Kingroot kullanıcısının son içeriği

1. Kingroot

Yardım Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

Evet direk geliyor asistanda 1763905880 Telefonda başıma gelen hata video çektim drive kaydettim bana yardımcı olabilecek olan varmı
  2. Kingroot

İndirdim ama ondada kurmadı hata veriyor sadece resmi romlar kurulabilir hatası veriyor
  3. Kingroot

Sanırım bendekki cihazda cpid ile ime kayıt yaptırdığım için recoveryde mi asistan ile rom yükleyemiyor basına gelen varmı Global rom indirdim OS 1.0.17.0 unrmixn Bilgisayar doğrulama yapıyor tam telefona kuruluma geçiyor %0 direk kapanıyor Bu dosyayı CMD ile yükleyebilirmiyim bir yerde...
  4. Kingroot

Şimdi romu indirdim ama şoyle bir sorun oluyor cihazı recovery moda alıyorum 3.dlseçeneği recoveryden seçiyorum bilgisayara bağlıyorum bilgisayarda da dosyayı seçmem isteniyor onuda seçiyormum Bundan sonrasında %0 da 30 saniye bekliyor sonra o pencere kapanıyor telefon kendini yeniden başlatıyor
  5. Kingroot

bende v816.0.4 yüklü benden 1.0.17 indirmemi istiyor ama mifirm sitesinde yok v816.0.17 var bunumu indiricem
  6. Kingroot

Bu yöntemi denemedim bende cpid ile kayıt yapmıştım bir sorun olurmu acaba deneyen varm8
  7. Kingroot

Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

Redmi Note 13 pro 5G çin versiyonu için olurmu
  8. Kingroot

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Redmi Note 13 pro 5G mi cihazınız birde çin versiyonumu cihaz
Üst Alt