kingdomkiak kullanıcısının son içeriği

1. kingdomkiak

Yardım Bildirim Çubuğu Kaymıyor

Arkadaşlar sorunu galiba anladım. Netflix ile ilgili. Netflix izlerken çentik kısmını kapatıyor panelin üst kısmı daha sonra algılamamaya başlıyor yeniden başlatınca düzeliyor. Saçma ama birkaç arkadaşımda daha denedim onlarda da öyle oldu. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. kingdomkiak

Şimdi yeniden başlattım düzeldi ama dün de aynısı oldu iki saat sonra tekrar gidiyor. Çözemedim anlayınca güncellerim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kingdomkiak

Hayır hocam açık değil ben otadan güncelledim. Sıfırlama yapmam çözüm olursa sıfırlama yapayım bari. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. kingdomkiak

Selam arkadaşlar, tuş kilidi kapalıyken bildirim çubuğu normal olarak aşağı çekince açılırken, kilidi açtığımda yukarıdan çektiğimde bildirim Çubuğu son iki gündür açılmamaya başladı yeniden başlatınca bir iki saat düzeliyor sonra yine aynı. Başına gelen ya da çözümünü bilen yardımcı olabilir...
  5. kingdomkiak

Yardım Kamera

Uygulamalardan instagram izinlerini bir kontrol ettin kamera izni verili mi diye. Uygulamayı silip yeniden başlatın tekrar yükleyin. Deneyin bakalım çözülecek mi sorun. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kingdomkiak

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Telefon Modeli = Redmi Note 7 Rom Versiyonu = Global Bölge = Türkiye Beta Testine Katılım Yapılmış mı? = Hayır Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. kingdomkiak

Haklısın hocam da işte [emoji2369] Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kingdomkiak

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Selam arkadaşlar 2 saattir kullanıyorum aralıksız arama mesaj foto uygulama neredeyse her şeyi yaptım. Ben çok beğendim ve bahsettiğiniz sıkıntıların hiçbiri yok bir tek pil göstergesini dışarı alınca son rakam küçülüyor da ben zaten öyle kullanmıyorum. Daha stabil daha akıcı ve daha minimal...
  9. kingdomkiak

Arkadaşlar ben beğendim ya ki özellikler eksik gelmesine rağmen. Daha stabil akıcı ve minimalist olmuş. Umarım bir sorun çıkarmaz sonrasında. Paylaşayım istedim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. kingdomkiak

Ben de seçtim Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kingdomkiak

Redmi Note 7 yok proyu işaretleyelim mi? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kingdomkiak

Nereler oralar? Kaynak var mı? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. kingdomkiak

Mi8 Mi 9SE Mix 2s ve Mix 3 kullanıcılarından özür diliyorlarmış arkadaşlar kabul edecek misiniz? Hahah Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kingdomkiak

Aynen EU ya gelmiş olması muhtemel bende de yok.. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kingdomkiak

Soru Kamera Geçişlerinde Mavi Ekran

Yok hocam beyaz kar var :) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt