Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler Kocara üstad. Orada da denedim tüm twrp versiyonlarını işletim sistemi yok uyarısı aldım. Sadece 9.4.11 global beta sürümde kurar gibi yaptı açtı ama ondanda cihaz takip alanı hasarlı hatası, wifi yok şebeke gelip gidiyor vs. Bende defalarca üstüne üstüne kurdum. Sonunda 9.11 21...
Koçara üstad ve arkadaşlar selamlar;
twrp ile depolama hariç her şeyi silip kurulum yapıyorum ancak yeniden başlat dediğimde işletim sistemi yok diyor ve powered by adroid yazısında kalıyor. tüm romlarda aynısını yaptı. sorun ne olabilir
kolay gelsin
Bence şarj mikrofon bordu arıza yapmış arkadaşım. Bende de aynı sorun olmaya başladı. Önce p. İzi bir çalışır bir çalışmaz oldu. Sonra yazılım atmak için bilgisayara bağladım aaa o ne görmez olmuş. Şarj oluyor ama hızlı şarj olmuyor. Seninki de böyleyse dediğim gibi bord. Ben çinden sipariş...
Arkadaşlar selam,
Koçara üstad emeğine sağlık. Kısaca 3 sorum olacak.
1. 9.6.27 global beta kullanıyorum. Eu romu twrp ile direkt üzerine kurabilir miyim?
2. Global beta ya miui 11 ota güncellemesi gelecek mi?
3. Eu rom da yüz tanıma var mı?
Teşekkürler