keskince kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım USB Çalışmıyor PC Görmüyor

Bence şarj mikrofon bordu arıza yapmış arkadaşım. Bende de aynı sorun olmaya başladı. Önce p. İzi bir çalışır bir çalışmaz oldu. Sonra yazılım atmak için bilgisayara bağladım aaa o ne görmez olmuş. Şarj oluyor ama hızlı şarj olmuyor. Seninki de böyleyse dediğim gibi bord. Ben çinden sipariş...
  2. K

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Teşekkürler üstad. Kolay gelsin
  3. K

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar selam, Koçara üstad emeğine sağlık. Kısaca 3 sorum olacak. 1. 9.6.27 global beta kullanıyorum. Eu romu twrp ile direkt üzerine kurabilir miyim? 2. Global beta ya miui 11 ota güncellemesi gelecek mi? 3. Eu rom da yüz tanıma var mı? Teşekkürler
  4. K

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşlar mi6 global beta kullanıyorum. Beta miui 11 gelen mi 6 kullanıcısı var mı
  5. K

Yardım Mi 6 şarj soketi

Merhaba dostlar Mi6 orijinal yada oem sıfır yada 2.el ful şarj soketi ve bordu arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  6. K

Rehber EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu

Hocam kolay gelsin, uzun zamandır giremedim mi6 vowifi konusunda bir gelişme var mı? Kolay gelsin
  7. K

Soru Cihazı bul hatası

Temiz rom kurulumu yaptım düzeldi arkadaşım
  8. K

Soru Cihazı bul hatası

bendede global 9.5.9 var telefon kapanıp açılınca bir kaç kez veriyor bu uyarıyı. şimdi 9.5.16 güncellemesi geldi onu yüklüyorum. sonrasında ne olur göreceğiz
  9. K

Yardım Twrp sideload üzerinden rom yükleme

otg kablo var ama ucu mikro usb. Uymuyor adb ile yükleme şansım yok mu
  10. K

Yardım Twrp sideload üzerinden rom yükleme

merhaba twrp ile rom yükleyeyim derken tüm hafızayı temizledim. dolayısıyla cihaz açmıyor. fastboota girip twrp ile başlatabiliyorum ancak yeni romu atamıyorum. Cihaz Mi 6 olduğundan sd kart seçeneğimde mevcut değil. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  11. K

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Eline sağlık Üstad biz mi6 ile boynumuz bükük gelecek güncellemelerin vowifi yi aktiflemesini bekliyoruz
  12. K

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Üstadım bu akşam işlemleri yapıp dm den gönderirim. Siz üzerinde gerekli çalışmaları yapıp yayınlarsınız
  13. K

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Üstadım benim cihazlar resmi ithalat. imei barındırmayan şekliyle efs yi nasıl alabileceğim alabileceğimi tarif ederseniz arkadaşlara yardımcı olmak isterim
  14. K

Soru Miui 9.2.21 Beta güncelleme

Arkadaşlar selam; AZ önce güncelleme geldi. Özellikler de yüz tanıma var der. Ancak hiç bir değişim olmadı, kilit menüsü vs de yok. Güncellemeyi alıp yüz tanıma özelliğini gören var mı?
Üst Alt