Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben de Eu Beta nın son sürümdeyim 2 aydır 4-5 saat ekran süresini zor çıkartıyorum Eski zamanlar ben de 20 saatleri görüyordum :D Bu yorumlardan sonra beklemek en iyisi bence :).Battery testing 'te yüzde 48 wear çıkıyor , ama ne kadar doğru bilmem .Kısacası ben de ya başka bir roma...
Merhaba, 1 haftadır 9.4.25 sürümünde batarya çok hızlı tükenmeye başlamıştı. 9.8.29 sürümüne güncelledikten sonra şimdilik çok daha uzun süre gitmeye başladı. Bilgilendirmek istedim :)
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba hocalarım ,
9.4.25 ten 9..8.29 e geçiş yapacağım .Fakat dahili hafızadaki uygulama,dosyalar ve ana ekran düzeninin değişmesini istemiyorum.4 wipe yerine hangilerini uygulamam gereklidir ? Teşekkürler
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, daha nice mutlu sağlıklı bayramlar geçirmenizi dilerim.
[emoji3526][emoji1285][emoji4]
Elinize sağlık hocam, daha önceki Eu Beta sürümlerden geçiş yaparken Volte için yine işlem yapmaya gerek oluyor mu? Dosya atmak veya Efs yedeği yüklemek gibi[emoji1]
Merhaba, arama kısmına ahize sesi yazarsanız birkaç çözüm çıkacaktır. Yalnız cihazınız rootlu değilse işe yaramayabilir. Ben üstadlar sayesinde çözmüştüm. Eğer 2g üzerinden görüşme yapıyorsanız bu durum çok normal :)
Merhaba, ben de katılmak isterim 2 yıldır bu ailedeyim fakat fırsat olmamıştı hiç [emoji846][emoji4]
Hayırlı Cumalar, herkese güzel günler dilerim. İmparator yardımcısından selamlar!![emoji1][emoji1]