keskince kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Mi 6 Ahize Yöntemi

Delikleri toplu iğneyle aç arkadaşım düzelir
  2. K

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Buyrun 1588525017 Mi6 da sorun yok
  3. K

Evet aynen öyle yaptım
  4. K

Emeğinize sağlık
  5. K

Bende mi6 var destekliyor. Listede yok
  6. K

Dayanamadım paket seçerek yükledim Bende akbank, iş bankası, hsbc, finans normal,
  7. K

Arkadaşlar dayanamadım güncelleme paketini seç diyerek yükledim. Şu an için tam incelemedim ama sorun yok gibi
  8. K

Arkadaşlar selam, normal kurulum yapan var mı? Hafızayı temizlemeden. Banka uygulamaları var sıfırlarsam sonrasında canım çıkıyor.
  9. K

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar selam, 20.1.9 yükleyip İnternet bağlantısı kopma kilitlenme sorunu yaşayan arkadaşım var mı
  10. K

Teşekkürler Kocara üstad. Orada da denedim tüm twrp versiyonlarını işletim sistemi yok uyarısı aldım. Sadece 9.4.11 global beta sürümde kurar gibi yaptı açtı ama ondanda cihaz takip alanı hasarlı hatası, wifi yok şebeke gelip gidiyor vs. Bende defalarca üstüne üstüne kurdum. Sonunda 9.11 21...
  11. K

Koçara üstad ve arkadaşlar selamlar; twrp ile depolama hariç her şeyi silip kurulum yapıyorum ancak yeniden başlat dediğimde işletim sistemi yok diyor ve powered by adroid yazısında kalıyor. tüm romlarda aynısını yaptı. sorun ne olabilir kolay gelsin
  12. K

Yardım USB Çalışmıyor PC Görmüyor

Bence şarj mikrofon bordu arıza yapmış arkadaşım. Bende de aynı sorun olmaya başladı. Önce p. İzi bir çalışır bir çalışmaz oldu. Sonra yazılım atmak için bilgisayara bağladım aaa o ne görmez olmuş. Şarj oluyor ama hızlı şarj olmuyor. Seninki de böyleyse dediğim gibi bord. Ben çinden sipariş...
  13. K

Teşekkürler üstad. Kolay gelsin
  14. K

Arkadaşlar selam, Koçara üstad emeğine sağlık. Kısaca 3 sorum olacak. 1. 9.6.27 global beta kullanıyorum. Eu romu twrp ile direkt üzerine kurabilir miyim? 2. Global beta ya miui 11 ota güncellemesi gelecek mi? 3. Eu rom da yüz tanıma var mı? Teşekkürler
Üst Alt