kikiduyulovmi kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru pocophone f1

peki yapımcıların yaptığı güzel bir room miui 12.5 13 tabanlı os miroom eu gibi
  2. K

Soru pocophone f1

arkadaşlar poco f1 icin artık miui 12.5 miui 13 stabil eu yada miroom cıkmadımı yoksa benmi bulamıyorum forumda kimse konu olarak acmamıs bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendire bilirlermi 1 senedir aynı roomu kullanıyorum sıkıldım artık
  3. K

Yardım Sistem başlangıçi

arkadaşlar youtubeden bisey indirmiştim silmek için de adam sistem baslaticindski güncellemeri kaldırın diyodu ve yaptim sonrasinda benim romla gelen sistem gitti şimdi ve sistem başlatıcı ortadan kayboldu zar zor bi şekilde farklı bişey indirdim onunla idare ediyorum benim rom la gelen...
  4. K

MIUI 12.5 Mi 8 miui12.5.2 eu rom geldi, en performanslı rom bu bence

mi 8 yazdığının farkındayım bazı romlar hep poco ile hem mi 8 ile calısıyor ya hocam o yüzden bi sormak istedim
  5. K

Yardım pocophone f1 miui eu 12.5 hakkında

bir şey daha sorucağım hocam su fw karvel nedir bilmiyorum onları kurmadan direk normal twrpden dosyayı kursam olmazmı
  6. K

o zaman benim buldugum sıkıntılı olabilirmi hocam
  7. K

hocam siz iyi bilirsiniz bildiğiniz en son sürümü atabilirmisiniz rica etsem eu olur miroom olur cünkü bunu youtubeden buldum indirmek icin telegram adreslerine gönderiyor ve indirme linki mega oldugundan paralı indirmesi 2gb den sonra
  8. K

arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz gibi böyle bir rom buldum bende de miroom 12 beta var suanda hem eu yu denemek istiyorum hemde stabil oldugundan kafamın rahat olmasını istiyorum daha iyi bir öneriniz var ise lütfen söyleyin ben bu konulara pek hakim değilim. yardım istediğim konu ise resimde...
  9. K

Soru Pocophone F1 miui12

Cok teşekkür ederim global olarak çıktımı hocam
  10. K

Soru Pocophone F1 miui12

Beyler bayanlar öncelikle selamün aleyküm forumda adam akıllı gezmeyi bilmiyorum kusura bakmayın Baktığım kadariyla poco için miui12 stabil yada xiaomi.eu çıkmamış çıktıysa birisi bilgilendire bilirmi miroom 12 beta kullanıyorum o yüzden pek çok resmi şeyler gerektiren uygulamalar tarzı şeyleri...
  11. K

Soru Pocophone için MIUI12

ARB me oluyor beyler anlatır mısınız
  12. K

Yardım Miroom 12 betaya geçtikten sonra adım sayar çalışmıyor

Yaptım hocam onları ama yinede olmadi 1592994557 Ha çözdüm şimdi hocam önbelleği temizleyip bidaha denedim saymaya başladı 1592994634 Adımlara basınca böyle oluyor biri gidiyor biri geliyor
  13. K

Yardım Miroom 12 betaya geçtikten sonra adım sayar çalışmıyor

Merhaba arkadaslar dün forumdaki arkadaşlar sayesinde miui12 yükledim herşeyi yaptım Xiaomi hesabıma Google hesaplarıma giriş yaptım adım sayarida aktif ettim fakat o kadar gezmeme rağmen hala 0 adım diyor nasıl duzelte bilirim bu sorunu şimdiden teşekkürler 1592994276
  14. K

Soru Pocophone için MIUI12

Ve sonunda MIUI 11 ilk geldiğinde bu kadar güzel hissettirmemisti miui12 mükemmel olmuş
Üst Alt