KGBeast kullanıcısının son içeriği

1. KGBeast

Yardım telefon görüşmesinde ekran yanıyor

mi9t cihazımda son 3 gündür telefonla konuşurken kulağıma götürünce ekran kapanıyor ama aç-kapa aç-kapa yapıyor ve aşırı sinir bozuyor çözümü bilen var mı
  2. KGBeast

Yardım xiaomi ekran değişimi ??

arkadaşlar merhaba mi9t cihazımın yan sanayi ekranı bugun kırıldı ve çalışmıyor. ilimde bulunan telefoncuları gezdim ve yan sanayi ekrana 1000-1300 arası fiyat verdiler ancak birisi 1500e orijinal sıfır takarım dedi sizce güvenilir mi ya da uygun şekilde orjinal taktıracağım bir telefoncu var...
  3. KGBeast

Yardım mi9t ekran kırılması

arkadaşlar merhaba babam ve ben mi9t kullanıyoruz babam kendi cihazını düşürüp ekranını kırdı bu yüzden bulunduğu ilçede bir telefoncuya tamir ettirmiş ve sağolsun esnaf olacak adam 950 tl para alarak saçma sapan bir ekran takmış. sonra biz babamla telefonları takasladık ben ona orjinal...
  4. KGBeast

Çözüldü xiaomitool v2 hatası

merhaba mi9t cihazıma xiaomitoolv2 üzerinden global romu flashlamaya çalışınca bu hatayı alıyorum cihazım çalışıyordu şimdi de brick oldu hata verip duruyor çözümü bilen var mıdır?
  5. KGBeast

Yardım xiaomi sms uygulaması

arkadaşlar merhaba ben sms uygulaması olarak xiaomi varsayılan uygulamayı kullanıyorum. dün birisiyle smsleşmem gerekti. cihazımı sessizde(rahatsız etme) olarak kullanıyordum. ben sms uygulamasında değilken tel titremiyor bu normal ama eğer smste sohbetin içindeysem her mesajda cihaz titriyor ve...
  6. KGBeast

Yardım elektrik kesintisi şebeke sorunu

mi9t cihaz kullanıyorum wifiya bağlıyım normalde evdeyken ama elektrik kesildiğinde mobil veriyi açıyorum ve internetim çalışmıyor elektrikler geldiği zaman mobil verim de çalışıyor sorun nedir? evdeki başka cihazlarda bu sorun yok
  7. KGBeast

Yardım vanced benzeri uygulama

arkadaşlar uzun süredir vanced kullanmaktayım ama son 2 aydır internet kesilmiş gibi davranıyor ve videolar takılı kalıyor bazen yorumları açmıyor internet yok diyip ancak internetim orijinal youtube da sorun yaratmıyor. vanced tarzında reklamsız youtube deneyimi sunan uygulama var mı? mümkünse...
  8. KGBeast

Yardım Çin Romu yardım

arkadaşlar mi9t cihazı an önce 12.5 çin romu flaşladım ilk olarak dilim ingilizce kullanmaktayım türkçeye nasıl çevirilir ikinci olarak hiç bir play store servisi bulunmamakta nereden kurmalıyım son olarak da içinde değişik klavyeler var gboard klavyeye nasıl dönerim?
  9. KGBeast

Yardım wifi problemi

mi9t cihazımın wifi bağlantısı kendiliğinden kopmakta. ayrıca arama geldiğinde de wifi bağlantısı kesiliyor ve bir süre bağlanmıyor. çözümü bilen var mı
  10. KGBeast

Yardım mi9t oyuna girince bildirim çubuğu sorunu

iyi akşamlar. cihazımda boombeach yüklü oyuna girince çoğu zaman bildirim çubuğu açılmış gibi oluyor ekran hafif kararıyor ve geri tusuna basınca düzeliyor çözümü bilen var mı. game turbo kullanmıyorum ama onu açıp da denedim bildirim panelini bu oyun için kapattım ama düzelmedi
  11. KGBeast

Çözüldü arama gelince wifi kopması

mi9t cihazım wifi bağlıyken telefon görüşmesi yapınca wifi bağlantısı kendi kendine kopuyor çözümü bilen var mı sürüm 12.1.4 global.
  12. KGBeast

Yardım sürüm düşürme anti rolback

arkadaşlar mi9t cihazımın bl kilidi açık. miui 12.1.4 sürüm kullanmaktayım ama bu sürümün sorunları bitmiyor cihazımı doğru düzgün kullanamıyorum. daha önce miui 11e dönmeye çalışınca brick oldu cihaz zoraki açmayı başardım yardım alarak. bu anti rollback olayına takılmadan nasıl miui 11e...
  13. KGBeast

Yardım sony xa1 ultra imei kopyalanmış

herkese merhaba elimde kullanmadığım sony telefon vardı alalı 3-4 sene oluyor türkiye cihazıydı geçenlerde bu telefonun nasıl olduysa imei si kopyalanmıs ve cihaz şuan kapalı telefonculara sordum 200 tl ye yakın ücret istediler imei için kendim atmak isteyince de maui meta denen program telefonu...
  14. KGBeast

Yardım mi9t wifi sorunu+whatsapp sorunu

mi9t cihazım wifi konusunda iyi saçmalamaya başladı sorunu çözemiyorum evimdeki wifi ağına hem normal olarak bağlanıyorum hem de 5G olarak bağlanıyorum youtubeda durduk yere gidiyor bağlantı var ama bağlı değil hata da vermiyor örneğin video izlerken yorumlara giriyorum açmıyor internet yokmuş...
  15. KGBeast

Yardım mi9t tam ekran sorunu

Mİ9T cihazımın sorunları bitmiyor arkadaşlar. instagram yarım yamalak açılıyor ekranın altında boşluklar var ekranı kaplamıyor. onun dısında reels falan izlerken görüntüyü zoomlarmış gibi oynatıyor çözümü bilen var mı? en son parçalayacam bu cihazı
Üst Alt