Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonu alalı iki ay oldu ve hergün deniyorum. ya bir sonraki gün tekrar dene ya da hesap hatası verip ileri tarihe atıyor. bir türlü tuturamadım kilit acma başvurusunu. bootloaderi açmanın başka yolu varmı?
bende yükledim, akıcı ve güzel bir rom fakat güvenlik yaması hala 8.ay
eu güncellemesin de 9. ay. tam anlamıyla ne güncellenmiş ben cözemedim. eskisi ile arasında farkı da göremedim. hatta bir önceki daha akıcı geliyordu.
son sürümü yükledim. endonezya romdan geçiş yaptım gayet akıcı ve sorun görmedim. çift tıklama ile ekran kapatma yok ya da ben göremedim.
wolte ve vowifi otomotik açık .
bunları yaptım fakat *#*#663368378#*#* yaptığımda mbn config loadin yerine parts of operations are prohibited. please apply to modem staff for control ringhts. böyle bir uyarı cıkıyor.
bende DT_Greece çıkmıyor. germany yapıyorum telefonu yeniden başlatınca eskiye dönüyor. deaktif edip silmeme rağmen geri geliyor. yüklü rom endonezya. yardımcı olursanız sevinirim.