Kjaer1 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Pc telefonu görmüyor

Mi 10t cihazıma pixel rom yükledim fakat pc ye bağladığımda dosya aktarımı seçilmiş olmasına rağmen pc telefonu görmüyor. Tamamen rom kaynaklı diye düşünüyorum, başka cihaz taktım görüyor. Miui romlardada kendi cihazımda sorun yok. Çözüm var mıdır?
  2. K

Soru İmei işlemi sonrası batarya süresi

Merhaba, mi 10t cihazıma imei işlemi yapıldı. İşlemden sonra batarya sürem kısaldı diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü, teknik olarak karşılığı var mıdıır ?
  3. K

Yardım Mi 10t format data yapılmıyor

Selamlar arkadaşlar, mi 10t cihazımda forumda yer alan son sürüm twrp 3.4.2b yüklü fakat format data işlemi yapamıyorum. Görseldeki hatayı alıyorum, bilgisi olan var mı? Rom yüklerken de hata veriyor ama rom kuruluyor wipe cache dalvik yapılıyor. 2.görselde rom yüklemeye aittir.
  4. K

Yardım Mİ 10T Twrp rom yüklüyorum açılmıyor, mi flashta flash sparse crclist error hatası veriyor

merhaba arkadaşlar cihazım mi 10t bl kilidi açık, eu rom 20.1.6 sürüm yüklüydü twrp ise 3.4.2b yüklü. eu rom 20.1.13 yükleyemeyi denerken wipe ve format data ekranlarında hata aldım, wipe ekranında change file systemden depolama formatını değiştirdim ama ne yaptım tam hatırlamıyorum. bundan...
  5. K

Soru Oneplus 8t root

Merhaba arkadaşlar, forumda 8t cihazla ilgili pek içerik göremedim. Root twrp benzeri olaylar bu cihaz için yok mudur ?
  6. K

Yardım Mi True Wireless Earphones 2 Basic / Ses azalması

Merhaba Sol kulaklıkta sağ kulaklığa göre daha az ses geliyor. Format atma tarzı bir şey var mı, fiziksel olarak bir zarar gelmedi çünkü kulaklığa.
  7. K

Satış Satılık Mi 9t Pro 6/128 Mavi

Merhaba arkadaşlar, Mi 9t pro 6/128 mavi renk cihazımı satmayı düşünüyorum. Cihaz ekim 2019 da Ahmet Mardin'den alındı. Kayıtsız kullanım süresi halen yaklaşık 3 ay var. Süre dolduğunda satın alınan yer ücretsiz kayıt yapabilir. Cihazda şarj girişi ve yan tarafta ufak çizik ve arka kapakta...
  8. K

Soru Mi 9t Pro Kasa/Kapak değişimi

Merhaba, Mi 9t Pro cihaz için kasa/kapak değişimi nerede yaptırabiliriz. Cihazın garantisi yoktur.
  9. K

Soru Mi watch

Arkadaşlar merhaba, Tanıtımı yapılan mi watch Türkiye de satılack mı halen bir hareket yok. Çin den getirtsek çalışır mı?
  10. K

Yardım Mi 9t Pro Twrp Dahili Depolama Sorunu

Merhaba arkadaşlar Mi 9t pro cihazımda eu beta 9.11.7 yüklü, twrp de sorunsuz çalışıyor fakat twrp de dahili depolama resimdeki gibi gözüküyor. Telefon dosyalarını göremiyorum mecbur usb otg ile kurulum yedek ve yapıyorum. Çözüm nedir bilen var mı ?
  11. K

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Fastboot gelmiş çok şükür :) mi flash tooldan flaşlamak dışında yapmamız gereken bir şey var mı? Eu rom betadayım 9.11.7 Android Q
  12. K

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

hattı taktım şebeke geldi, sonra bu olay aklıma geldi :) İş işten geçti, süre bitince eski telefonun imeisini attırıcaz zaten :)
  13. K

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Merhaba arkadaşlar, kayıtsız mi 9t pro cihazım var yaklaşık 2 aydır tek hat ile kullanıyorum. Bugün 2.sim yuvasına bi hat taktım ve biraz kullandım. Normalde her sim yuvası için 4 aylık kullanım süresi var diye biliyorum. Ben şimdi 2.hattı taktım diye o sim yuvasının da 4 aylık süresi başlamış...
  14. K

Yardım Dahili depolama gözükmüyor

format data yaptım, akabinde daha eski bir sürümü denedim 9.10.10 yükledim düzeldi. .teşekkürler
  15. K

Yardım Dahili depolama gözükmüyor

merhaba arkadaşlar, cihazımda miui hellas 9.10.24 rom yüklüydü, eu beta 9.10.24 e geçmek istedim twrpden wipeları vs yaptım kurulum tamamlandı. Cihaz açıldığında farkettim ki dahili depolamayı görmüyor. 110 gb boş alan gözüküyor fakat içi bomboş, kameraya giriyorum lütfen sd kart takın vs...
Üst Alt