Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar. Hattımı turkcell rahat'a taşımak istiyorum ancak bu tarifede ücretli sms'e izin vermiyor. Bu da bizim micloud için sim etkinleştirmede sorun yaşayacağımız anlamına geliyor. Etkinleştirme sms sine izin vermicek çünkü.
Rahat tarifeye gecipte bu sorunu halledebilen var mi...
Arkadaşlar Google ile swarm'a giriş yapamıyorum. Kalıyor bu şekilde. Uygulamayı silip tekrar yukledim, verileri temizledim ama giriş yapamıyorum. Sebebi ne olabilir? Farklı bi cihazda denedim giriyor
(mi8 eu rom 20.1.16 yüklü)
İstanbul ve Ankara'da ki arkadaşlar faydalanabilir. Mistore mağazalarında Airdots kulaklık 129 tl'ye düşmüş. 28-31 Aralık tarihleri arasında geçerli. Yok çakma mı yok Çin versiyonu mu derdiniz olmaz.
Ben olsam gözlükle hayatıma devam ederim. Çünkü kendi mercegi çıkarılacak gözünün. Yani ilerde bi sıkıntı yaşadığın takdirde geri dönüşü yok. Ben 2007 yilinda her iki gözümden de retina yırtığı ameliyatı oldum ve ömrümün sonuna kadar gözlük kullanmak zorundayım. Lazer vb. işlemler yapılamıyo...
Daha güncel bi cihaz hocam. Güncelleme konusunda daha fazla destek alır. Kamerası çok daha iyi. Ayrıca ekran olarak tianma 2 panelini kullanıyor. Ghost screen için yeni panel üretmiş tianma