Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Şöyle bir problemim var daha önce bir uygulama için çift uygulamaları kullanıyordum. Mailin bir tanesi arkadaşıma aitti. Şifresini değiştirdiği için sürekli olarak o hesabın şifresini girmemi istiyor. Bu alandaki mailleri nereden görüp kaldırabilirim? Durduk yere telefonu sıfırlamak...
Merhaba. Note 10s cihazımda çok fazla fotoğraf ve video olduğu için yeni telefon aldığım temiz bir galeri ile başlamak istedim. Galeriye girdiğimde aşağıdaki gibi cloud ile senkron etmeye çalışıyor. Bunu nereden kapatabilirim? Sadece yeni telefonda galeriye kaydettiklerimin fotoğraflara...
Azar adlı uygulamada kamera netleme sorunu var mı deneme şansın var mı? Eşleştirme ve live kısmında. Yayın yapıyorum normalde de önemli bir kriter benim için cihazı alırken :D
Merhaba. Facebook üzerinden bir satıcı çin sürümünü satıyor 12 gb ram 256 depolama olan versiyonu almayı düşünüyorum. 11.999'dan veriyor.
1- Çin sürüm olacağı için güncelleme almaz diye okudum doğru mu?
2- Yazılımsal kayıtlı olduğunu söyledi güncelleme, sıfırlama yaptığımda kayıt gider mi?
3-...
14 daha gelmedi. elimdeki cihaz kafayı yemeye başladı. ben çin sürüm yazılımsal kayıt alacağım güvenilir birini buldum. bu sürümde nfc çalışıyor mu o önemli satıcıya sordum sabah cevap verene kadar forumda bilen birileri vardır diye sordum
Merhaba. Redmi note 13 pro plus 5 g yazılımsal kayıtlı yd olarak almayı düşünüyorum 12 bin tl'den. Bu sürümde nfc kullanabiliyor muyum? Bazen nfc lazım oluyor. HB üzerinden Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB ile kaçak redmi note 13 pro plus 5 gb arasında kararsız kaldım. Ne almalıyım?
Merhaba. Uzun bir süre önce mi band 4 kordon almıştım hepsiburada üzerinden orijinal üründü. Uzun süredir kenarda kopuk şekilde duruyor. Orijinal kordon alabileceğim bir yer var mı?
Telefonum güç tuşuna basılınca açılıyor fakat basmadan açarken bu hata alıyorum bana uygun vbmeta yı nasıl bulup adım adım kuracağım? Birisi yardımcı olabilir mi?