kervan688 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım redmi 5 pulus açılmıyor.

Arkadaşlar Merhaba Redmi 5 pulus cihazım Kişiler menüsünden kişiyi bulup arama yapmak isterken birden kapandı.Açılmıyor.Ne yapmalıyım.Açma kapama düğmesi ne yaptımsa yanıt vermiyor.Şarza taktım şarz göstermiyor.Açil çözüm teşekkür ederim.
  2. K

Yardım Redmi 5 Plus Açılmıyor

Teşekürler.Telefonun kapama tuşunu belirli bir süre basılı tutunca telefon kapandı.Yeniden açtım açıldı.Şuan bir sorun yok.
  3. K

Yardım Redmi 5 Plus Açılmıyor

Arkadaşlar merhaba .Redmi 5 pulus cihazımı sıfırladım fabrika ayarlarına getirdim.Kurulumu yaptım.Çalışıyordu.Yedeklediğim dosyalaraı Bilgisayardan indirip geri yükleme yap dedim.Yükleme yapıyordu cihazı cebime koydum.Ekran kapandı kilit ekranı açılmıyor.Ekranı kaydırın diyor ekran...
  4. K

Rom Redmi 5 Plus MIUI 10 V10.2.1.0.OEGMIXM Güncelleme Yayınlandı

Telefonu Fabrika ayarlarına döndüm sığırların sorun kalmadı. 1555627915 Fabrika ayarlarından sifirladim olacaktı sığırların olmuş.Ozur dilerim. 1555627918 Fabrika ayarlarından sifirladim olacaktı sığırların olmuş.Ozur dilerim. 1555629515 Telefona gelen otomatik guncellemeyi yaptım. pili tam...
  5. K

Rom Redmi 5 Plus MIUI 10 V10.2.1.0.OEGMIXM Güncelleme Yayınlandı

Bana dün geldi güncelleme.Güncelleme yaptım.Banada pil dayanma süresi uzamış gibi geldi.Daha şarz etmedim .Tam doldurduktan sonra daha belli olacak gibime geliyor.Alttaki ikonlar değişmiş. Yalnız bende ekteki uyarı devamlı çıkıp duruyor.Kaldırmak için ne yapmam gerekiyor.
  6. K

İnceleme Redmi 5 Plus

opera indirdim crome pasifize ettim cihazı sıfırladım mi10 u yeniden yükledim reklam olayı hala yarım saatte bir cıkıyor devam ediyor bir türlü çözemedim
  7. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Bu sayfadaki reklamlar yarım saatte bir geliyor.
  8. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Tahminim google chorome den geliyor.
  9. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Yaptım hepsini msa yı yapmamıştım onuda şimdi yaptım.Tuhaf olan 30 dakikada bir standart olarak çıkması.
  10. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Fark etmiyo.internet açık olduğunda nerde olursan yarım saatte bir aynı reklam geliyor.Cihaz kapılıysa bile o dakikada açmışsan açılışta bile o reklam geliyor 1540711577 Şuan formda yazı yazarken aynı reklam vardı altta bu 10.30 benim ekrana gelir
  11. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Reklam yarım saatte bir otomatik görünüyor.Aynı reklam.
  12. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Redmi 5 pulus cihazım var ara ara çıkan reklamlar canımı sıkar oldu .Önceden yoktu.Şimdi zırt pırt Google reklamları çıkıyor durdurmanın yılu yokmu.Yeniden sıfırladım yine reklamlar devam ediyor.Olmadık yerde çıkıyor.Bildiğim tüm reklamları kapattım.Yine devam ediyor.Yokmu çaresi.Orjinal Global...
  13. K

İpucu Pil hakkında tavsiye

Ekran otomatik ayarda hiç değiştirmeden aldığım ekran süresi
  14. K

Soru MIUI 10 ve Sıkıntısı

Bende en az 10 saat pil süresi gidiyor fazlası da var
  15. K

Haber redmi 5 plus mi10

Banada güncelleme geldi yeni kuruyorum. redmi 5 pulus için
Üst Alt