Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayarlardan bildirimler açık fakat hala screenshotlarda gösterdiğim gibi. şöyle bir çözüm buldum linki bırakıyorum. acaba twrp yüklemem cihazı garanti dışı bıralır mı?
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğu Bildirim Simgeleri Görünür Yapma [Twrp]•[Rootsuz]
yanılmıyorsam custom rom cihazımı garanti dışı bırakacak. Ben sanırım miui 11i bekleyebirim. Güncellemenin ne zaman geleceği hakkında bilginiz var mı acaba
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir telefon aldım. Xiaomi redmi note 6 pro. Miui global 10.3.6. Telefonumda bildirim çubuğunda bir problem var. Bildirimler geldiğinde bildirimleri üstteki paneli aşağı çektiğimde görebiliyorum fakat üst çubukta herhangi bir şekilde bildirime dair hiçbir ibare...
reis telden rom atcam. wipe yaparken şöyle bir hata alıyorum. ne yapayım direkt romu kursam ne olur? Screenshot
1565377164
hepsini tek tek sildim sanırım şuan kuruluyor Rom. Installing 1 of 1 diyo. Ama tam olarak kurduğundan emin değilim, kuruluyo mu acaba şuan Screenshot
1565377365
şimdi de...
Teşekkür ederim hocam lakin benim onları kurtarmam lazım. Ki şu an bir başka sürümünü denedim Orange Fox'un onda da görünmedi. Verilerimi kaybettiğimi düşünmeye başladım yavaştan.
Az önce orange fox yükledim twrp yerine bunda da backup kısmında data 0 mb görünüyor.
1565118374
hocama siz hatırlıyor musunuz acaba bu sorunu nasıl aştığınızı?
ben twrp son sürümü olan 3.3.1-0 sürümünü değil de bir önceki sürüm olan 3.3.0-0 sürümünükullanıyorum. Bir ara nette son sürümde böyle bir hata bulunmadığını okumustum ama son sürümü bulamadım general mobile 4g için. Acaba siz bana herhangi bir link bulabilir misiniz? Bir de son sürümle deneyeyim
hocam telle baya ilgilenmeyince şarjı bitmiş az şarj edip dediklerinizi uygulayacagım
1565043897
twrp ekranından halledemezsem bu garip yöntemi deniycem hocam artık son çare