Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sorunu galiba anladım. Netflix ile ilgili. Netflix izlerken çentik kısmını kapatıyor panelin üst kısmı daha sonra algılamamaya başlıyor yeniden başlatınca düzeliyor. Saçma ama birkaç arkadaşımda daha denedim onlarda da öyle oldu.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi yeniden başlattım düzeldi ama dün de aynısı oldu iki saat sonra tekrar gidiyor. Çözemedim anlayınca güncellerim.
Hayır hocam açık değil ben otadan güncelledim. Sıfırlama yapmam çözüm olursa sıfırlama yapayım bari.
Selam arkadaşlar, tuş kilidi kapalıyken bildirim çubuğu normal olarak aşağı çekince açılırken, kilidi açtığımda yukarıdan çektiğimde bildirim Çubuğu son iki gündür açılmamaya başladı yeniden başlatınca bir iki saat düzeliyor sonra yine aynı. Başına gelen ya da çözümünü bilen yardımcı olabilir...
Uygulamalardan instagram izinlerini bir kontrol ettin kamera izni verili mi diye. Uygulamayı silip yeniden başlatın tekrar yükleyin. Deneyin bakalım çözülecek mi sorun.
Telefon Modeli = Redmi Note 7
Rom Versiyonu = Global
Bölge = Türkiye
Beta Testine Katılım Yapılmış mı? = Hayır
Selam arkadaşlar 2 saattir kullanıyorum aralıksız arama mesaj foto uygulama neredeyse her şeyi yaptım. Ben çok beğendim ve bahsettiğiniz sıkıntıların hiçbiri yok bir tek pil göstergesini dışarı alınca son rakam küçülüyor da ben zaten öyle kullanmıyorum. Daha stabil daha akıcı ve daha minimal...
Arkadaşlar ben beğendim ya ki özellikler eksik gelmesine rağmen. Daha stabil akıcı ve minimalist olmuş. Umarım bir sorun çıkarmaz sonrasında. Paylaşayım istedim.
Mi8 Mi 9SE Mix 2s ve Mix 3 kullanıcılarından özür diliyorlarmış arkadaşlar kabul edecek misiniz? Hahah