Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi cloud hesabı evet. Malesef girip açamıyorum Telefonu arkadaşım avrupadan satın alıp getirmiş yaparız ümidi ile. bootloader kilidi oldugu için müdahale edemiyorum. Telefon ekranıda açılmıyor telefonu aktif edin diyor.
İyi forumlar arkadaşlar. Redmi Note4 var. Bootloader kilidi kilitli ve Telefon açıldığında "Active This Device" Diyor. Ne yapmam gerekir? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum batarya göstergesi %15 e gelmeden whatsapp veya youtube girdiğimde kapanıyor ama misal hiç birşeye girmeden boşta bekler ise %3 yada %2 de kapanıyor.
Daha sonra şarja taktıgımda ise %25 veya daha üzerinde bir batarya seviyesinde gösteriyor.
Araştırdıklarım ise...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Ölüdeniz, Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı yüzde seksen iki oyla 2006 yılında Dünya'nın en güzel kumsalı seçilmiştir
Belde, turizm açısından oldukça gelişmiştir. Likyalılarda ışık ve güneş diyarı, Ortaçağ'da "Uzak Diyar"...