Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar poco f1 icin artık miui 12.5 miui 13 stabil eu yada miroom cıkmadımı yoksa benmi bulamıyorum forumda kimse konu olarak acmamıs bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendire bilirlermi 1 senedir aynı roomu kullanıyorum sıkıldım artık
arkadaşlar youtubeden bisey indirmiştim silmek için de adam sistem baslaticindski güncellemeri kaldırın diyodu ve yaptim sonrasinda benim romla gelen sistem gitti şimdi ve sistem başlatıcı ortadan kayboldu zar zor bi şekilde farklı bişey indirdim onunla idare ediyorum benim rom la gelen...
arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz gibi böyle bir rom buldum bende de miroom 12 beta var suanda hem eu yu denemek istiyorum hemde stabil oldugundan kafamın rahat olmasını istiyorum daha iyi bir öneriniz var ise lütfen söyleyin ben bu konulara pek hakim değilim.
yardım istediğim konu ise resimde...
Beyler bayanlar öncelikle selamün aleyküm forumda adam akıllı gezmeyi bilmiyorum kusura bakmayın
Baktığım kadariyla poco için miui12 stabil yada xiaomi.eu çıkmamış çıktıysa birisi bilgilendire bilirmi miroom 12 beta kullanıyorum o yüzden pek çok resmi şeyler gerektiren uygulamalar tarzı şeyleri...
Merhaba arkadaslar dün forumdaki arkadaşlar sayesinde miui12 yükledim herşeyi yaptım Xiaomi hesabıma Google hesaplarıma giriş yaptım adım sayarida aktif ettim fakat o kadar gezmeme rağmen hala 0 adım diyor nasıl duzelte bilirim bu sorunu şimdiden teşekkürler
1592994276
Merhaba arkadaşlar pocophone F1 için MIUI 12 güncellemesi çıktımı çıkmadiysa nereden çıkınca haber alabilirim hiç birşey bulamıyorum MIUI12 ile ilgili şu anda miroom11.0.6 sürümünü kullanıyorum ve tek isteğim MIUI12 eu ya gecmek
Selamlar arkadaşlar şuan ben miroom 11.0.6 sürümünü kullanıyorum MIUI 12 çıktığı zaman twrp den bütün dosyaları silip normal rom kuruyormuscasina MIUI 12 global versiyonun zipini kursam bir sıkıntı çıkarmı ve artık güncellemeri ayarlardan yapabilicekmiyim yoksa manuel olarakmi yapicagim şimdiden...
Beyler telefon kafayı yedi bı anda yavaşlıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor dedim bari en sonki güncellemeyi manuel olarak kurayım baktım öylebir ayar yok e peki en son paketi indir dedim 1 veya 2 dk sonra deneyin diyor ne oldu beyler bu miui zorla bl kilidini actiricaklar bana
Arkadaşlar selamlar ben android işlerine daha yeni girmeye başlıyorum çok bir bilgim yok benim sorum ise sizce en güvenilir ve en iyi hatasiz bol özelikli telefonu elinden biraktirmiyicak romlar hangileridir banada yardimci olun telefonum pocophone F1 kafayı yedi ana menüde rahatça dolaşırken bı...