Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum umarım cevaplarsınız. Bende note 12 pro 5g var mi kilidi açık hyperos en son sürüm yüklü Endonezya. Ben şimdi hyperos 2 alacak mıyım otomatik sistem güncellemesinde yoksa manuel kendim mi yüklemem gerekiyor sırf onun için yükledim kendi gelecek...
Merhaba note 12 pro 5g kullanıyorum. Şuan son sürüm Endonezya HyperOS yüklü. Mi kilidi açık ve Hyperos 2.0 cihazıma gelecek mi merak ediyorum. Gelmeyecekse MIUI geri döneceğim gelecekse bekleyeceğim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
evet şebeke giderse başvuru iptal olmaz sadece verilen süre sıfırlanır hatta uzayabilir bende başta 2 hafta vermişti uçak moduna aldığım için şebeke gitti ve 1 ay oldu hiçbir şey yapmadan bekleyin ve güvenlik uygulamalarında tarama yapmayın usb hata ayıklama açık olsun.
1 kere başvurduysan tekrar başvurma süre sıfırlanıyor telefonu uçak moduna alma hata ayıklama açık kalsın o süre zarfında şebeke gitmesin mi flash unlock tool ile ne kadar süre kaldığını öğrenebilirsin.
İyi günler bir yakınımın kullandığı cihazda önceki sahibinin mi hesabı varmış telefondan anlamadığı için aldığı gibi kullanmış format atmak istemiş atınca da pat diye mi hesabı çıkınca bana sordu ben de birkaç telefoncuya gittim yardımcı olamadılar mi kilidi açık mı bilmiyorum yüksek ihtimal...