Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, stable 10.4.2.0 veya 10.4.3.0 kullanıp VW grubu araçlarda bluetooth sorunu yaşayan var mı?
10.2.1.0 stable kullanıyorum. VW grubu araçların multimedya sistemine bağlanınca bluetooth 15-20 saniyede bir takılıyor. Daha önce bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar 10.2.1 eu stable sürümdeyim. 10.3.1 'e ota dan güncelleme yapabilir miyim? Daha önce hiç euromda güncelleme yapmadım.
Cihazım root lu.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Android stilini sevemedim bi türlü. O yüzden miui stilini kullanıyorum. Android yapınca sorun olmuyor.
Keşke bize seçenek olarak sunsa. Aslında WhatsApp'ta güzel gözüküyor ama diğer uygulamalarda olmasa daha iyi olurdu.
Mesela WhatsApptan mesaj geldiğinde mesajı atan kişinin fotoğrafı gözüküyor. İmdb uygulamasından gelen bildirimde de boş gözüküyor. Uygulamanın iconunun gözükmesini istiyorum. Bunun Bi ayarı var mı arkadaşlar ?
EU rom'da hiç reklam görmedim. Aksine global romdaki çıkan reklamları kapatmışlar. Rom notlarında yazıyor görebilirsin.
MIUI 10 - MIUI 10.0/10.1/10.2 STABLE RELEASE
Removed ads in system apps
Ben kuralı 1 hafta oldu memnunum ve bir daha globale geçmeyi düşünmüyorum. 9.2.2.0 global'den geçmiştim. Performans olarak aynı geldi bana hatta şarjı daha iyi gitmeye başladı.
EU romu kurmadan önce titanium ile almıştım yedeğimi. TWRP ile full yedek aldıktan sonra geri yükleme nasıl yapılıyor ? Bir sonraki rom denememde öyle yaparım :)