kikiemre61 kullanıcısının son içeriği

1. K

Haber Xiaomi Türkiye facebook sayfasının resmi sayfa tarafından kapattırılması

Ben burda hangi firma adına çalıştığımı kusuruma bakmayın söyleyemem bende size ciddi ciddi söyledim nereden aldığınızın önemi yok garantisi genpa yada evo ise xiaomi türkiye garantilidir değilse ithalat garantidedir yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
  2. K

Ben argo kelime kullanan biriyimdir bunu inkar edemem ama forum üzerinde yapmamam gerekiyordu artık bana burdan tokat atmasanız diyorum :)
  3. K

:) Çalışanlarımızdan yana sıkıntı yok kaldıki anlamadığınız konu şu biz ne genpayı savunuyoruz nede evo yu biz satıcıyız kaldıki evo ve genpa ile anlaşan xiaomi ceo larıdır hadi diyelim bize yalan söylediler biz tüm mağzalara bu bilgiyi verdik satarken bu şekilde satıcaksınız diye xiaomi türkiye...
  4. K

Firma önemli değil Xiaomi Türkiye garantili telefonlar Genpa ve şuanda piyasada olan EVO garantili telefonlardır dalga geçmek yada dokundurmak için yazdığınızı anlayabiliyorum ama ben yinede insanca cevap veriyorum nereden aldığınızın önemi yok.
  5. K

Yani hayatınızda sanırım siz hiç argo kelime kullanmayan biriymiş gibi konuşuyorsunuz söylediğim kelimeyi savunmuyorum ama kendiniz sadece bir şeye odaklayıp kendinizi haklı görme yada karşınızdakini küçük görme çabalarından vazgeçin keza ben ne müşteri hizmetlisi sorumlusuyum nede müşterilerle...
  6. K

Sanırım siz bizi ufak bir telefon satıcısı zannettiniz. Biz Türkiye'nin her yerinde olan bir kurumsal firmayız. İsim vermek istemiyorum ama az çok tahmin etmişsinizdir. Bize kimse bu şekilde mail atıp Xiaomi Türkiye resmi dağıtıcısı olduğunu iddia edemez. Anlayacağınız odur ki Xiaomi Türkiye...
  7. K

Demek istediğim biz telefon satan firmayız. Müşterilere ürünü satarken Xiaomi Türkiye garantili olduğunu söyleyerek satıyoruz. Müşteri başka bir gün gelip bizi mahkemeye verse bunun cezasının ne olduğunu biliyorsunuzdur. Ürünü resmi Türkiye garantisinde olduğunu söyleyerek satıyoruz.
  8. K

Arkadaşlar öncelikle EVo yada genpa çalışanı değilim onlarla anlaşması olan kurumsal bir firmanın parçasıyım benim kızdığım nokta resmi olan bir yazıyı belgeyi kabullenmeyip halen daha bu belgeyi bende yapar fotoshoplarım kafası olması arkadaşım ben zaten sizin yanınızdayım emek verdiniz...
  9. K

Artık lütfen iddaa etmeyin iyi forumlar.
  10. K

Hocam iddaa etmeyin lütfen biz bu işi yapıyoruz yazışmalar var anlaştılar yakında acıklanır Xiaomi Genpa ve evoda artık bunu uzatmanın anlamıda yok belgeleri var şuan paylaşamayız açıklanmadığı için.
  11. K

Sohbet Evo B.T xiaomi türkiye distiribütörü olmuş

Yanlışl bilgi çok burda Servise Genpa bakıcak EVO tedarik edicek isteyen evoya isteyen genpaya verebilecek tercihen genpa daha iyi.
  12. K

Hocam adınıza üzüldüm fakat yanıldığınız nokta Xiaomi resmi olarak türkiyede değil kısmı, Xiaomi resmi olarak genpa ve evo ile anlaştı evo tedarik edicek genpa garantisine bakıcak ama zamanla tamamen genpa yapar işi ama net olan Xiaomi Türkiye resmi olarak Genpa da artık.
  13. K

Çözüldü Mi Note 2 bir garip Sorun bi bakın.

Ayarlardan bulamadım size zahmet o ayarı yapıcağım yeri yazarmısın sırasıyla :)
  14. K

Çözüldü Mi Note 2 bir garip Sorun bi bakın.

Dediğiniz olabilir ekran biraz terli elimle değdiğim zaman oluyor sanki bir deneyelim :)
Üst Alt