Kergitli kullanıcısının son içeriği

1. Kergitli

Yardım Bootloader kilidi yanlışlıkla kapandı

Arkadaşlar selamlar imei tamirli cihazımın bootloader kilidini yanlışlıkla kapattım (clean and lock seçeneği ile) Tekrardan açmanın basit bir yolu var mı? yoksa tekrardan telefonu sıfırlamak gerekecek
  2. Kergitli

Sohbet Note 7 İsmi Lanetli Mi?

bataryası olan her alet patlayabilir. ufak bi araştırma ile bunu görebilirsiniz. Belli serilerde hata varsa birden fazla olay olması lazım
  3. Kergitli

Yardım Mi 9 T için Acemi Soruları

gitmez. Ben eu romda her gelen güncellemeyi kurdum sorun yok ama sen yine de efs yedeğini bi kenarda tut
  4. Kergitli

Soru Xiaomi.Eu Rom Yükledikten Sonra Band20 Gider Mi ?

aldığımdan beri eu romla kullandım mi 9t yi. arazide band ölçümleri yaptım band20 gayet sağlıklı çalışıyor
  5. Kergitli

Yardım twrp dosya formatları hakkında

hocam verdiğiniz bilgilerle 2 gündür açılmayan telefonu açmayı başardım. Çok teşekkür ederim. bu tarz işlerde başka markaları referans almamak lazımmış ben hepsi ex4 tür diye düşünmüştüm samsung ta öyle
  6. Kergitli

Rom Miui 11 den miui 10 geçmek

android Q eu betadan android 9 globale geçmeye çalıştım 2 gündür uğraşıyorum hala :)
  7. Kergitli

Rom Miui 11 den miui 10 geçmek

bende bootloader kilidi açık olduğu halde antirollback hatası aldım. bence hiç kalkışmayın ben çok pişmanım
  8. Kergitli

hocam onu yaptım da burda sorun şifreleme değil sanırım. dosya formatını değiştirdim yanlışlıkla, eskiye dönmem lazım
  9. Kergitli

arkadaşlar cihazım mi 9t android Q eu rom yüklüydü. twrp telefonun mevcut hafızasını görmediği için youtube da gördüğüm bir çözümü uyguladım. data ve cache bölümlerinin dosya sistemlerini değiştirdim. yaptığım işlem soruna çözüm olmamakla birlikte telefon açılmamaya başladı. hangi romu atarsam...
  10. Kergitli

İnceleme TWRP'den Nasıl Güncelleme Yapılır/ EFS Yedeği Nasıl Alınır / Imei Hakkında Videolu Anlatım

twrp nin dosya sistemini bozan var mı hiç? install dediğimizde telefonun ana hafızasına bağlanmıyor benimki bir süredir. yalnızca karışık isimli dosyalar var (qQEPOIjpqwenq) gibi
  11. Kergitli

Mod Redmi K20/Mi 9T MixMode [MIUI 11]

Xiaomi EU 9.11.7 de test edildi demişsiniz. herhalde rootlu romda denenmiştir. rootsuz deneyen oldu mu bende bu versiyondayım?
  12. Kergitli

Soru Batarya performansı - rom önerisi

bu rom mi9t için yok sanırım. orjinal sitesinde seçeneklerde yok
  13. Kergitli

Yardım Güvenlik (Rootlu cihaz) lütfen bilgi

Zaten bir çok uygulama casusluk üzerine kurulu. WhatsApp yıllardır reklamsız nasıl kazandı milyarlarca doları hiç düşündün mü? Hiç bişey olmuyor merak etme
  14. Kergitli

fiyat konusunda dediğinize katılıyorum. Neyse ki alınan fiyat o özellikteki telefona göre yine de uygun. tavşan kulağını açma imkanınız var mı ? :D
  15. Kergitli

1. Cihazda mi9t yazıyorsa globaldir. redmi k20 aynı cihazın çin modelidir. Global tercih sebebidir. çünkü band 20 desteği globalde vardır. 2. İmei sorunu yasal düzenlemelerle alakalı olarak değişir. şu an için çözüm kalıcı denebilir ama garantili olduğunda kafanız daha rahat olur. 3. Android...
Üst Alt