kensopoy kullanıcısının son içeriği

1. kensopoy

MIUI 13 Redmi Note 11 – Hindistan Kararlı V13.0.8.0.RGCINXM İndirme Bağlantıları

fastboot ile endonezya romuna geçince cihazın baseband uçuyor. global 13,.0.7 yükleyince şebeke geliyor bilginiz varmı ustalar
  2. kensopoy

Yardım Bootloader Kilitli. FRP Kilidi var. Bu telefon Nasıl düzelir?

Haklısınız kardeşim. çalıntı olma ihtimaline karşlılık endişe etmeniz normal. Yinede arkadaşım ile görüşüp bilgi veririm. Olmazsada nasip.
  3. kensopoy

Mi cloud hesabı evet. Malesef girip açamıyorum Telefonu arkadaşım avrupadan satın alıp getirmiş yaparız ümidi ile. bootloader kilidi oldugu için müdahale edemiyorum. Telefon ekranıda açılmıyor telefonu aktif edin diyor.
  4. kensopoy

İyi forumlar arkadaşlar. Redmi Note4 var. Bootloader kilidi kilitli ve Telefon açıldığında "Active This Device" Diyor. Ne yapmam gerekir? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
  5. kensopoy

Yardım Mi4C Batarya Göstergesi Sorunsalı

mi4c batarya sorununu yeni batarya alarak çözdüm @ gorguluc bilginiz olsun. batarya bu: Tahmini Teslimat Zamanı
  6. kensopoy

Malesef kardeşim. İşe yaramadı. Romda mı sorun var dedim hepsini kurup denedim. Yinede aynı. mi4c china, eu, cm 13.1
  7. kensopoy

Satış Mİ5 128 GB SİYAH SIFIR PAKETİNDE.

Kayıtlı değil kardeşim. Pasaportum olmadığı için kayıt ettiremedim.
  8. kensopoy

Kardeşim açıkçası pek kafamda toparlayamadım dediklerini. Adım adım yazarsan çok sevinirim. Diğer kardeşlerimizede faydalı olur.
  9. kensopoy

Evet duruyor. Siyah renk. Ek olarak bootloder kilidini kaldırdım... twrp yukledim... global rom kurdum... root kurdum.
  10. kensopoy

Arkadaşlar nedendir bilmiyorum batarya göstergesi %15 e gelmeden whatsapp veya youtube girdiğimde kapanıyor ama misal hiç birşeye girmeden boşta bekler ise %3 yada %2 de kapanıyor. Daha sonra şarja taktıgımda ise %25 veya daha üzerinde bir batarya seviyesinde gösteriyor. Araştırdıklarım ise...
  11. kensopoy

Kusura bakmayın uzun zamandır forum kullanmıyorum kuralları unutmuşum. Uyarınız için teşekkürler.
  12. kensopoy

SATILDI.
  13. kensopoy

Çekiliş --- 10 kişiye Çeşitli Hediyeler ---

Yarışmacı arkadaşlara başarılar :) Ölüdeniz, Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı yüzde seksen iki oyla 2006 yılında Dünya'nın en güzel kumsalı seçilmiştir Belde, turizm açısından oldukça gelişmiştir. Likyalılarda ışık ve güneş diyarı, Ortaçağ'da "Uzak Diyar"...
Üst Alt