Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrardan İMEİ repair yapılması gerekli. Bunun için Bootloader Kapalı Eng Rom ile yapılabilir. Ama En Sağlıklısı Bootloader kilidi açılıp yapılması gerekli
Hocam merhabalar ; yurtdışı cihaz mı? mobil veri ile alakalı kendi telefonuma başka qcn ile repair yaptıktan sonra sorunlar yaşamış biri olarak, telefonun orijinal qcn ile repair yapılırsa sorun ortadan kalkıyor. Bir de şöyle diyelim 2.el mikrofonun kirli ve ya tozlu olma olasılığı yüksek...
VOLTE destekli başka bir telefon ile görüşme yaparken görüntü açıp konuştuğum oluyor. Eşimin telefonu samsung Benim Note9s denedim Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapabildim. İş yerinde ise başka bir note9s ile görüntülü görüşme sağlayabildik. Yeterki her iki cihazda desteklesin.
Şöyle...
Hocam merhaba ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Operatör kaynaklı olabilir. Turkcell Volte aktif , sorunsuz görüşme yapabiliyorum. Çalıştığım yer de Yerden 10 metre aşağıda olmasına rağmen. Telekom ve Vodafone kullanan arkadaşlar sorun yaşarken ben yaşamıyorum. Kopma olsa bile 1 dakika...
sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü Note 9s modelde Rsa Koruma Sim1 de var sadece onu bile anakart direnç değişerek aşılabilir hale getirdiler fakat ben önermiyorum ( anakart müdahalesinden dolayı) Yazılım yükseltmesi sonrası ola ki öyle bir durum olursa Bootloader açık ise zaten eski sürümlere...
Ben şuan kullanıyorum hocam. Bootloader kapalı olan cihazlarda zahmetli oluyor diye , kurmayabilir arkadaşlar. Benim Bl açık ve denemediğim rom kalmıyor. Diğer Sürümlere göre gayet stabil şuan şişme olmadı henüz. Bugün MiuiVN ye geçeceğim yedeği alıp, begenmezsem geri dönerim . Google...
Herkese Merhaba;
10/08/2021 tarihinde Redmi Note 9S modeli için yayınlanan Miui 12.5 Resmi beta Sürümü sizlerle paylaşıyorum.
Bootloader açık olan Twrp Ya da OrangeFox Recovery üzerinden kurup deneyebilirsiniz.
Akıcılık farkedilebilir derecede hızlanmış.
Xiaomi Eu port ve China Weekly Beta...
9S 128 gb global orjinal dosyası ekte var. hiç değiştirilmemiş. Değişim yapıp kullan hocam. 2g/3g/4.5g performansında herhangi bir sorun olmadı . Geçişlerde bir sıkıntı yaşamadım. Kendi Orjinal yedeğim.