kimyagERdem kullanıcısının son içeriği

1. kimyagERdem

Sohbet Turkcell Rahat

Merhabalar arkadaşlar. Hattımı turkcell rahat'a taşımak istiyorum ancak bu tarifede ücretli sms'e izin vermiyor. Bu da bizim micloud için sim etkinleştirmede sorun yaşayacağımız anlamına geliyor. Etkinleştirme sms sine izin vermicek çünkü. Rahat tarifeye gecipte bu sorunu halledebilen var mi...
  2. kimyagERdem

Yardım Persist.img lazım (Android 10)

Arkadaşlar persist lazım ama hiç bi yerde tgz uzantılı rom bulamadım. Paylaşan olursa çok sevinirim. (mi8 Android 10)
  3. kimyagERdem

Sohbet Swarm giriş yapamıyorum

Arkadaşlar Google ile swarm'a giriş yapamıyorum. Kalıyor bu şekilde. Uygulamayı silip tekrar yukledim, verileri temizledim ama giriş yapamıyorum. Sebebi ne olabilir? Farklı bi cihazda denedim giriyor (mi8 eu rom 20.1.16 yüklü)
  4. kimyagERdem

Sohbet Airdots 129 tl (mistore)

İstanbul ve Ankara'da ki arkadaşlar faydalanabilir. Mistore mağazalarında Airdots kulaklık 129 tl'ye düşmüş. 28-31 Aralık tarihleri arasında geçerli. Yok çakma mı yok Çin versiyonu mu derdiniz olmaz.
  5. kimyagERdem

Sohbet goz ameliyati

Ben olsam gözlükle hayatıma devam ederim. Çünkü kendi mercegi çıkarılacak gözünün. Yani ilerde bi sıkıntı yaşadığın takdirde geri dönüşü yok. Ben 2007 yilinda her iki gözümden de retina yırtığı ameliyatı oldum ve ömrümün sonuna kadar gözlük kullanmak zorundayım. Lazer vb. işlemler yapılamıyo...
  6. kimyagERdem

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Hocam dediğime niye bakmiyorsunuz?
  7. kimyagERdem

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Kulaklıktaki pedi çıkarınca orda rakamlar falan yazıyor mu? Pedi çıkarıp foto çekin bide hocam. Seri no tarzında rakamlar yazması lazım
  8. kimyagERdem

Yardım Şarj animasyonu

Ilk takıldığında çıkıyor sadece. Bi ayarı yok
  9. kimyagERdem

Soru Ekran parlaklığı çok düşük

Hocam çok güzel karşılaştırma olmuş gerçekten clap~~ parada 10 kata yakın fark olunca nit değerinde de 2 kata yakin fark olsun bi zahmet.
  10. kimyagERdem

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Hocam mi8 için tüm işlemleri yaptım ama işe yaramadı. Ayrıca uygulamalarda medya deposu görünmüyor. Sistem uygulamalarını görünür yaptım.
  11. kimyagERdem

Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen Problemi

Daha güncel bi cihaz hocam. Güncelleme konusunda daha fazla destek alır. Kamerası çok daha iyi. Ayrıca ekran olarak tianma 2 panelini kullanıyor. Ghost screen için yeni panel üretmiş tianma
  12. kimyagERdem

Soru Poco F1 miui 11 den sonra ahize sesi çok kotu

Hocam çok tuhaf bi sorun ancak bu konu ile bunun ne alakası var?
  13. kimyagERdem

Eu rom korumalı olduğu için işe yaramıyor. Twrp'nin dosya yöneticisi ile yapılabilir ancak
  14. kimyagERdem

Yardım Mi9T Pro kamera da mavi nokta

Son fotoğrafta sorun yok mesela. Dediğim gibi ışık kaynağı lenste yansıma yapıyor.
  15. kimyagERdem

Hocam her romda kullanılabilir mi bu? Şu anda eu 9.11.14 yüklü bende. Onda sıkıntı yaratır mi?
Üst Alt