KereMBKayA 0 kullanıcısının son içeriği

1. KereMBKayA 0

Çözüldü POCO X3 PRO hdr video izlerken ekran sararıyor

Yaptım yani şuan daha iyi sorun tam çözülmedi yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum
  2. KereMBKayA 0

1666256826 Bir video paylaştım ordan bakabilirmisiniz hangisi diye çünkü ben gpu ile ilgili herşeyi denedim düzelmedi hdr herhangi bir video sararıyor YouTube da birisi benim cihazımın hdr desteği olmadığını telefonu bozabilicegimi söylemiş hdr video açabiliyorum anlamadım
  3. KereMBKayA 0

sorunun çözümü için teşekkür ederim Yaa benjm suçum yok adam hdr atmış 😅 video sorunlu napiyim 1666216372 Ya bu arada bu ayarı bulamadım geliştirici seçeneklerinde yok
  4. KereMBKayA 0

Sedat Peker izlerken fark ettim ve sonra bütün hdr videolarda ekranın sarardıgini gördüm renk ayarlarını doygun yapınca çözülmedi Google flags de dynamic colors gamut ayarı da çıkmıyor bende lütfen yardımcı olun
  5. KereMBKayA 0

Yardım Poco x3 pro hayalet ekran sorunu

Ekran değişim derken yine gidip poconun orjinal ekranı ile mı değiştiricem ?
  6. KereMBKayA 0

Yardım Poco x3 pro hayalet ekran sorunu

Ekran kendi kendine kafayı yiyor YouTube da bir çok kişi bu sorunla muzdarip poco X3 pro aldığım güne nalet olsun her gün başka bir sorun telefona bı ısınamadım Allah aşkına şunun bir çözümü yokmu tel değiş tircek durumum yok
Üst Alt