kimbugkhan kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Çift uygulamadaki mailleri nasıl kaldırabilirim?

Oradaki hesaplar sadece ana gmaildeki maillerim. Ben çift uygulamaya eklediğim mailleri bulmam lazım. Çift uygulama verileri silmeden bulmam gerekiyor.
  2. K

Yardım Çift uygulamadaki mailleri nasıl kaldırabilirim?

halen bulamadım. bunun bir yolu yordamı yok mu? çift uygulama verileri sil dersem çift olan uygulamalarım ve whatsapp ım klon olarak kullanıldığı için gidicek diye endişeliyim.
  3. K

Soru Mi band 4 orijinal kordon

Merhaba. Uzun bir süre önce mi band 4 kordon almıştım hepsiburada üzerinden orijinal üründü. Uzun süredir kenarda kopuk şekilde duruyor. Orijinal kordon alabileceğim bir yer var mı?
  4. K

Yardım Redmi Note 7 twrp yüklü yedek alma ve sürüm düşürme

Merhaba. Telefonuma twrp kurdum. Var olan uygulamalar ve verileri tam bir şekilde basitçe nasıl yedek alabilirim? Miui 11 e geri geçirmeyi düşünüyorum. Cihaz şu şekildeyken sürüm değişebilir miyim?
  5. K

Yardım Miui 13 Yükledikten Sonra Klon Whatsapp Medyalarım Yok Oldu

Miui 13 güncellemesi öncesi herhangi bir sorun yokken yükledikten sonra klon whatsapptaki medya resimleri yok oldu. Bu resimleri kurtarabilmemin herhangi bir yolu var mı? İş hattı olarak kullanıyordum. Çok fazla medya vardı
  6. K

Yardım MIUI 13 Sonrası Ana Ekran Uygulaması Sorunu

Şu şekilde uyarı veriyor giriş yapamıyorum. Poco launcher kullanamayacak mıyım? 1658880435 Normal bir şekilde de açamıyorum anasayfamı ana sayfa olanı seçemiyorum. Nasıl düzeltebilirim? 1658880435 Normal bir şekilde de açamıyorum anasayfamı ana sayfa olanı seçemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  7. K

Yardım Redmi Note 7 Twrp ve Root Yükleme

Merhaba. Tek tuş ile twrp yükledim fakat twrp menüsünde şifre soruyor. Bu şifre ekran kilidi değilm? Ekran kilidi şifremi giriyorum fakat hata alıyorum.
  8. K

Soru Redmi Note 10S turbo şarj ve nfc etiketi

Merhaba. Ürünümü hepsiburada üzerinden bir satıcıdan aldım. Normalde kutu üzerinde nfc logosu olmaması gerekirken nfc logosu var. Ayarlarında nfc diye bir şey yok. Ayriyetten kutu içerisinden çıkan şarj aleti ile şarj ettiğimde turbo şarj yazmıyor. İade etmeli miyim?
  9. K

Yardım Telefonu Yedekleme

Rootsuz bir şekilde telefondaki verileri ve uygulamaları nasıl yedekleyebilirim? Ana bir konu var mı? göremedim
  10. K

Yardım Android 10 Sonrası Klon Uygulama Sorunu

Android 10 kurmadan önce sorunsuz bir şekilde lords mobile kullan olarak oynayabiliyordum. Android 10 olduğundan beri klon lords mobile'a girince bildirim kısmında dowlanding yazıyor ve o şekilde kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  11. K

Yardım Mi band 4 aramalar gelmiyor

Telefon sürümü 11.0.6 Mi Fit sürümü V 1.0.9.48 İkiside güncel fakat gelen aramaları göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  12. K

Soru Klon uygulamalarda uygulama içi satın alım yapmak

Lords mobile adlı oyunu oynuyorum klon olarak oyun için bir eşya satın almaya kalktığımda "Ödeme başarısız Hata Kodu: 201 Lütfen Google Play'e bağlı olduğunuzdan ve cihazınızda Google Play Servislerinin güncel olduğundan emin olunuz. uyarısı alıyorum. Klon uygulamalarda nasıl uygulama için...
  13. K

Yardım WhatsApp görüntülü konuşma ön kamera çok kötü

Google duo'da aynı şekil kötü bence. Eski telefonumda gayet kaliteli bir şekilde arama yapıyordum :)
  14. K

Yardım WhatsApp görüntülü konuşma ön kamera çok kötü

Ben sorunu xiaomi türkiye twitter sayfasına ilettim gerekli yere ilettiklerini söylediler.
  15. K

Yardım Mi band 4 hızlı şarj bitimi

3 5 gün görüyorum diye servise verdim ben
Üst Alt