kingsman3342 kullanıcısının son içeriği

1. kingsman3342

İpucu VODAFONE Bedava İnternet , Haftada 3 kez Hediye Çarkı Çevirme Hilesi...

Dün güncel uygulamadan sınırsız dakika çıktı bu gün bundan 1 gb internet işe yarıyor yani :)
  2. kingsman3342

Çözüldü Youtube vanced geçmiş sorunu

Denedim hocam maalesef sonuç yine aynı
  3. kingsman3342

bunların hepsini beyaz listeye almama rağmen olmadı maalesef başka bir ayar olabilir mi atladığım
  4. kingsman3342

YouTube premium kullanıyorum sorun yine devam ediyor adaway açınca izleme geçmişi duruyor yok mudur bi çözüm
  5. kingsman3342

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience [9.0 Pie]•[AOSP/CAF]•[OFFICIAL] Custom Rom

Pixelexperince ve pixelextended farklı romlar mı şu an pixelextended in android 11 sürümünü kullanıyorum akıcılık ve şarj olarak iyi ama özelleştirmeler çok az
  6. kingsman3342

Rom MIUI 12 Masik 13.1 ROM

cihaz bu ekranda takıldı kaldı 4 kez denememe rağmen bu ekranı geçemedim
  7. kingsman3342

Alış 50 TL civarında Bluetooth kulaklık

Preo ms15 e bak derim hocam Teknosa da 60 lira civarındaydı kulak üstü pubg de 4 saate kadar gidiyor şarjı
  8. kingsman3342

Yardım Ekran Kilitlenme Sorunu

Evet öyle bu şekilde son sürümü tekrardan yüklüyecek 1582709601 Hocam sürüm yükseltme sonrası oluşan sorunlar yazılımsal değilse genelde bir önceki sürümden kalan kalıntı dosyalar oluyor bu yüzden özellikle büyük güncellemelerden sonra telefonu sıfırlamak en doğrusu
  9. kingsman3342

Yardım Ekran Kilitlenme Sorunu

Güncelleyiciden En son güncelleme paketini indirip kurmayı ve ardından telefonu sıfırlamayı deneyin hocam
  10. kingsman3342

Soru Adguard hakkında

Daha fazla seçenegine tıklayın açılan sayfada yinede devam et butonu olması lazım
  11. kingsman3342

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Hocam elinize sağlık müzik severler için çok faydalı bir konu olmuş
  12. kingsman3342

Yardım Magisk Manager Gizleyince açılmıyor

Hocam konuyu görünce bende denedim aynı problemi yaşadım uygulamayı kaldırıp APK yı tekrar yükleyin düzeliyor
  13. kingsman3342

Çözüldü Yardımcı Olabilirmisiniz. Gece 23.00 da ekran renksiz çalışıyor.

bildirim çubuğunda kısa yolu mevcut veya dijital denge uygulamasının içinde düşük Işık modu olarak geçiyor 1578001408 Hocam uyku sırasında gelen bildirimlerin sizi rahatsız etmemesi için sesini kapatıyor ayrıca telefona bakmanız gerekirse gözleriniz yorulmasın diye renkleri kaldırıyor kısaca...
  14. kingsman3342

Çözüldü Yardımcı Olabilirmisiniz. Gece 23.00 da ekran renksiz çalışıyor.

Gri tonlama özelliğini kapatın hocam sorun çözülecektir
  15. kingsman3342

Soru Adguard hakkında

Orjinal istiyorsanız YouTube premium var :D
Üst Alt