Kimbutuna kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü Cihazım açılmıyor

Herkese merhaba ben ir hata yaptım twwrp üzerinden wipe datadan gelişmiş kısmından hepsini seçip sildim ve şuanda telefona reeboot system dediğimde hiç bir şey olmuyır mi logosu geliyor ve telefon yeniden başlıyor ne yapamam gerekli acil yardımlarınızı bekliyorum telefon mi 8 lite
  2. K

Yardım Mİ 8 Lite root

Merhabalar herkese iyi akşamlar. Telefonumdan rootu kaldırdım ardından telefonda donmalar meydana geliyor sık sık telefonu sıfırladım ama nafile hâlâ devam ediyor nasıl çözebilirim?
  3. K

Çözüldü TWRP sorunu

TWRP telefona yüklüyorum ardından twrp açıldığında password istiyor ben önce mı hesabımın şifresi ile denedim daha sonra telefon kilidini kaldırıp denedim hiçbir türlü dosyalar dogrulanmiyor cancele basıp telefon hafızasına baktığımda ise dosyalara göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  4. K

Yardım Mi 8 Lite root işlemi

Öncelikle merhaba forumda bir kaç konu okudum root işlemi ile ilgili ama nasıl yapacağımı magidisk (yanlış yazmış olabilirim) telefonda nasıl açılır vs. bilmiyorum yardım edebilir misiniz bu konularda bilgim 0 diyebilirim ona göre anlatmanız ricam ur herkese iyi forumlar
  5. K

Çözüldü Bilgisayar Telefonu Görmüyor

Driverleri yüklediğim halde hala bu ekrandan çıkamadım sizce neden?
  6. K

Yardım Bootloader kilidi!

Herkese iyi akşamlar buradan sonra ne yapmalıyım hiç bir degisiklik olmuyor hesap bilgileri alınamadı diyor yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  7. K

Yardım Bootloader hatası!

Merhabalar arkadaşlar abilerim kardeşlerim ben mi kilidini açmak isterken sürekli hata alıyorum %50de kalıyor daha sonra doğrulanamadı diyor nasıl halledebilirim teşekkürler. (yapılışını biliyorum forumu karıştırdım baya ama aynı işlemleri ben yapınca hata veriyor verify doğrulama kısmında)
Üst Alt