kiymetlly kullanıcısının son içeriği

1. kiymetlly

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

konuyla alakasız ama red mi pro global türkçe rom 1 haftaya kadar çıkar denmişti son durum ne acaba bilgisi olan varmı??
  2. kiymetlly

Çözüldü Delta servisi garantili redmi pro

Peki bootloaderin acik kapali oldugunu acmayi denemeden anlayamazmıyız.kodla falan Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kiymetlly

Bootloader kilidini acmasam global cikana kadar simdikiyle idare etsem.global ciktiginda yine acmam gerekecek mi bootloaderi hocam? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. kiymetlly

:) aynen bende ingilizce yaptim duzeldi kamera.olay bu yani anlatabiliyomuyum. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
  5. kiymetlly

Öyle tabiki.herzaman diyorum.xiaomi özellikleriyle donanimiyla cok guzel.herkese tavsiye ederim Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kiymetlly

Bir misal daha.bir fotograf cektim diyelim.sol altta cektigim foto duruyor.tıklıyorum ona resmi acmak icin.girecek gibi oluyo beni tekrar kameraya atiyo Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. kiymetlly

Farkindayim bunun izin veriyosun olmuyo yani aceleye getirilmis bisey oldugu belli Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kiymetlly

Cakma rom u gormediginiz icin bu sekilde konusuyosunuz ama kullananlar beni anlar.en basiti whatsapa mesaj geliyo.whatsapi acmadan mesaj geldigi belli olmuyo.anca icine girince belli oluyo.bu gibi sacma sorunlari var cakma romun Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kiymetlly

Xiaomiyi gercekten telefondan anlayan hız isteyen performans isteyen insanlar kullanır.donanıma laf yok tabiki tartisilmaz bile.aslinda yazilimada laf yok.miui de iyidir.benim lafim neye onu iyi biliyosunuz Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. kiymetlly

Şuan telefonum tv li cift hatlı çin malı sahte telefonlar olurdu 6 7 sene önce onlar gibi geliyo.sahte çakma yani Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kiymetlly

Aynen.yani biz sorun istemedigimiz icin stabil olsun hızlı olsun diye resmi aldık.bizim gibi sorun istemeyen adamlara yarı ingilizce yarı türkçe rom geldi.büyük sıkıntı Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kiymetlly

Aynen.yani biz sorun istemedigimiz icin stabil olsun hızlı olsun diye resmi aldık.bizim gibi sorun istemeyen adamlara yarı ingilizce yarı türkçe rom geldi.büyük sıkıntı Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. kiymetlly

Evet bunu bende merak ediyorum.yani usb bilgisayar programlar.bunlarla uğraşmadan otomatik guncellenecek mi acaba Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kiymetlly

Kilidi nasıl açıcam.mesaj atılıyomuş sanırım. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kiymetlly

Ayni sekilde bende ayni durumdayim.aldigima pisman oldum.bu sekil bi romla gelecegini bilsek zaten yurtdisindam getirttirir imei attirir daha ucuza kullanirdik.bu gibi sorunlar cikmason stabil olsun diye resmi aldik.oda patates cikti Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt