kgnhsmaj kullanıcısının son içeriği

1. kgnhsmaj

Sohbet Garantili Poco X3 Pro mu Yoksa Yurtdışı mi 10 t mi

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Sanırım mı 10 t ye geçeceğim 1631460610 Konuyu kapatabiliriz teşekkürler herkese 🥰
  2. kgnhsmaj

Sohbet Vefat eden abimin cihazları hakkında

Şunu ekleyeyim sakın karar çıkmadan müdahalede bulunmayın yoksa size patlar olay.
  3. kgnhsmaj

Sohbet Garantili Poco X3 Pro mu Yoksa Yurtdışı mi 10 t mi

Yurtdışı mı 10 t mi garantili Poco X3 Pro mu? Şu an garantili Poco X3 Pro var fakat hafif hafif kazmalar hissediyorum sizce mi 10t yurtdışı ile takas yapmalı mıyım? Bir sorunu oluyor mu yurtdisilarda? Sonraki güncellemede mi 10 t'ye RSA kilidi gelir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim ona göre...
  4. kgnhsmaj

Sohbet Vefat eden abimin cihazları hakkında

Başınız sağolsun. Bildiğim kadarıyla Macbook şifresi kırılabiliyor. Notlarına bakmanızı tavsiye ederim. Yeniden başınız sağolsun.
  5. kgnhsmaj

Alış Hasarsız Poco X3 Pro arıyorum

1 hafta önce alındı beğenmedim değişim oldu eskisinde sıkıntı vardı. 3300 bırakacağım herşeyi eksiksiz şarj cihazı kullanılmadı.
  6. kgnhsmaj

Yardım X3 pro global sürüm veya ithalatçı garantili alsam imei atmam gerekir mi?

Kapalı kutuda çin cihazı geçerli mi? Ben migrostan aldım ithalatçı garantili ve ısınma problemi var olabilir mi acaba böyle bir şey ?
  7. kgnhsmaj

Soru Poco X3 Pro 70 Derece Gördü Yardım!

10 gün oldu şu an tam
  8. kgnhsmaj

Değişim kabul etmiyorlar hocam kaç kere dile getirdim servise gönderelim ilgilensinler ona göre yol izleriz dediler.
  9. kgnhsmaj

Eski konuda hocam 1627120122
  10. kgnhsmaj

Yaptım hocam olmadı onu anlatıyorum. 1627119877 Anlık
  11. kgnhsmaj

Merhaba başka konu başlığı altında yazmıştım fakat sosyal medyaya girdim 10 dk civarında 70 dereceleri gördü dokunamiyorum cihaza şu anda bugün garantiye yollayacağım. 20 gün civarı telefonsuz kalacağım sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
  12. kgnhsmaj

Yardım Not 9 pro yazılım hatası

Bendede kalmıştı hocam. YouTube da bir videoda çözümü var aslında ilk geldiğinde sıkıntı yaşamıştım. Garanti 20 gün süre çıkardı kendim halletmiştim. O zamanki telefon Xiaomi Mi Note 10 Lite 6/128
  13. kgnhsmaj

Soru Redmi note 8 ile hangi iPhone sürümü takas edilir?

iPhone alınacaksa 6 yada 7 almayın güncellemeleri bitiyor. 8 şu an için pil olarakta birçok cihazla yarışır. Ama bütçe yetmiyorsa üzerine birazcık daha koyup iPhone 7 alınabilir.
  14. kgnhsmaj

Yardım X3 pro global sürüm veya ithalatçı garantili alsam imei atmam gerekir mi?

Ben migros tan aldım ithalatçı garantiliydi namuttah bilişim yazıyor. Ama kayıtlı tr de global e IMEI atılmıyor.
  15. kgnhsmaj

Soru Poco x3 pro kendi kendine hızlı birşekilde appler açılıp kapanıyor siliniyor!!!!!!

Hemen servise vermeyin. Hard reset attıktan sonra devam ederse verin. Şahsi fikrim
Üst Alt