Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Kingser 'in en son etkinliği
Kingser
,
Uygulama
Go Klavye - T9
başlıklı konuya cevap yazdı.
Şu an tiny klavyeyi kullanıyorum daha yeni güncelleme gelmiş temayı kendimiz yapabiliyoruz. Touchpala en yakın bu şimdlik. Eksik yerleri...
25 Mayıs 2025
Kingser
Uygulama
Go Klavye - T9
konusundaki
bfi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Aynen dediğiniz gibi. Başka forumlarda da hep yorum yapıyorlar başka klavyemi yok diye. T9 özelliği en iyi çalışan klavye touchpal. T9...
24 Mayıs 2025
Kingser
,
Uygulama
Go Klavye - T9
Galiba millet burdaki konuyu anlamamış. bizim sorunumuz klavye yokluğu değil ki, play storeda yüzlerce var zaten. Sıkıntı touchpal...
24 Mayıs 2025
Kingser
Soru
Android 15 Touch Pal Klavye Açılmıyor
konusundaki
bfi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Mesajınızdan sonra uygulamayı yükledim ve T9 olmadığını görünce mail attım. Umarım değerlendirip T9 özelliğini eklerler. 1748076623...
24 Mayıs 2025
Kingser
Uygulama
Go Klavye - T9
konusundaki
veliahht mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
T9 özelliği bu klavyede mevcut değil [emoji777] Denedim güzel hızlı Google klavye gibi Infinix X6871 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
24 Mayıs 2025
Kingser
Uygulama
Go Klavye - T9
konusundaki
canerbulut mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Arkadaşlar merhaba bu metni sony klavye t9 ile yazıyorum bıraktığım linkteki tüm dil paketlerinin içinde bulunduğu sürümdür. Sorunsuz...
13 Mayıs 2025
Kingser
,
Uygulama
Go Klavye - T9
Genel olarak hepsini denedim tiny klavye tahminleri daha kullanışlı. Tamo klavye de aşırı özelleştirme var çok güzel ama t9 modunda...
12 Mayıs 2025
Kingser
,
Uygulama
Go Klavye - T9
Bu zaten google play store da uzun zamandır var. Kullanışlı değil. 2410DPN6CC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 Mayıs 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt