Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an tiny klavyeyi kullanıyorum daha yeni güncelleme gelmiş temayı kendimiz yapabiliyoruz. Touchpala en yakın bu şimdlik. Eksik yerleri fazla geliştiriciye yazıyorum ara ara hatta bizzat touchpalın aynısını yap bile dedim. Klavyeni sağ yada sol elimize göre boyutlandırabiliyoruz. Kelime kaydı...
Galiba millet burdaki konuyu anlamamış. bizim sorunumuz klavye yokluğu değil ki, play storeda yüzlerce var zaten. Sıkıntı touchpal klavyedeki t9 3x4 oluşu. Ve 3x4 kullanırken özelleştirmeleri kullanım kolaylığı dil zenginliği. Q klavye istemediğimiz kadar var zaten.
23127PN0CG cihazımdan...
Genel olarak hepsini denedim tiny klavye tahminleri daha kullanışlı. Tamo klavye de aşırı özelleştirme var çok güzel ama t9 modunda türkçe çok kötü tahminleri hatta bazen ilk yazdığım karakterleri karışık yazıyor.
Arkadaşlar ben yapıyorum ama puanlama yapın eksikleri yazın hatta mail falan atın...
Normal touchpal çalışan çok versiyonu var. Hiç bulamazsan lite versiyonu Android 15 hariç hepsinde çalışması lazım. Bende bir ara formda indirdiğim rar dosyası vardı çalışan versiyonları. Atabilirsem deneyeyim.
2410DPN6CC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tiny keyboard geliştiricisine söyledim android 15 optimize edebilir misin yada aynısını yapabilir misin diye ki zaten yaptığı çok benziyor premium sürümü aldım biraz yazması zor gibi touchpalin yerini tutmuyor ama idare ediyor. Diğer tamo ,go keyboard hatta tt9 hiçbiri kullanışlı değil...
yeniden boyutlandirma yok mesela sağ yada sol elle yazmak için, otomatik kelime tahminini yok kelimeyi yazıp arkasına ek yapması çok zor. Tamo klavye ona göre daha iyi ama onun da çok sıkıntıları var. hepsini toplasak bi touchpal etmiyor. android 15ten sonra hiçbir versiyonu da çalışmıyor...
Kesinlikle Xiaomi derim arada gözle görülür farkları var . Benim bildiğim ekran kalitesi , ekran renk derinliği 68 milyar renk sunuyor. Samsung ve iphone hala 16 milyon. Ram seçeneği 16 gb . Depolama 512 istersen 1tb . Ama alırsan eğer global al, çin versiyon alırsan da bootloader açık olanını...
Aldığım kişiyle konuşur açtırabiliriz tahminimce sadece sattığı cihazları değil hepsine işlem yapabilir
23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ist de aldığım kişi bl açtı o şekilde aldım. Yoksa dediğiniz gibi çok zor açılması. Şu an kayıtlı bl açık şekilde kullanıyorum ve 14ultradan sonra daha hoşuma gitti çok güzel bir cihaz tavsiye ederim. Ama yeni olduğu için twrp yok daha öyle gördüm. Magisk kurulmuyor bu yüzden. Boot pack yaparak...
Birtek ben varım sanıyorum 😊 xiaomi 15 pro hyperos 2.0 geçtim touchpal kurulum yapıyor herşey tamam derken yazmak için tıklayınca klavye açılmıyor . Senin yine hyper1 e geçme şansın varmış benim o da yok 😊 ne yapcaz bilmiyorum yıllardır alışmışım 3*4 touchpaldan iyisi hala yok. Ne denedimse...