Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hattınız faturalı mı yani volte hizmetiniz var mı varsa kapattırın zaten gereksiz bir özellik.Vodafonu arayın da yapın en sağlamı.Bu özellik 3g yi hatta konuşma çekim gücünü bile etkiliyor.Özellikle 3g li veya edge bir ortamdan 4gli bir ortama geçtiğinizde.
Daha önce belirtmiştim volteyi kapatın hatta vodafonu arayıp kapattırın daha önce s7 edgede de 4g sorunu yaşamıştım bu şekilde sıkıntım gitmişti.İkinci olarak vodafone yanımda uygulamasından 4g yi kapatın hat ayarları kısmında.Ertesi gün tekrar 4g yi aktif hale getirin ben öyle yaptım şimdi...
Ayarların içinde hesaplar var onun da içinde cihazın aktif edilmedi yazıyor onu nasıl aktif edeceğiz onu da beceremedim cihaz gözüküyor yalnız aktif değil diyor valla zorişler bunlar...
Ayarların içinde hesaplar var onun da içinde cihazın aktif edilmedi yazıyor onu nasıl aktif edeceğiz onu da beceremedim cihaz gözüküyor yalnız aktif değil diyor valla zorişler bunlar...
Hocam ayarlar ve diğer ayarlarla bastığımızda tuşlar menüsü var onlara atadığınız görevleri kontrol edin soldaki tuşu hiçbirini seçmişseniz görev yapmaz
Hocam onu yapabiliyorum storedan güncellemeyi indiyorum indirdikten sonra yüklerken hata kodu veriyor ve her defasında kota gittiği bir yana güncelleme yazısı kalıyor o da çok rahatsız verici
hocam sıfırlamak için hesapları kaldırmıştım tekrar deniyim dedim tekrar hesap kurdum oldu ilginç...hocam playstore daki kikakeyboardın güncellemsini yapıyorum güncelleme hatası diyor ve güncellemiyor kikayı devre dışı da bırakamıyorum bunu nasıl yapabilirim