Keskin33 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Xiaomi redmi note 8 hangi paneli kullanıyor?

Shencao da sıkıntı olmaz ama tianmada mutlaka olacaktır bu arada ikisi farklı marka 1573739970 Öyle yada böyle er yada geç mutlaka olacak eğer ekranın tianmaysa bence nekadar erken olursa okadar iyi yinede sen bilirsin
  2. K

Bak full parlaklikta alarm calsin demedim alarm çaldıktan sonra dedim ben sabahları telefonun alarmı ile uyanıyorum 10 tane alarm kuruyorum anda kalkabiliyorum ben ozmaan farkettim sen deki cihaz ne bi dene istersen amin allah dert vermesin
  3. K

Hangi panel kullanıyor bi bakarmisin telefon hakkı da ya gir çekirdek surumune 4-5 defa tıkla software ye gir lcdm onu de yazar tianmami boe mi shansho mubin bakıp yazar misin eğer tianmaysa mutlaka olacaktır belki yarın belki yarindanda yakin 1573735299 Şunu bi yapabilir misin birer dakika...
  4. K

Garanti den geldi hiç birşey yapmamislar cihaz hala aynı güncel yazılım yuklemisler mis bide arkasını sökmuşler ne alakaysa geride tam olarak takamamislar bombeli duruyor bence bulasma abi agrimayan başını agritma bizim gibi
  5. K

Bende redmi note 7 pro var 6/64 12 günde hayalet ekran problemi verdi cihaz hiç oyun oynamadım sadece sosyal medya yani hiç isindirmadim telefonu yinede sen bilirsin
  6. K

Soru Arama ekranı

Yok sadece yuvarlak içinde görünüyor
  7. K

Kardeşim tianma diye duydum hiç bulasma
  8. K

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Redmii note note 7 pro var bende 6ram 64 gb hafizali olan cihaz 13 uncu gününde hayalet ekran oldu kvk garantili servise elden verdim adana kvk değişim istiyorum dedim ama nafile yeni yazılım yüklendi yazıyor cihaz takipten baktım şimdi ekran bile değistirmemisler cihazdan soğudum 13 günlük...
Üst Alt