Kingser 'in en son etkinliği

• Kingser
    Kingser , Uygulama Go Klavye - T9 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Şu an tiny klavyeyi kullanıyorum daha yeni güncelleme gelmiş temayı kendimiz yapabiliyoruz. Touchpala en yakın bu şimdlik. Eksik yerleri...
  • Kingser
    Kingser Uygulama Go Klavye - T9 konusundaki bfi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Aynen dediğiniz gibi. Başka forumlarda da hep yorum yapıyorlar başka klavyemi yok diye. T9 özelliği en iyi çalışan klavye touchpal. T9...
  • Kingser
    Galiba millet burdaki konuyu anlamamış. bizim sorunumuz klavye yokluğu değil ki, play storeda yüzlerce var zaten. Sıkıntı touchpal...
  • Kingser
    Mesajınızdan sonra uygulamayı yükledim ve T9 olmadığını görünce mail attım. Umarım değerlendirip T9 özelliğini eklerler. 1748076623...
  • Kingser
    Kingser Uygulama Go Klavye - T9 konusundaki veliahht mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    T9 özelliği bu klavyede mevcut değil [emoji777] Denedim güzel hızlı Google klavye gibi Infinix X6871 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  • Kingser
    Kingser Uygulama Go Klavye - T9 konusundaki canerbulut mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Arkadaşlar merhaba bu metni sony klavye t9 ile yazıyorum bıraktığım linkteki tüm dil paketlerinin içinde bulunduğu sürümdür. Sorunsuz...
  • Kingser
    Genel olarak hepsini denedim tiny klavye tahminleri daha kullanışlı. Tamo klavye de aşırı özelleştirme var çok güzel ama t9 modunda...
  • Kingser
    Bu zaten google play store da uzun zamandır var. Kullanışlı değil. 2410DPN6CC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt