Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 gün önce ben de (9.12.19) EU betayı kurdum. Öncesinde miui 10.2.1 eu stabil vardı. Bataryadan Bi şikayetim yok ama performans düşüklüğü ve takılmalar çok bariz. Diğer güncelleme ile gitmezse başka rom deneyeceğim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda Bi arkadaş yazmıştı.
Telefon rootluysa mix explorer ile "/system/media/theme/miui_mod_icons" kalın yazan yer yani miui mod icons'u sil yada kes başka bir yere yapıştır.Daha sonra temalara gir telefona kurulu olan temalardan birini seç sonra tekrar kullandığın temaya dön işlem tamamdır...
İlk defa Beta versiyonu kurdum. Önceden EU stabil kullanıyordum. Format data yapmadan 9.12.19 beta kurdum. Sadece ana ekranda sağa ve sola kaydırırken ufak bir takılma hissediyorum. Sizde de 9.12.19 Betada böyle bir sorun var mı?
Arkadaşlar merhaba, stable 10.4.2.0 veya 10.4.3.0 kullanıp VW grubu araçlarda bluetooth sorunu yaşayan var mı?
10.2.1.0 stable kullanıyorum. VW grubu araçların multimedya sistemine bağlanınca bluetooth 15-20 saniyede bir takılıyor. Daha önce bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar 10.2.1 eu stable sürümdeyim. 10.3.1 'e ota dan güncelleme yapabilir miyim? Daha önce hiç euromda güncelleme yapmadım.
Cihazım root lu.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi