabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba, dün modem dosyasını twrp üzerinden yükledim(bunu yaparken telefonu rootlamayıda öğrenmiş oldum), wipe cache dalvik cache yaptım ve telefonu reboot ettim. 2-3 saat sıkıntısızdı ama sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. başka ne yapabilirim acaba.
Hocam twrp yi telefona nasıl kuracağım google play den mi indirmem gerekiyor. genelde anlatımlar telefona twrp kurulumundan sonrası için yapılmış. Birde benim telefon rootsuz galiba. telefonu nasıl rootlarım diye baktığımda iyi bir kaynak bulamadım. dolayısıyla tıkandım malesef.
onuda denedim ama sonuç aynı. eski rom u yada yeni bir rom yüklediğimde önce çok güzel gidiyor. tamam çözüldü herhalde diyorum 7-8 saat sonra aynı sorun yine başlıyor
"NON-HLOS.bin" bu dosya her şeyi sıfırlayarak yazılım yüklenince düzelmiyor mu?
bu dosyanın çalışanını internette bulabileceğim yer varmı. yada arkadaşta aynı telefondan var onun telefonundan alabilirmiyim.