keremmx61 kullanıcısının son içeriği

1. keremmx61

Yardım IMEI Alınamıyor sıkıntısı

Merhaba iyi günler. Cihazıma imei repair yapacaktım ancak imei kendiliğinden silinmiş. *#06# tuşladığımda imei alınamıyor yazıyor. Telefonun ekranına da sürekli cihaz kimliği alınamıyor imei veya mac adresi yok diyor. İmeileri nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu...
  2. keremmx61

Yardım Redmi Note 7 siyah ekran

Herkese selamun aleyküm Redmi Note 7 telefonumda razeros kullanıyorum. 10 günlük bi süre oldu kullanalı. Bugün saat 10 sularında yeniden başlattım. Yeniden başlatılırken android ekranı uzun bi süre bekledi ve miui yazısı gelmeden ekran ışığı açık bir şekilde siyah ekran oluyor ve telefon...
  3. keremmx61

Soru Redmi Note 7 oyun performans rom

Redmi Note 7 128/4GB kullanıyorum. Ancak eu rom'da pubg de 60 fps tadını gfxle bile yaşayamıyorum. Oyun olarak en akıcı rom hangisidir bu telefon için? Yardımlarınızı bekliyorum :)
  4. keremmx61

Yardım Redmi Note 7 Root Atılmıyor?

Merhabalar. Redmi Note 7 telefonuma root atamıyorum. Daha henüz az önce android 11 custom rom flashladım ve üstüne de magiski flaşlayınca oto olarak fastboota yönlendirip root atmıyor ve sistemi de açmıyor. Bu neden oluyor yardımlarınızı bekliyorum...
  5. keremmx61

Yardım Redmi Note 7 imei atma

Merhabalar, benim redmi note 7 cihazım kaçak yurtdışı telefonu. imei nasıl atabilirim sım kartlarını kullanamıyorum bi çözümü varmı telefonculara değil de kendim yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Üst Alt