Kinqturk kullanıcısının son içeriği

1. K

Recovery Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1001 Tek Tuş Yükleme Aracı

Benim paylaştığım i yükle 0331 o bende calisti 1572009448 Yukledigin bende çince değildi ama dokunmatik calismadi
  2. K

Recovery Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1001 Tek Tuş Yükleme Aracı

arkadaslar bende miuı v11.0.3.0 kurdum twrp gitti twrp-3.3.1-1001- yukledim twrp acıldı ama dokunmatik yok calışmadı bu sayfadaki paylasımı yukledim Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-0331 Otomatik Yükleme Aracı sorunsuz olarak calıştı be magisk kurdum suan sorun yok
  3. K

Rehber (Magisk ile) Rootlu Telefonda Sistem Güncellemesi

44444 ben aslında pek anlamam arastırarak rootladım telefonu bu konuların yabancısıyım cihaz brick olmus demissin ne anlama geliyor ve stock rom nerde bulurum bi yardımcı olsan
  4. K

Recovery Mi A1 Bootloader Kilidi Açma ve Kalıcı Olarak TWRP Yükleme Rehberi

#11 Selamın aleyküm İyi geceler telefonum mi A1 Android 9 ustam bütün talimatlarinizi uyguladım ses açma ve güç tuşuna basınca bu ekran çıkıyor ve telefon tekrar açılmıyor her seferinde bu şekilde ekran geliyor sadece fastboot modunda acabiliyorum PC ye bağlayıp bazen cebimde tuşlar basiliyo...
  5. K

Rehber (Magisk ile) Rootlu Telefonda Sistem Güncellemesi

Selamın aleyküm İyi geceler telefonum mi A1 Android 9 ustam bütün talimatlarinizi uyguladım ses açma ve güç tuşuna basınca bu ekran çıkıyor ve telefon tekrar açılmıyor her seferinde bu şekilde ekran geliyor sadece fastboot modunda acabiliyorum PC ye bağlayıp bazen cebimde tuşlar basiliyo yine...
  6. K

Rehber Mi Max2 de Arayan Kişinin Sesli Anons Edilmesi...

Usta eline emeğine sağlık Xiaomi mi A1 de denedim çalışıyor mi Bluetooth kulaklık kullanıyorum Air dots gelen SMS i kulaklık okuyor ama kulaklık bağlıyken arama arayanı söylemiyor telefon da söylemiyor Bluetooth u kapatınca arayanı telefon söylüyor bunu nasıl cozerim
Üst Alt