KENZO kullanıcısının son içeriği

1. KENZO

Yardım Cihazımda root var yardım

Selam arkadaşlar hiç bir fikrim yok. Cihazıma bugün 12.0.9 güncellemesi geldi. Cihazimda root olduğunu uygulama yüklerken uyarı verdi ondan öğrendim cihazda magisk diye birşey daha var. Güncellemeyi yapabilir miyim veya başka yollarla mi yapılıyor yardımcı olursaniz sevinirim. Poco X3 NFC
  2. KENZO

Selam dostlarım

Selam. Forumdaki bazı arkadaşlarım da benim gibi LOL wild rifti bekliyordu. Oyun ID: #8381 PC lol oyuncuları için son derece basit yeni başlayan oyuncular ve diğer MOBA oyunlarından gelecekler için biraz daha zor, birlikte oynayalım takım kuralım. Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım. :))...
  3. KENZO

Yardım İnternet paylaşım sorunu

Selam arkadaşlar. 1 saat öncesine kadar sorunum yoktu, telefonumdan internet paylaşıyorum oyun oynuyorum 1 saattir tablet internete bile girmiyor cihaza bağlı gösteriyor oyunu çok geç açıyor ama oynanmıyor. Telefonumda tableti de yeniden başlattım bir işe yaramadı. Böyle bir sorun yaşayan çözüm...
  4. KENZO

Çözüldü Kulaklık problemi

" Apple ile alakalı donanımsal bir sorun olduğu için yani yapılış tarzından dolayı çalışmadığını öğrendim konu kapanabilir. " Selam arkadaşlar. Apple kablolu kulaklığı cihaza taktığımda ses yükseltme ve azaltma fonksiyonları çalışmıyor, herhangi başka bir kulaklık taktığımda bu fonksiyonlar...
  5. KENZO

Sohbet Selam

Selam arkadaşlar 34 yaşındayım asgari ücret ile çalışmaktaydım 1.5 yıldır işsiz kaldım ve halada öyle. YouTube kanalım dan gelir elde ediyordum azda olsa bana yetiyordu. Ürettiğim içerikler; Adobe After Effects, Adobe Premier, Adobe Photoshop, Adobe Fireworks, Adobe Dreamweaver... Ve daha...
  6. KENZO

Yardım Mobil veri kullanımı sıfırlama

Merhabalar, görselde paylaştığım verileri toplu şekilde nasıl sıfırlayabiliriz.
  7. KENZO

Yardım Pubg jiroskop çalışmıyor

Sinirlerim gerildi iyice; calibre ayarları olmamış herhalde bende anlamadım ilk defa android cihaz kullanıyorum iPhone cihazımda daha böyle sorunlar olmadı halada yok bunun çözümü lazım bilmiyorum yardımcı olun pişman olmam ama can sıkıcı bir durum.. :) 1605972098 Cihazı yeniden başlatınca sorun...
Üst Alt