Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence şarj mikrofon bordu arıza yapmış arkadaşım. Bende de aynı sorun olmaya başladı. Önce p. İzi bir çalışır bir çalışmaz oldu. Sonra yazılım atmak için bilgisayara bağladım aaa o ne görmez olmuş. Şarj oluyor ama hızlı şarj olmuyor. Seninki de böyleyse dediğim gibi bord. Ben çinden sipariş...
Arkadaşlar selam,
Koçara üstad emeğine sağlık. Kısaca 3 sorum olacak.
1. 9.6.27 global beta kullanıyorum. Eu romu twrp ile direkt üzerine kurabilir miyim?
2. Global beta ya miui 11 ota güncellemesi gelecek mi?
3. Eu rom da yüz tanıma var mı?
Teşekkürler
bendede global 9.5.9 var telefon kapanıp açılınca bir kaç kez veriyor bu uyarıyı. şimdi 9.5.16 güncellemesi geldi onu yüklüyorum. sonrasında ne olur göreceğiz
merhaba twrp ile rom yükleyeyim derken tüm hafızayı temizledim. dolayısıyla cihaz açmıyor. fastboota girip twrp ile başlatabiliyorum ancak yeni romu atamıyorum. Cihaz Mi 6 olduğundan sd kart seçeneğimde mevcut değil. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Üstadım benim cihazlar resmi ithalat. imei barındırmayan şekliyle efs yi nasıl alabileceğim alabileceğimi tarif ederseniz arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Arkadaşlar selam;
AZ önce güncelleme geldi. Özellikler de yüz tanıma var der. Ancak hiç bir değişim olmadı, kilit menüsü vs de yok. Güncellemeyi alıp yüz tanıma özelliğini gören var mı?