Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar android 9 veya 10 da olsanız da farketmez aşağıdaki verdiğim linkleri indirin gcam donma sorunu olmadan sınırsız bir şekilde çekim yapıp bütün özelliklerini kullanabileceksiniz.
1.
Aşağıdaki linkte verdiğim gcam APK yi indirin ve kurun...
Ben mi 8 se cihazima Evo x rom kurdum frawe yi birlikte kurmama rağmen şebeke sembolü çarpı gösteriyor nasıl çözebilirim bu sorunu sizce hat ta sorun yok türk Telekom gözüküyor
S.a arkadaşlar. Mi 8 se kilit ekranı duvar kağıdını degistiremiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Galeriye giriyorum resim seciyorum kilit ekran resmi değişti diyor ama hep aynı resimde kalıyor
1593573871
Sorun aynı romu flashlayarak çözülmüştür
Eu beta MIUI 12 son sürüm kullanıyorum bir duvar kağıdı sectigim zaman sadece ana ekrana ayarlayi işaretlememe rağmen kilit ekranında da aynıduvar kağıdı var bu sorunu uygulama yüklemeden çözmenin bir yolu var mıdır yoksa sonraki güncellemeyi mi beklemeliyim
Reiwa hocamın verdiği linkten mi 8 se gcam indirdim ve magiskten modülü kurup çalıştırdım fakat ağır çekim modu çalışmadı ikinci verdiği link olan mi 9 se kamerasini indirdim bu sefer ağır çekim çalıştı fakat seri çekim çalışmadı mi 8 se için uygun gcam linki önerebilir misiniz
apk pure de benim uygulamanın apk sı yok ayrıca google play de bu uygulama gozukmuyor bende farklı bir siteden kurdum onceki surumde bu oyunu kurarken bir sıkıntı çıkmazdı şimdi neden böyle oldu anlayamıyorum
Başka apkları yüklerken sıkıntı yoktu sadece bu oyunu yukleyince bu hatayı aldım normalde önceki sürümde ( 10.2.2) böyle hatalar almazdim sizce sebebi nedir ve çözümü var midir bu arada