Keremo kullanıcısının son içeriği

1. Keremo

Rehber Mi 8 se sorunsuz gcam rehberi (Hata yoktur)

Evet arkadaşlar android 9 veya 10 da olsanız da farketmez aşağıdaki verdiğim linkleri indirin gcam donma sorunu olmadan sınırsız bir şekilde çekim yapıp bütün özelliklerini kullanabileceksiniz. 1. Aşağıdaki linkte verdiğim gcam APK yi indirin ve kurun...
  2. Keremo

Çözüldü Deneme amacli acildi

3. Keremo

Rom Silinsin

Silinsin
  4. Keremo

Soru Gsi rom custom rom farkı nedir

Her offical yazan rom gsi değildir sonucu çıkarabilir miyiz
  5. Keremo

Soru Evo x rom hat gözüküyor ama şebeke çalışmıyor

Ben mi 8 se cihazima Evo x rom kurdum frawe yi birlikte kurmama rağmen şebeke sembolü çarpı gösteriyor nasıl çözebilirim bu sorunu sizce hat ta sorun yok türk Telekom gözüküyor
  6. Keremo

Soru Resurrection remix vs Evo x

Pixel den bu iki Roma geçmeyi düşünüyorum hangisini önerirsiniz
  7. Keremo

Soru Pixel experince Roma yüklü gelen kamera gcam midir

Yoksa MIUI stock kamerası midir ayricam gcam yüklemek gerekir mi?
  8. Keremo

Soru Fabrika ayarlarına dönersem şebeke gider mi

Twrp siz fabrika ayarlarına dönüp format atarsam mi 8 de şebeke gider mi twrp silindi o yüzden merak ediyorum
  9. Keremo

Yardım revos rom kilit ekranı widget sorunu

Mi 8 se revos rom kullanıyorum ss de görünen iki saatli widget ayarlardan değiştiremiyorum ne yapmam gerek sizce
  10. Keremo

Eu beta wallpaper sorunu

S.a arkadaşlar. Mi 8 se kilit ekranı duvar kağıdını degistiremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Galeriye giriyorum resim seciyorum kilit ekran resmi değişti diyor ama hep aynı resimde kalıyor 1593573871 Sorun aynı romu flashlayarak çözülmüştür
  11. Keremo

Çözüldü Mi 8 se eu beta wallpaper sorunu

Eu beta MIUI 12 son sürüm kullanıyorum bir duvar kağıdı sectigim zaman sadece ana ekrana ayarlayi işaretlememe rağmen kilit ekranında da aynıduvar kağıdı var bu sorunu uygulama yüklemeden çözmenin bir yolu var mıdır yoksa sonraki güncellemeyi mi beklemeliyim
  12. Keremo

Çözüldü Mi 8 se miui12 eu rom stabil

Linkini verebilir misiniz
  13. Keremo

Yardım Mi 8 se gcam ağır çekim modu çalışmıyor

Reiwa hocamın verdiği linkten mi 8 se gcam indirdim ve magiskten modülü kurup çalıştırdım fakat ağır çekim modu çalışmadı ikinci verdiği link olan mi 9 se kamerasini indirdim bu sefer ağır çekim çalıştı fakat seri çekim çalışmadı mi 8 se için uygun gcam linki önerebilir misiniz
  14. Keremo

Yardım APK olarak yüklediğim uygulamadan durduruldu hatası aldim

apk pure de benim uygulamanın apk sı yok ayrıca google play de bu uygulama gozukmuyor bende farklı bir siteden kurdum onceki surumde bu oyunu kurarken bir sıkıntı çıkmazdı şimdi neden böyle oldu anlayamıyorum
  15. Keremo

Yardım APK olarak yüklediğim uygulamadan durduruldu hatası aldim

Başka apkları yüklerken sıkıntı yoktu sadece bu oyunu yukleyince bu hatayı aldım normalde önceki sürümde ( 10.2.2) böyle hatalar almazdim sizce sebebi nedir ve çözümü var midir bu arada
Üst Alt