Keyfekeder kullanıcısının son içeriği

1. Keyfekeder

Yardım Mi 11 Ultra Bluetooth sorunu

merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım cihazımda Bluetooth sorunu yaşıyorum herhangi bir cihaza bağlandığım zaman sürekli kopmalar yaşıyorum bağlantı da problem de oluyyor donanım testlerine girdiğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum ne yapmamı önerirsiniz?
  2. Keyfekeder

Yardım Mi 11 Ultra Ekran Batarya Sorunu

Merhabalar cihazımı 5 gün önce aldım çok üst düzey bir telefon çok memnunum fakat batarya konusunda hayal kırıklığına uğradım batarya resmen ekrana çalışıyor her şey en düşükte 60 hertzde kullanmama rağmen pil çok çabuk bitiyor günde 2 defa şarja takmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü yoksa...
  3. Keyfekeder

Yardım Mi Note 10 Sıfırlama

Merhabalar şuan yurt dışı imei kayıtlı Xiaomi mi note 10 um var telefonumu satacağım için sıfırlamam lazım şuan twrp yüklü ve bl klidi açık cihaza her hangi bir zarar vermeden nasıl sıfırlarım?
  4. Keyfekeder

Yardım Mi Note 10 Aldım Ancak Bazı Sorunlar Var

Merhabalar 2. El yurt dışı kayıtlı mi note 10 128 GB aldım fakat kamera kısmında bazı sorunlar yaşıyorum öncelikle özellikle sabit video ve 1x fotoğraf kısmında görüntü sürekli bulanıklaşıyor kimi zaman mod değiştiriyorum düzeliyor bazen de farklı yere çevirince düzeliyor ama artık can sıkıcı...
  5. Keyfekeder

Çözüldü Mi Room Logosunda Kaldı

Merhabalar cihazım note 8 mi room son sürümünü eksiksiz bir şekilde yükledim redmi logosunun ardından mi room logosunda kaldı telefon yaklaşık 15 dkkdır yüklenme animasyonu devam ediyor ne yapmam gerekiyor süre çok uzadı... Fotoğraf ekliyorum
  6. Keyfekeder

Yardım Ghost Screen mı?

Merhabalar cihazı alalı 3 ay filan oldu sıfır yurt dışı aldım anlayamadığım şekilde (fotoğraf olarak ekledim) önceki uygulamadan kısımlar şeffaf bir şekilde gözüküyor sürekli oluyor parlaklığı kısıkta kullanıyorum(belli olsun diye fotoğraflarda sona getirdim) ve yeniden başlatmama rağmen...
  7. Keyfekeder

Yardım Note 8 türk telekom sorunu

Merhaba yurt dışı kayıtlı Redmi Note 8 cihazımız var türk telekom takınca hattı görüyor ama okumuyor her hangi bir arama yapılmıyor sinyal çizgilerinin yanında çarpı işareti var ne yapmamız gerekiyor?
  8. Keyfekeder

Yardım R. Note 8 videoda titreme sorunu

Merhabalar note 6 prodan note 8 e geçiş yaptım herşeyiyle çok güzel fakat hem stock kamerada hemde google kamerada videoda titreme oluyor görüntü dengeleme açık, titreşim önleme otomatik olmasına rağmen böyle bir sıkıntı yaşıyorum önerileriniz nedir ?
  9. Keyfekeder

Yardım Instagram bildirim sorunu

Merhabalar cihazım R.note 6 pro diğer uygulamalarda sıkıntı yok ancak Instagram'da hiç bir bildirim gelmiyor sistem bildirimlerinde yüksek seviyede olmasına rağmen ne titreşim var nede bildiri ayrıca uygulamaların içindeki bildirim ayarlarıda açık örnek fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.
  10. Keyfekeder

Yardım İnternet Bağlantı Kesilmesi

Aynı sıkıntı bende sürekli oluyor hattım Vodafone miu 11 i bekliyorum belki bi umut düzeltmişlerdir
  11. Keyfekeder

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Mi flash ile yükleme yapmak için recovery indirme bağlantısını mı indirmemiz gerekiyor?
  12. Keyfekeder

Yardım Airdots Earbuds Ses Sorunu

Aldığım sitede anlatıldığı gibi yaptım evet bana geldiğinde %50 di ettim %100 denedim aynı şekilde ses az geldi 1572031482 Kutuda şarja taktım mı full olunca bir belirti veriyor mu? Bluetooth ile bağlandığında telefonda %100 gösteriyordu ama kutu kırmızı ışık yanıyor surekli
  13. Keyfekeder

Yardım Airdots Earbuds Ses Sorunu

Merhabalar n11 üzerinden Xiaomi airdots earbuds satın aldım eşleştirme doğru yaptım 2 3 dakika gayet kaliteli müzik dinledim fakat daha şarkı bitmeden önce sol kulaklıktan az ses gelmeye başladı 2-3 dk sonrada bi sefer tam zıttı sol taraf düzeldi sağ kulaklıktan az ses gelmeye basladi ne yapmam...
  14. Keyfekeder

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Sakarya'dan gelicek olan varmı? :)
Üst Alt