Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana dün geldi güncelleme.Güncelleme yaptım.Banada pil dayanma süresi uzamış gibi geldi.Daha şarz etmedim .Tam doldurduktan sonra daha belli olacak gibime geliyor.Alttaki ikonlar değişmiş.
Yalnız bende ekteki uyarı devamlı çıkıp duruyor.Kaldırmak için ne yapmam gerekiyor.
opera indirdim crome pasifize ettim cihazı sıfırladım mi10 u yeniden yükledim reklam olayı hala yarım saatte bir cıkıyor devam ediyor bir türlü çözemedim
Fark etmiyo.internet açık olduğunda nerde olursan yarım saatte bir aynı reklam geliyor.Cihaz kapılıysa bile o dakikada açmışsan açılışta bile o reklam geliyor
1540711577
Şuan formda yazı yazarken aynı reklam vardı altta bu 10.30 benim ekrana gelir
Redmi 5 pulus cihazım var ara ara çıkan reklamlar canımı sıkar oldu .Önceden yoktu.Şimdi zırt pırt Google reklamları çıkıyor durdurmanın yılu yokmu.Yeniden sıfırladım yine reklamlar devam ediyor.Olmadık yerde çıkıyor.Bildiğim tüm reklamları kapattım.Yine devam ediyor.Yokmu çaresi.Orjinal Global...