kerem_turkey34 kullanıcısının son içeriği

1. kerem_turkey34

Soru Miu 11 güncellemesinden sonraki batarya sorunu

Valla ben de Eu Beta nın son sürümdeyim 2 aydır 4-5 saat ekran süresini zor çıkartıyorum Eski zamanlar ben de 20 saatleri görüyordum :D Bu yorumlardan sonra beklemek en iyisi bence :).Battery testing 'te yüzde 48 wear çıkıyor , ama ne kadar doğru bilmem .Kısacası ben de ya başka bir roma...
  2. kerem_turkey34

Rehber Mi Max 2 VoLTE - WoWifi Etkinleştirme (Türk Telekom-Vodafone-Turkcell)

Bir iPhone a simi takıp HDSES 2200 ya da 2220 ye mesaj atmanız gerekiyor hocam MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kerem_turkey34

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Benim emektarlar için de alabilir miyim 2 madalya ?happy~~ Mi Max 2 Mi Band 2
  4. kerem_turkey34

Yardım Mi Max 2 pil/batarya sorunu

Merhaba, 1 haftadır 9.4.25 sürümünde batarya çok hızlı tükenmeye başlamıştı. 9.8.29 sürümüne güncelledikten sonra şimdilik çok daha uzun süre gitmeye başladı. Bilgilendirmek istedim :) MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. kerem_turkey34

Rom Mi Max 2 Xiaomi Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.8.29

Teşekkürler ,şu anda başlıyorum işleme :)
  6. kerem_turkey34

Merhaba hocalarım , 9.4.25 ten 9..8.29 e geçiş yapacağım .Fakat dahili hafızadaki uygulama,dosyalar ve ana ekran düzeninin değişmesini istemiyorum.4 wipe yerine hangilerini uygulamam gereklidir ? Teşekkürler
  7. kerem_turkey34

Sohbet Sohbet köşesi

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, daha nice mutlu sağlıklı bayramlar geçirmenizi dilerim. [emoji3526][emoji1285][emoji4] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kerem_turkey34

Sohbet Sohbet köşesi

Tünaydın, Cumanız mübarek olsun, şimdiden tüm foruma hayırlı bayramlar dilerim. [emoji1285] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kerem_turkey34

Sohbet Pasaport kayıt artık 1500 TL

Herhalde forumun en kısa sürede yorum atılan konusu olabilir bu. [emoji2][emoji28] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. kerem_turkey34

Elinize sağlık hocam, daha önceki Eu Beta sürümlerden geçiş yaparken Volte için yine işlem yapmaya gerek oluyor mu? Dosya atmak veya Efs yedeği yüklemek gibi[emoji1] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kerem_turkey34

Sohbet Sohbet köşesi

Tünaydın, herkese hayırlı Cumalar dilerim. [emoji120] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kerem_turkey34

Soru Avize sesi cok az

Merhaba, arama kısmına ahize sesi yazarsanız birkaç çözüm çıkacaktır. Yalnız cihazınız rootlu değilse işe yaramayabilir. Ben üstadlar sayesinde çözmüştüm. Eğer 2g üzerinden görüşme yapıyorsanız bu durum çok normal :) MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. kerem_turkey34

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Buyrunuz, hatta yanında cepport da var :)) MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kerem_turkey34

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Merhaba, ben de katılmak isterim 2 yıldır bu ailedeyim fakat fırsat olmamıştı hiç [emoji846][emoji4] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kerem_turkey34

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı Cumalar, herkese güzel günler dilerim. İmparator yardımcısından selamlar!![emoji1][emoji1] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt