kerem.355 kullanıcısının son içeriği

1. kerem.355

Yardım Kamera sorunum lutfen acil yardim istiyorum

Nasil cozebilirim illa ios mu olmasi lazim asiri derecede kotu video cekiliyor instagranda
  2. kerem.355

Yardım Kamera sorunum lutfen acil yardim istiyorum

Arkadaslar instagramda hikaye bolumune video atiyorum video bildiginiz camur gibi bulanik hic birsey net gozukmuyor lutfen cozum bulalim su soruna
  3. kerem.355

Soru İnstagram story sorunu lutfen yardim !!!!

Ne yapmamiz lazim cozumu yokmu
  4. kerem.355

Soru İnstagram story sorunu lutfen yardim !!!!

TELEFONUMU SABİTLEYİP VİDEO CEKİYORUM VE İNSTAGRAMA ATİYORUM SANKİ DANDİK BİR TELEFONLA CEKİP ATMİSİZ GİBİ GORUNUYOR BAZİ ARKADASLARİMİN Kİ CAM GİBİ CİKİYOR LUTFEN YARDİM EDİN TELEFONUM REDMİ NOTE 7
  5. kerem.355

Yardım İphone8 vs redminote7 kamera ayari

Ya demek istedigimi anladiniz demi sanki boyle mp dusuk cakma telefonla ceker gibi oluyor bana yardimci olur musunuz bunu nasil indirebilirim
  6. kerem.355

Yardım İphone8 vs redminote7 kamera ayari

Arkadaslar onceden iphone 8 cihazim vardi instagramda video cekerken elim oynasa bile hersey netti Redminote 7 de kamerayi hafif oynatayim bulaniklasiyor ve goruntu kalitesi dusuyor kamera ayari var ise acil yardimmm instagrama story atamiyorum acil yardimmm
  7. kerem.355

Sohbet Red mi note 7 kamera vs İphone8 kamerasi

Arkadaslar onceden bende iphone 8 vardi instagram a video atiyordum kameradan cozunurluk dusmutordu ve hersey netti Redmi note7 de video cekiyorum kamera sallaninca veya oynatinca kamera bulaniklasiyor buna cozum bulabilirmiyiz ?
  8. kerem.355

Yardım Yüz Tanima

Ama arkadasimin bolgesi turkiye onda var bende yok 1557059941 10.02.8
  9. kerem.355

Yardım Yüz Tanima

Arkadasimla ayni zamanda aldik telefonlarimizi guncelledik birlikte onun sunucuda turkiye de onda yuz tanima var benim cihazimda yok
Üst Alt