keopsfenks19 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım imei atılmış redmi note 8 pro da bootloader kilitlendi telefon acılmıyor cözüm var mı ?

fastboot modunda mi flash tool ile global rom yüklerken seçenek değiştirmediğim için kapandı acılmıyor.
  2. K

Yardım twrp dosyaları şifreli gözüküyor

redmi note 8 PRO sayfasından twrp kurulumunu sorunsuz yapıyorum ama ınstall kısmına geldiğimde dosyalar xalkwa2k32kjkawk şeklinde gözüküyor. Telefonda herhangi bir şifre olmamasına rağmen kesin cözümü anlatabilecek var mı ?
  3. K

Yardım Redmi note 9 Pro için performans rom arıyorum

Arkadaşlar iyi günler öncelikle. Ben cod mobile oynuyorum fps sabit değil sürekli değişkenlik gösterdiği için anlık kasmalar mevcut bana performans romu lazım mıuı 12.0.2 Global (TR) kullanıyorum şuanda
  4. K

Yardım Oyun performansı için önerilen miui sürümü nedir?

Mi 9 SE telefonum için performans romu istiyorum Call of duty mobile oynuyorum ve bu sürümde adam karşısında kasmalar oluyor oyunun ilk zamanlarında miui 10 da böyle sorunlarım yoktu hangi roomu önerirsiniz
  5. K

Yardım Xioami mi 9SE twrp ile kurulum hatası

Arkadaşlar kararlı rom kullanıyordum 11.0.2.0 QFB 11.0.13.0 gecmek için twrp il kurulum yaptım bittikten sonra mi başlatıcı ekranı 2 tekrarladı ve twrp menüsüne geri döndü ne yapmam lazım nasıl düzeltirim lütfen yardım edin
Üst Alt