Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hint romu yükleyince cihaz modeli de değişti, ancak BL kilidi açmak istediğimde hâlâ system is being upgraded yazısı çıkıyor. Sıfırdan kurulum yapsam düzelir mi dersiniz?
Peki BL kilidi kapalıyken farklı bir modem yükleme durumu söz konusu mu? Hint romuna Çin modemi eklemeyi düşünüyorum ama ne kadar olası bilmiyorum henüz denemedim
Modülü OG pixel cihazların config'ini barındıran xml dosyasının system/etc/permissions klasörüne taşınmasını kolaylaştırmak için hazırladım. Görünürde bir hata gözükmüyor, depolamayı kontrol etme imkanımız var mı? İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum :D
1608401089
Hocam başka bir modül ile...
Hocam Android 10 ve 11 sürümlerinde test ettim, herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Temelde aynı görevi yerine getiren modüller fakat akkor006 hocamın paylaştığı usgp modülünün, linkte sadece android 10 ile çalıştığı ve stock kamerada sorunlara neden olabileceği belirtilmiş.
Hocam bazı modüller ve xml dosyaları sadece yüksek kalitede sınırsız depolamaya izin veriyordu. Orijinal kalite seçimi ya sınırlı süre için geçerliydi ya da kotanızdan düşürüyordu.
Çook teşekkür ederim paylaşımınız için.
Bildiğiniz üzere Google Fotoğraflar 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren ücretli olacak, bu zamandan sonra yüklenen yüksek kalitedeki fotoğraflar ve videolar depolama alanı kotanızdan düşürülecek.
Hazırlamış olduğum Magisk modülü ile cihazınızdaki fotoğraf ve videoları ÜCRETSİZ ve SINIRSIZ...
hocam maalesef işe yaramadı :( internal storage hariç her şeyi silmeme rağmen romu yükledikten sonra yeniden başlatınca cihaz twrp ekranına geri atıyor