kingslayer1 kullanıcısının son içeriği

1. kingslayer1

Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

Teşekkürler.
  2. kingslayer1

Çözüldü Telefonumda Fake Rom mu Var?

Güncellemeyi kapatmış olabilirler IMEI silinmesin vs diye.
  3. kingslayer1

Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

Merhaba konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum umarım cevaplarsınız. Bende note 12 pro 5g var mi kilidi açık hyperos en son sürüm yüklü Endonezya. Ben şimdi hyperos 2 alacak mıyım otomatik sistem güncellemesinde yoksa manuel kendim mi yüklemem gerekiyor sırf onun için yükledim kendi gelecek...
  4. kingslayer1

Yardım Hyperos oyunda biri arayınca cevaplıyorum ekranı kaplıyor arka planda arama nasıl yaparım

Tuhaf bende de aynı cihaz var arka planda arama devam ediyor aramaların ayarlarında vardır belki. Ayarlarını sıfırlamayı dene.
  5. kingslayer1

Soru Redmi Note 13 Pro 5G modeline IMEI atılır mı?

Note 13 pro 5g alacağına 12 pro 5g al aralarında aman aman bir fark yok hatta 12 nin islemcisi daha iyi ve yazılımsal kayıt oluyor.
  6. kingslayer1

Soru Redmi Note 12 Pro 5G'ye HyperOS 2 gelecek mi?

Merhaba note 12 pro 5g kullanıyorum. Şuan son sürüm Endonezya HyperOS yüklü. Mi kilidi açık ve Hyperos 2.0 cihazıma gelecek mi merak ediyorum. Gelmeyecekse MIUI geri döneceğim gelecekse bekleyeceğim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  7. kingslayer1

Yardım HyperOS 2.0 Aı hizmetleri gelmedi

Mi firm sitesinde vardır
  8. kingslayer1

Benim telefon 12 pro 5g kilit açık Endonezya hyperos son sürüm yüklü 2.0 telefona gelir mi yoksa kendim manuel mi yüklemem gerek.
  9. kingslayer1

Yapay zeka ne kadar değiştirecek telefonu arkadaş. Xiaomi işte. Fakat çin romunda baya bir özellik olacak diye görmüştüm.
  10. kingslayer1

HyperOS Xiaomi HyperOS Hakkında soru ve cevaplar.! UYARI içerir...

Note 12 pro 5g kullanıyorum kilit açık Endonezya hyperos son sürüm yüklü şimdi 2.0 gelmeyecek mi yapamayacak mıyım anlamadım.
  11. kingslayer1

Yardım Note 12 Pro 5G BL kilidi açılmıyor

Bana 838 saat vermişti ilk başvuruda bekledim sonra tekrar 268 saat verdi 😂 Xiaomi problems
  12. kingslayer1

Yardım Note 12 pro 5G imei atma

evet şebeke giderse başvuru iptal olmaz sadece verilen süre sıfırlanır hatta uzayabilir bende başta 2 hafta vermişti uçak moduna aldığım için şebeke gitti ve 1 ay oldu hiçbir şey yapmadan bekleyin ve güvenlik uygulamalarında tarama yapmayın usb hata ayıklama açık olsun.
  13. kingslayer1

Yardım Note 12 pro 5G imei atma

1 kere başvurduysan tekrar başvurma süre sıfırlanıyor telefonu uçak moduna alma hata ayıklama açık kalsın o süre zarfında şebeke gitmesin mi flash unlock tool ile ne kadar süre kaldığını öğrenebilirsin.
  14. kingslayer1

Yardım Redmi note 12 pro 5g için en iyi custom rom

O romun performansı diğer romlara göre daha fazla pil ömrü ekran süresi HyperOS hâlâ sıkıntılı o romda kal bence.
  15. kingslayer1

Çözüldü Redmi Note 8 format sonrası Mi hesabı istiyor

İyi günler bir yakınımın kullandığı cihazda önceki sahibinin mi hesabı varmış telefondan anlamadığı için aldığı gibi kullanmış format atmak istemiş atınca da pat diye mi hesabı çıkınca bana sordu ben de birkaç telefoncuya gittim yardımcı olamadılar mi kilidi açık mı bilmiyorum yüksek ihtimal...
Üst Alt