Khiron kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Şifre Çözülemedi Hatası

magisk üzerinden youtube vanced ve viper4android güncelledim. ardından yeniden başlayınca şifre çözülemedi hatası alıyorum. telefonu sıfırla seçeneği var. sıfırla dediğimde twrp atıyor ve desen çizmemi istiyor. ekran kilidi olarak kullandığım deseni çiziyorum ve her şey başa sarıyor. ne yapmam...
  2. K

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

revolution dan geçtim iki gün falan oluyor cihaz 5s. pil konusunda revolution dan çok önde. revolution da eziyet çekiyormuşum resmen şarj cihazına bağımlı yaşıyordum. dert edilcek bir eksikliğini de göremedim şimdilik.
  3. K

Yardım Mi5S Bootloop Sorunu

Fastboot ile kurtardık.
  4. K

Olmadı hocam. Fastboot deneyeceğim bakalım öyle açılacaktır diye umut ediyorum.
  5. K

Yaptım hocam. Wipe + Rom + Lazy attım ancak halen aynı.
  6. K

FAQ buradan baktım root yok isterseniz magisk yükleyin demişler. bu bootloop sorununu globe ile yaşadım aslında ilk olmayınca eskiye döneyim dedim dönemedim. kurulumda magisk vs yazmıyor. elimde edl kablosu da mevcut.
  7. K

zip de öyle bir yol yok hocam. ROS-MIUI-8.10.25_MI5s-7.0_v10 için konuşuyorum. sadece com / google var
  8. K

Nasıl sileceğim romdan magisk i?
  9. K

Revolution OS 8.10.7 sanırım tam hatırlamıyorum mevcut en güncelden bir önceki sürüm yüklüydü. Pilden memnun değildim. GlobeROM v10 capricorn 8.11.1 yüklemek istedim. Ancak bootloop da kaldım. Recovery girip tekrar Revolution yükledim o da aynı. Miuipro vardı o da aynısını yaptı. Internal...
  10. K

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Logoda takılıp kaldık. Revo döneyim dedim dönedim o da aynısını yapıyor. Ne yapmalıyım?
  11. K

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

pili su gibi içen revolution dan geçiyorum bakalım 5s cihazla. kurulumu özelleştirme işi hoşuma gitti en azından bi de miui browser silmekle falan uğraşmayacağız.
  12. K

Yardım Mi5s cihaz tv yansıtma sorunu

Benzer sorun bende de var. Miracast aldım gelmesini bekliyorum. Vestel kaynaklı bir sorun zira başka telefonlarla iki farklı vestel de denedik olmadı. Çok sallamıyor yazılım vs desteğini vestel. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. K

Yardım Mi 5S için Google Kamera Var mı?

Api vs işlemi yapmamız gerekiyor mu? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. K

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

magisk ile mi geliyor ? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. K

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Volte olayının romla birlikte aktif olması planlanıyor mu? Bunu bu romda nasıl yaparız? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt